cafe1997
Fanka BB :)
A jakie preferujecie pozycje do robienia dzieci?[emoji3]
Na pieska lub tradycyjnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mogę pisać bo za bardzo się podniece a to drugi dzień cyklu i będę chodzić jak głupia [emoji23][emoji1787][emoji23] a na Apacza czy Indianina - cholera wie jak to mówią - to średnio lubię [emoji23][emoji1787][emoji23]A jakie preferujecie pozycje do robienia dzieci?[emoji3]
Nie mogę pisać bo za bardzo się podniece a to drugi dzień cyklu i będę chodzić jak głupia [emoji23][emoji1787][emoji23] a na Apacza czy Indianina - cholera wie jak to mówią - to średnio lubię [emoji23][emoji1787][emoji23]
Odpowiem w środę albo czwartek [emoji23][emoji23]
[emoji2]Ja lubię od tylca[emoji12] jeszcze jak mój mąż mnie przy tym sponiewiera to już w ogóle jestem szczęśliwa[emoji23]
Lubię być przetrzepana[emoji23]
Na Apacza? Indianina? Kurka chyba musze sie dokształcić bo nie wiem o co chodzi[emoji23]
Określenia apacz czy Indian to właśnie gdzieś słyszałam na sex w czasie @ może dlatego że to czerwonoskórzy [emoji23][emoji23][emoji23]Niutka43 czyli jak? [emoji23][emoji23]
Ha ha ha ja leje Ale ja tez zawsze mu mówię że jeśli chcesz kochanie to możesz mnie pozadnie przelecieć tak wesz hard koron to we mnie kocha i mówi że tak trzepnietej laski jak ja nie miał i nie znaJa lubię od tylca[emoji12] jeszcze jak mój mąż mnie przy tym sponiewiera to już w ogóle jestem szczęśliwa[emoji23]
Lubię być przetrzepana[emoji23]