reklama
A ja tam mam najlepsza tesciową. Dwa m pod ziemią. Chodze sobie na fajeczke. Poplotkowac. I jest fajnie. Szkoda ze jej nie znałam nigdy bo ponoć zajebista kobitka a ja ją troche przypominam [emoji23][emoji23][emoji23] nie wiem. Nie spieram sie hehehe
A moja byla teściowa byla do rany przyłóż. Niby sie nie wtracala. Niby nie komentowała. Po fakcie dowiedzialam sie jakie z niej ziolko i wredna fałszywa sucz. Nawet dzieciaka przeciwko mnie buntowała. Dogadzala niby za moimi plecami. Dawała w huk kasy. Kupowała najdrozsze rzeczy. Buty po 1.5 tys itp i mowila jaka ja to niby niedobra jestem bo nie chce wyjąć 15 tys i dac nastolatce na lapa, tylko bidulka ma złoma za 5 tyś (netto).
A moja byla teściowa byla do rany przyłóż. Niby sie nie wtracala. Niby nie komentowała. Po fakcie dowiedzialam sie jakie z niej ziolko i wredna fałszywa sucz. Nawet dzieciaka przeciwko mnie buntowała. Dogadzala niby za moimi plecami. Dawała w huk kasy. Kupowała najdrozsze rzeczy. Buty po 1.5 tys itp i mowila jaka ja to niby niedobra jestem bo nie chce wyjąć 15 tys i dac nastolatce na lapa, tylko bidulka ma złoma za 5 tyś (netto).
Ostatnia edycja:
Tez mam czulosc 10. Zestaw poranny czeka. Ale brzuch mnie juz zaczął pobolewac. Wiec poranne mdłości to chyba efekt kfc na biegu jedzony a nie ciazyNo jestem gotowa na jutrzejsze testowanie. Test już czeka w szafce w łazience. Czułość 10. No to tylko zasnąć. Pobudka o 4 i tescik a potem do roboty!
B
bibiU
Gość
Jutro foty poproszę pozytywów [emoji7] będę czekać [emoji106]
Do 5 rano nie spałam (przestawiam sie z trybu nocnej czarownicy na dzienną wiedźme) i sobie poczytalam troche w nocy. Usciski slonce za wszystko. Za starania. Za charakter. Za walke. Ile mozna bedziemy Cie wspierać. Ja chce chłopaka a Ty córcie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173]Powodzenia dziewvyzny!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
B
bibiU
Gość
Ja najbardziej strumieniowe testy lubię [emoji23] nie sikałam nigdy na nie a moczyłam w pojemniczku [emoji7]
Jak markerem domaluje to będą nie tylko dwie ale nawet trzy kreski [emoji23][emoji23][emoji23]Jutro foty poproszę pozytywów [emoji7] będę czekać [emoji106]
B
bibiU
Gość
Ja raz miałam sen [emoji23] zakrapiałam test płytkowy [emoji23] pojawiły się 2 kreski [emoji23] zapodałam jeszcze 2 krople moczu i zrobiły się 4 kreski [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Jak markerem domaluje to będą nie tylko dwie ale nawet trzy kreski [emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale czujesz jakby ilosc kresek określała od razu ile dzidzi jest ? Jedno, dwoje troje czworo.. przy wiekszej ilosci info ( wez testy cyfrowy- braklo nam kresek) [emoji23][emoji23][emoji23]Ja raz miałam sen [emoji23] zakrapiałam test płytkowy [emoji23] pojawiły się 2 kreski [emoji23] zapodałam jeszcze 2 krople moczu i zrobiły się 4 kreski [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
B
bibiU
Gość
Haha [emoji23] było by [emoji23] wogóle testy mogły by być 2 godziny po stosunku - PYKŁO [emoji23] NIE PYKŁO [emoji23] I już wtedy wiadomo czy grzmocić się dalej [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale czujesz jakby ilosc kresek określała od razu ile dzidzi jest ? Jedno, dwoje troje czworo.. przy wiekszej ilosci info ( wez testy cyfrowy- braklo nam kresek) [emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: