Mamamonia88
Fanka BB :)
Super w takim razie życzę pięknych dwóch tłustych kreseczekJa czekam na szpilkach do weekendu ...jak mnie @ nie uprzedzi to testuje [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super w takim razie życzę pięknych dwóch tłustych kreseczekJa czekam na szpilkach do weekendu ...jak mnie @ nie uprzedzi to testuje [emoji85]
Hej ! Jesteśmy jesteśmy napisz coś o sobie
Tak to moje pierwsze poronienie. Byłam u dwóch lekarzy ale każdy mówił ,, to się często zdarza". Żadnych skierowań na badania.Witaj! A robiłaś już jakieś badania ? To twoje pierwsze poronienie?
Kochana bardzo mi przykroTak to moje pierwsze poronienie. Byłam u dwóch lekarzy ale każdy mówił ,, to się często zdarza". Żadnych skierowań na badania.
Zrobiłam TSH, morfologie ale wyniki mam prawidlowe.
Śliczne imię Leon może akurat się owulka trochę przesunie i traficie trzymam kciukiTo super[emoji5] witam się jeszcze raz. Zaczęliśmy pierwszy cykl starań tyle ze z poślizgiem i chyba już po owulacji, ale co tam. Najważniejsze, ze decyzja podjęta. Mam już 9.5 miesięcznego synka Leonka. Pierwsza ciąża była super, udało się w pierwszym cyklu, pracowałam do samego końca i czułam się naprawdę super (z wyjatkiem pierwszego trymestru), natomiast porod trauma.. Skończę w tym roku 38 lat także teraz nie marnujemy czasu, bo chociaż jeszcze jednego dzidziusia bardzo byśmy chcieli.
3 dzień spóźnienia, ale co chwila delikatny ból w podbrzuszu, coś czuję że zaś nic z tego nie wyjdzie [emoji17]
Dziękuję bardzo [emoji846]Kochana bardzo mi przykro
Ale pamiętaj że to nie twoja wina. Lekarza zmień bo każde jedno poronienie nie jest normalne ja też to słyszałam przy pierwszym teraz jestem po drugim i nawet nie mam zamiaru znać zdania lekarza poprostu chce skierowanie na badania i tyle wczoraj dostałam namiar na taką jedną panią doktor z powołania która pomogła mojej koleżance po dwóch poronieniach ale nie wiem czy się dostanę zobaczymy. A ty zrób sobie TSH ale razem z ft3 i ft4, IgG, IgA najlepiej to robić do 6 tygodni po poronieniu . Ale jak zrobisz to później to też da jakiś obraz sytuacji.
Niestety tak jest przyjęte że jedno poronienie jest lekceważone może gdyby lekarze mieli inne podejście aniołków w niebie byłoby mniej
Cześć dziewczyny!
Chciałabym przyłączyć do grupy STARACZEK
W listopadzie się nie udało, ciąża zatrzymała się w 6 tyg obyło się bez zabiegu.
Nie poddajemy się i lecimy dalej! i
Już tu byłam wcześniej jakoś w połowie stycznia pisałam:Cześć Tinia. Witaj u nas[emoji846] Napisz więcej o sobie. Jak długo sie staracie? Robiłaś test ?