U
użytkownik 188556
Gość
Wpierdzielamy właśnie z mężem kanapki z czosnkiem. Ale bedzie wieczór romantiko dziś[emoji3][emoji23]
Full wypas[emoji23]
Full wypas[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie wiem w ogole co to jest test ciążowy[emoji23][emoji3]Dziewczyny kiedy która testuje ?
Poprawcie rybką i perfum nie trzeba będzie [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Wpierdzielamy właśnie z mężem kanapki z czosnkiem. Ale bedzie wieczór romantiko dziś[emoji3][emoji23]
Full wypas[emoji23]
I smaku narobiła no !!!Wpierdzielamy właśnie z mężem kanapki z czosnkiem. Ale bedzie wieczór romantiko dziś[emoji3][emoji23]
Full wypas[emoji23]
I smaku narobiła no !!!
Kochana ja w poniedziałek.... O ile wytrzymam...Dziewczyny kiedy która testuje ?
Noi przyszła @ Juz brak sił poprostu
Ja się boje sprawdzić czy jest..... No juz od godziny cos tak dziwnie.... No boje się iść sikać!!! Wariatka[emoji33][emoji15][emoji30]Witaj w klubie.
U mnie tez dzis 1dc[emoji43]
Oooo co to to nieIntegral to może testuj dzisiaj ?