reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

A ja jak co miesiąc czekam na nie przyjście miesiączki, która planowo powinna przyjść dopiero 24 stycznia wiec muszę się ubrać w cierpliwość :) Przytulanki były przez cały okres płodny wiec mam wielkie nadzieje.

Ja mam nadzieje, że @ nie przyjdzie 26 stycznia :p chociaż nie wiem czy skoro owu miałam dwa dni później niż kalendarz wskazywał czy nie liczyć ze @ 28 stycznia ? :) jak myślicie ?

reklama
Kimnęłam sie. Ciezko teraz sie przestawic z nocki na dzien. A jeszcze ten dwszcz i tyle km przejechane. Ps. Ale zeście naprodukowały hahaha
@SalsaPL a ty masz elektroniczny tester do owu ? Chwalisz sobie ? Co to za marka?:)
Clearblue- ok 120 zl. 10 paskow. Pokazuje buzke i ... jadziem. Zadnych domysłów. 100% skuteczność potwierdzona kilka razy usg
Piękna fotka Ps spałam wstałam i dopiero skończyłam was czytaćPo prostu tu sa cyrki jesteście bomba:)
[emoji173]
a i ja z okolic Poznania.:)
Ja wlasnie dzis z Pz wrocilam. CHPlaza robiliśmy hahaha. Ogolnie to cały ten pasek zachodni: Poznań-Wrocław
Przeczytalam Wbijam sie w kutasa i mialam pisac ze mnie przebilas hahahah
Ty wiesz ze ja tak samo przeczytałam [emoji23][emoji23][emoji23] za piątym dopiero złapałam [emoji23][emoji23][emoji23] głodnemu chleb na myśli
Super zdjęcie.
Ja też zaczynam wierzyć w jakieś czary mary.
[emoji173] boska. Pelna optymizmu radosci kwitnąca
Dobra tylko ja chyba nie mam selfi sama tylko z dziećmi to zmieniam na drzewa
Nic mi nie zmieniaj. Super ryjek. Bo Nasz. Boś Ty Nasza. Wspaniała [emoji7][emoji7][emoji7]
Moj tez bierze i okupuje łazienkę przez pół godziny, bo musi poczytac wszystkie sportowe newsy[emoji43][emoji23]
Ostatnio poszłam do WC i krzyczę do męża "przynieś mi fona" a on "nie, bo będziesz dłużej siedzieć xD"
Ja wc mam obecnie przedluzacz i na stałe ładowarkę [emoji23][emoji23][emoji23] a w nowym domku co zaprojektowałam przy kazdym wc gniazdko [emoji13][emoji13][emoji13]
Ojej bo się zaczerwienie i mi tak zostanie [emoji23]. Albo w piórka obrosnę i pofrunę do Hiszpanii [emoji6]
Tfuu tfuu wypluj. Zadnego latania po hiszpaniach chyba ze na wakacje. Juz cie nigdzie nie puscimy
Ja jak jestem sama to nie zamykam drzwi WC i mi pies towarzyszy [emoji6]
Moja mordka tez lata ze mną. Jest jak dzidzia. Wszedzie z nami [emoji173]
A ja rzuciłam papierosy :D powiem Wam ze nie spodziewałam się po sobie tyle silnej woli szczególnie ze mój M tez pali
Szacun. Ja nie moge .. jeszcze :(
@evellin 00 , @SalsaPL , @Niutka43 zupełnie inaczej was sobie wyobrażałam. Wygladacie kwitnąco!! Nie że reszta wygląda źle, bo wszystkie Wygladacie młodo i kwitnąco. Ale po nickach inaczej was sobie wyobrazilam. Ja cię..... Świetnie Wygladacie!!!
[emoji173]Ryczące Czterdziestki [emoji1][emoji1][emoji1]
Wiem że mnie sobie wyobrażałaś z kurzajką na nosie i miotłą to cie oświecę. Wyjściowo wyglądam jak na zdjęciu a w domu jestem rozczochrana mam czarne szpony a co do miotly zmieniłam na odkurzacz [emoji23]
U mnie fotomontaż [emoji23]Ja teraz miotłe na pionowy akumulatorowy sie przerzuciłam i też śmigam nad panoramą miasta po nocy

A ja jak co miesiąc czekam na nie przyjście miesiączki, która planowo powinna przyjść dopiero 24 stycznia wiec muszę się ubrać w cierpliwość :) Przytulanki były przez cały okres płodny wiec mam wielkie nadzieje.
Witaj w klubie szalonych dziewic [emoji23][emoji23][emoji23] a może teraz akurat @ nie przyjdzie ? Hee [emoji13] My tu takie czary odprawiamy że one sie sucze boją przyjść a kreski same sie na testach malują. Plemniki ze snajperką latają jak po poligonie. Szkolimy chłopów do nocnych batali w atłasowej poscieli.
jest ogień jest moc [emoji16][emoji16][emoji16]

