reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Ja tu bylam na forum od 2016r na jednym z wątków, który juz dawno upadł. I wszystkie dziewczyny tam zaszly w ciążę. Urodziły piękne i zdrowe dzieci. Tylko kur*a nie ja! A ja nadal sie bujam, bo tam na górze ktoś tak zadecydował "Ooo ta sobie poczeka kilka lat, a co! Niech czeka". No i kutffa czekam sobie jak glupia.
Ja ogólnie wierzę w Boga. Ale jestem aktualnie na niego obrażona i wku*wiona za to że każe mi tyle czekać.
Ot się wyżalilam na początek okresu. Już nawet nie liczę który to cykl, w którym się nie udało.
Ale ok, ja dopnę swego i wydam moją zajebistą pochwą dziecko na świat!!! Żebym miała zwariować, to spełnie swoje marzenie[emoji64]
Nie buj żaby my ci szczęście przyniesiemy! I wydasz dziecko na świat swoją zajebistą pochwą[emoji23][emoji23]

Ja tu bylam na forum od 2016r na jednym z wątków, który juz dawno upadł. I wszystkie dziewczyny tam zaszly w ciążę. Urodziły piękne i zdrowe dzieci. Tylko kur*a nie ja! A ja nadal sie bujam, bo tam na górze ktoś tak zadecydował "Ooo ta sobie poczeka kilka lat, a co! Niech czeka". No i kutffa czekam sobie jak glupia.
Ja ogólnie wierzę w Boga. Ale jestem aktualnie na niego obrażona i wku*wiona za to że każe mi tyle czekać.
Ot się wyżalilam na początek okresu. Już nawet nie liczę który to cykl, w którym się nie udało.
Ale ok, ja dopnę swego i wydam moją zajebistą pochwą dziecko na świat!!! Żebym miała zwariować, to spełnie swoje marzenie[emoji64]
Jesli Ci to pomoze to ja tez jestem na forum od 2016..i tez poki co bezowocnie.. mam nadzieje ze ten rok bedzie naszym rokiem ;)

reklama
Do góry