reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

Do Lublina. A tam nie polecają in vitro. Wiec bedziemy musieli pewnie zmierzac w kierunku Warszawy np Novum. Ale damy rade, jak cos to rodzina Nam pomoze z kwestiami finansowymi[emoji8]
Cieszę sie jak głupia ze w koncu padły ostateczne decyzje. Teraz nic tylko czekać spokojnie[emoji179]
Co prawda Lublin to nie moje rodzime miasto ale przeprowadziłam się w tamte okolice w wieku chyba 17lat więc często jeżdżę w tamtym kierunku do mamy :) daleko od Lublina mieszkasz? Za to Studiowałam na UMCS :D

reklama
Ten link o bioderkach Otwieralam w przegladarce, pozniej sie logowalam i wchodzac w wiadomosc prywatna mialam juz normalnie link do zamknietego wątku

Nie wiem Kochana. Moja gina dzien po ovu (monit) kazała brać luteinę dowcipnie 10 dni i potem 4-5 dni przerwa. Powinna pojawić się @. Jeśli nie a pojawią się || lub beta pozytywna wracam do luteiny. Ale każdy organizm innym. Tej gin ufam bardzo. Pomogła dużo laska z problemem niepłodności a uwierz mi przeszłam przez wielu "specjalistów" :)
U mnie podobnie tylko miałam brać do terminu przewidywanej @ A jeśli nie dostanę zrobić test i znowu brać jeśli || no a potem wizyta.

reklama
Do góry