reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Haha [emoji23] było by [emoji23] wogóle testy mogły by być 2 godziny po stosunku - PYKŁO [emoji23] NIE PYKŁO [emoji23] I już wtedy wiadomo czy grzmocić się dalej [emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23] jakieś info że plemnik doratł do jajeczka. Kurcze no XXI w a zadnych info na smsa czy maila "przebilismy sie- misja udana"

reklama
Haha [emoji23] było by [emoji23] wogóle testy mogły by być 2 godziny po stosunku - PYKŁO [emoji23] NIE PYKŁO [emoji23] I już wtedy wiadomo czy grzmocić się dalej [emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23] jakieś info że plemnik doratł do jajeczka. Kurcze no XXI w a zadnych info na smsa czy maila "przebilismy sie- misja udana"
Rycze ze smiechu leje[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1][emoji13][emoji13]

O to to. Może trzeba w czasie bzykanie przepchnąć jakąś krótkofalówkę snajperom czy jakiś telefonik. Biedaki nie mają jak nadawać.

No niby medycyna taka nowoczesna - ale kuźwa 24 h po owulacji to już powinien być jasny obraz czy się udało - na pewno jest jakiś sposób. Na pewno coś się w nas zmienia tylko jak to potwierdzić badawczo-medycznie. Ja dostaje w łeb - 11 dni do owulacji. Ja chcę JUŻ ......!!!!!!

No niby medycyna taka nowoczesna - ale kuźwa 24 h po owulacji to już powinien być jasny obraz czy się udało - na pewno jest jakiś sposób. Na pewno coś się w nas zmienia tylko jak to potwierdzić badawczo-medycznie. Ja dostaje w łeb - 11 dni do owulacji. Ja chcę JUŻ ......!!!!!!
Ooo to to. Moj R zajmuje sie takim sprzetem a u niego żaden snajper nie nadaje bo byłby nasłuch[emoji23]
Jest napewno taka technologia ale ukryta w podziemiach. Zobaczcie ile kasy by stracily firmy farmaceutyczne i caly przemysł jakby wszystko bylo wiadome. A tak ciemny lud nie wie i placi. To samo ma sie ziololecznictwa- sa wyniki juz nawet skuteczności ale nie dopuszczą do obiegu bo za duze straty by byly.
Ale przy temacie. Jakby co to ja mam krótkofalówki na budowie z wykupionymi kanałami [emoji23][emoji23][emoji23] nastepnym razem zapusci sie armie z dowodcą i bedzie na złaczach
hpiwEMS.jpeg

No to ja też fotę dodałam :) może to jakiś dobry znak.... [emoji12][emoji12] Nie no naprawdę w łeb dostaję [emoji23][emoji23][emoji23] jeszcze trochę i zacznę jakieś czary odczyniać [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
Do góry