Kimnęłam sie. Ciezko teraz sie przestawic z nocki na dzien. A jeszcze ten dwszcz i tyle km przejechane. Ps. Ale zeście naprodukowały hahahaClearblue- ok 120 zl. 10 paskow. Pokazuje buzke i ... jadziem. Zadnych domysłów. 100% skuteczność potwierdzona kilka razy usg[emoji173]Ja wlasnie dzis z Pz wrocilam. CHPlaza robiliśmy hahaha. Ogolnie to cały ten pasek zachodni: Poznań-WrocławTy wiesz ze ja tak samo przeczytałam [emoji23][emoji23][emoji23] za piątym dopiero złapałam [emoji23][emoji23][emoji23] głodnemu chleb na myśli [emoji173] boska. Pelna optymizmu radosci kwitnąca Nic mi nie zmieniaj. Super ryjek. Bo Nasz. Boś Ty Nasza. Wspaniała [emoji7][emoji7][emoji7]Ja wc mam obecnie przedluzacz i na stałe ładowarkę [emoji23][emoji23][emoji23] a w nowym domku co zaprojektowałam przy kazdym wc gniazdko [emoji13][emoji13][emoji13]Tfuu tfuu wypluj. Zadnego latania po hiszpaniach chyba ze na wakacje. Juz cie nigdzie nie puscimyMoja mordka tez lata ze mną. Jest jak dzidzia. Wszedzie z nami [emoji173]Szacun. Ja nie moge .. jeszcze
[emoji173]Ryczące Czterdziestki [emoji1][emoji1][emoji1]U mnie fotomontaż [emoji23]Ja teraz miotłe na pionowy akumulatorowy sie przerzuciłam i też śmigam nad panoramą miasta po nocy