reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

cześć mamy polki we włoszech

ptynia ale mi sie cisnienie podnioslo:wściekła/y: dobrze ze nic nie podpisaliscie co za ludzie:szok: nic wiecej nie napisze bo mi sie brzydkie slowa cisna.
Moze w takim razie poszukajcie innego mieszkania?

kosmitka jak Wam nocka minela?

reklama
Cześć dziewczynki :-)
ptynia ech, bardzo mi przykro, ze tak wyszło z tym wlascicielem, domyślam się ze się niezłe wkurzylas, chyba rzeczywiście najfajniej by było zmienić mieszkanie bo jednak dobry właściciel to kluczowa sprawa... My dużo wynajmowalismy i raz mieliśmy takich wlascicieli, ze porażka nie chce mi się nawet wspominać ;-) i się szybciochem wyprowadzalismy i na dobre wyszło trafiliśmy na super właścicielkę, i całkiem fajne mieszkanko, i strasznie się cieszylismy ze z tymi poprzednimi tak wyszło :-) życzę Ci żeby u Was było podobnie!

Luczka jestem w 4 osobowej sali pod numerem 26 :-) 10 dni, jejku, ja już tu mało jajka nie zniose;-) ale jak nie ma wyjścia, trafiła nam się laska w pokoju, która boi się otwrtych okien, ech ;-)

kosmitka jak nasz nipotino?karmicie sie juz?napisz jak chlopaczki,byli w odwiedzinach u mamusi i braciszka..?
dzis dzien mamusi(we wloszech)auguri wlosko-polskie mamusie...
ptynia,to super wasz wlasciciel(mam nadzieje ze juz niedlugo nim zostanie)..
chcieliscie zrobic mu przysluge a on was chcial wy....ac...(przydaloby sie napisac cale to slowo,ale i tak mnie zcensuruja!!
szukajcie sobie con calma nowego mieszkanka,z tego nikt was nie moze wyrzucic,pamietajcie tylko aby dac wypowiedzenie con la raccomandata con la ricevuta di ritorno,6 miesiecy przed planowanym wyprowadzeniem sie...
dziewuszki dobrej niedzieli zycze...

Cześć dziewczynki :-)
ptynia ech, bardzo mi przykro, ze tak wyszło z tym wlascicielem, domyślam się ze się niezłe wkurzylas, chyba rzeczywiście najfajniej by było zmienić mieszkanie bo jednak dobry właściciel to kluczowa sprawa... My dużo wynajmowalismy i raz mieliśmy takich wlascicieli, ze porażka nie chce mi się nawet wspominać ;-) i się szybciochem wyprowadzalismy i na dobre wyszło trafiliśmy na super właścicielkę, i całkiem fajne mieszkanko, i strasznie się cieszylismy ze z tymi poprzednimi tak wyszło :-) życzę Ci żeby u Was było podobnie!

Luczka jestem w 4 osobowej sali pod numerem 26 :-) 10 dni, jejku, ja już tu mało jajka nie zniose;-) ale jak nie ma wyjścia, trafiła nam się laska w pokoju, która boi się otwrtych okien, ech ;-)

Kosmitko mój mąż też stwierdził że to może znak, cobyśmy się wynieśli i że gdzieś tam czeka na nas może fajniejsze mieszkanko i życzliwszym właścicielem.
Cieszę się bardzo, że razem z niuńkiem sędziliście dobrze pierwszą nocke, tylko tej laski bojącej się okien współczuję. Szkoda, że nie można sobie wybrać współlokatorek, niekiedy się trafiają takie, z którymi nawiązuje się symatyczny kontakt i z czasem przeradza się nawet taka znajomość w przyjaźń. Życzę ci cobyś i ty tam przez te 10 dni znalazła jakąś przyjazną duszę:tak:
Luczka no mnie się też wczoraj słowa cisnęły, ale starałam się powstrzymać, ja w ogóle się bardzo łątwo denerwuję, wzruszam, stresuję, czasem mi słów brak z nerwów bo mnie przytyka. CHyba byłoby tak najlepiej dla obu stron cobyśmy w ciągu miesiąca znaleźli coś nowego.

ptynia,to super wasz wlasciciel(mam nadzieje ze juz niedlugo nim zostanie)..
chcieliscie zrobic mu przysluge a on was chcial wy....ac...(przydaloby sie napisac cale to slowo,ale i tak mnie zcensuruja!!
szukajcie sobie con calma nowego mieszkanka,z tego nikt was nie moze wyrzucic,pamietajcie tylko aby dac wypowiedzenie con la raccomandata con la ricevuta di ritorno,6 miesiecy przed planowanym wyprowadzeniem sie...
dziewuszki dobrej niedzieli zycze...
Aniko Droga a możesz mi po polsku to przetlumaczyć co to jest ta "la raccomandata con la ricevuta di ritorno" ???

KOsmitka Ajaj, nie doczytalam i namieszalam, przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Byłoby super jakbyś już jutro wyszla, zawsze w domu to u siebie, wszystko znajome i swoje. Rozbawilas mnie z Miko i naciskaniem brzuszka. Moze miał nadzieję, że lekarze wycisną jeszcze jednego braciszka:-D:-D:-D

ptynia la raccomandata to list polecony ten ktory musisz podpisac u listonosza,lub odebrac na poczcie jak listonosz w domu cie nie zastanie,a kartkaktora podpisalas u listonosza lub na poczcie powraca do nadawcy,w ten sposob nadawca(w naszym przypadku ty)masz pewnosc w 100% w jaki dzien otrzymal facet list od ciebie,bo na karteczce jest data podpisu,nie mam jak zwykle pojecia jak to po polsku sie nazywa...
mozliwe ze facet sie zgodzi ze w ciagu miesiaca wyprowadzicie sie ,bo ma w tym interes(sk...yn)a jak nie to pamietaj ze legge mowi 6 miesiecy na wypowiedzenie lokalu..

kosmitka,stara i glupia jestem...az mi lzy w oczach stanely jak ogladalam fotki..
aleks jest przecudowny,nie dlatego ze kazdemu sie tak pisze,bo napisac ze taki sobie to nie wypada...jest naprawde idealny...sliczny..

Anika, dziekuję bardzo, już wiem o co teraz chodzi:))
Kosmitka nie widze fotek malutkiego, w linku gdzie podajesz oto i Aleks otwiera sie caly twoj album ale ostatnie album masz dodany z 5.05. Moze ja jakos przyslepa jestem i nie moge dojsc gdzie to???

reklama
Do góry