Kimnęłam sie. Ciezko teraz sie przestawic z nocki na dzien. A jeszcze ten dwszcz i tyle km przejechane. Ps. Ale zeście naprodukowały hahahaClearblue- ok 120 zl. 10 paskow. Pokazuje buzke i ... jadziem. Zadnych domysłów. 100% skuteczność potwierdzona kilka razy usg[emoji173]Ja wlasnie dzis z Pz wrocilam. CHPlaza robiliśmy hahaha. Ogolnie to cały ten pasek zachodni: Poznań-WrocławTy wiesz ze ja tak samo przeczytałam [emoji23][emoji23][emoji23] za piątym dopiero złapałam [emoji23][emoji23][emoji23] głodnemu chleb na myśli [emoji173] boska. Pelna optymizmu radosci kwitnąca Nic mi nie zmieniaj. Super ryjek. Bo Nasz. Boś Ty Nasza. Wspaniała [emoji7][emoji7][emoji7]Ja wc mam obecnie przedluzacz i na stałe ładowarkę [emoji23][emoji23][emoji23] a w nowym domku co zaprojektowałam przy kazdym wc gniazdko [emoji13][emoji13][emoji13]Tfuu tfuu wypluj. Zadnego latania po hiszpaniach chyba ze na wakacje. Juz cie nigdzie nie puscimyMoja mordka tez lata ze mną. Jest jak dzidzia. Wszedzie z nami [emoji173]Szacun. Ja nie moge .. jeszcze :( [emoji173]Ryczące Czterdziestki [emoji1][emoji1][emoji1]U mnie fotomontaż [emoji23]Ja teraz miotłe na pionowy akumulatorowy sie przerzuciłam i też śmigam nad panoramą miasta po nocy
A te paski można potem dokupić? I jak często robisz - bo ja to bym chciała od 10 dc i czy wystarczy raz dziennie ? Bo te zwykłe to robiłam dwa razy dziennie 10.00 i 22.00. Jak to najlepiej wykorzystać? :)

Kimnęłam sie. Ciezko teraz sie przestawic z nocki na dzien. A jeszcze ten dwszcz i tyle km przejechane. Ps. Ale zeście naprodukowały hahahaClearblue- ok 120 zl. 10 paskow. Pokazuje buzke i ... jadziem. Zadnych domysłów. 100% skuteczność potwierdzona kilka razy usg[emoji173]Ja wlasnie dzis z Pz wrocilam. CHPlaza robiliśmy hahaha. Ogolnie to cały ten pasek zachodni: Poznań-WrocławTy wiesz ze ja tak samo przeczytałam [emoji23][emoji23][emoji23] za piątym dopiero złapałam [emoji23][emoji23][emoji23] głodnemu chleb na myśli [emoji173] boska. Pelna optymizmu radosci kwitnąca Nic mi nie zmieniaj. Super ryjek. Bo Nasz. Boś Ty Nasza. Wspaniała [emoji7][emoji7][emoji7]Ja wc mam obecnie przedluzacz i na stałe ładowarkę [emoji23][emoji23][emoji23] a w nowym domku co zaprojektowałam przy kazdym wc gniazdko [emoji13][emoji13][emoji13]Tfuu tfuu wypluj. Zadnego latania po hiszpaniach chyba ze na wakacje. Juz cie nigdzie nie puscimyMoja mordka tez lata ze mną. Jest jak dzidzia. Wszedzie z nami [emoji173]Szacun. Ja nie moge .. jeszcze :( [emoji173]Ryczące Czterdziestki [emoji1][emoji1][emoji1]U mnie fotomontaż [emoji23]Ja teraz miotłe na pionowy akumulatorowy sie przerzuciłam i też śmigam nad panoramą miasta po nocy
Kochana hiszpania to mój dom i strasznie tęsknię za klimatem, przyjaciółmi i sposobem bycia. Żyłam tam 16 lat !!Teraz od 1.5 roku mieszkam w pl i nie za bardzo się tu czuję. Gdyby nie rodzina to by mnie tu już nie było

A te paski można potem dokupić? I jak często robisz - bo ja to bym chciała od 10 dc i czy wystarczy raz dziennie ? Bo te zwykłe to robiłam dwa razy dziennie 10.00 i 22.00. Jak to najlepiej wykorzystać? :)
@SalsaPL i czy można je jakoś lokalnie kupić czy raczej tylko net ?

Hej laski, nadrobić Was graniczy z cudem, he,he albo muszę szybciej czytać:p, ja jutro śmigam bez śniadanka na badania, zobaczymy co tam mi znajdą;)

Raz dziennie na wieczor sobie robiłam. Jak na monit chodzisz i juz wiesz ze jajeczka są to w zaleznosci od ktorego dnia chcesz testować dla pewności kiedy pęknie.
A jak cykl bez monitów to jak przypuszczasz ze masz np 14 dnia. To mozesz sobie od 10dc testowac. Ja zaczynałam od 6dc.
Gerneralnie trzeba liczyć 1 zestaw 1 cykl. Paskow nieszukalam nigdy osobno. Trzeba na necie by zobaczyc

reklama
Kochana hiszpania to mój dom i strasznie tęsknię za klimatem, przyjaciółmi i sposobem bycia. Żyłam tam 16 lat !!Teraz od 1.5 roku mieszkam w pl i nie za bardzo się tu czuję. Gdyby nie rodzina to by mnie tu już nie było
Mam znajomych co maja tam domy i latają na łikendy hehehe Chwalą sobie klimat itp. Ale ja nie polecę- jak juz to na miotle 5m nad ziemią max hahahaha
@SalsaPL i czy można je jakoś lokalnie kupić czy raczej tylko net ?
Ja w aptece "swojej" kupiłam :)
Super zdjęcia dziewczyny, u mnie 4 dc a do owu w h... daleko trzeba uzbroić się w cierpliwość:)
Juz działaj !!! Nie czekaj tylko na samo owu i 24h przed. Z krzyża trzeba im spuszczac bo musza sie regenerować [emoji12] a i do konca nie wiadomo ile dany snajper wytrzyma i jak tam sie zaczai to naeet 5 dni przed owu a da rade

Do góry