reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

a swoja droga kosmitka dobra jestes w trzy godziny po porodzie na forum popisujesz...:-Da jakie ma wloski aleks,juz sie nie moge zdjecia doczekac...

reklama
anika to niefajnie,ze cie zwodzi a jakis konkretny powod podal czy tak bez powodu?mam nadzieje ze nic ci sie nie przyplatalo do dziasla w sensie jakies zakazenie?tfu tfu...

kosmitka,pisz...pisz i jeszcze raz pisz wszystko o aleksie,kazdy szczegol chcemy wiedziec....
anja z 2 lub 3 dzieckiem,jest wszystko latwiejsze i naturalniejsze ,

anja,nic mi nie jest,mowi poprostu ze nie mogl znalezc inclinazzione giusta del perno,ok wierze mu,ale mowi to juz od miesiaca....zobaczymy co powie w czwartek,jak mi go nie wstawi to go inclino io...

anika masz racje z drugim dzieckiem to i mnie sie wydaje ze jest inaczej ja jak teraz patrze wstecz to mysle,ze teraz takiej paniki bym nie robila z kazda glupota,nie leciala do pediatry z kazdym prychniecie...ale teraz to i was mam to co innego:-)
kosmitka pisz wszystko ja tez jestem ciekawa wszystkiego....od a do z...:-)

Ostatnia edycja:
anika to dobrze,ze nie z twojej winy,bo to nigdy nie wiadomo co sie moze przyczepic,gdyby niestety i nastepnym razem nie skonczyl to mu powiedz do sluchu moze poskutkuje...czasem na ostro trzeba;-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, melduję się już rozpakowana:-D dziś tez Alek obudził mnie o 3.30 ale tym razem nie zartowal ;-) o jakiejś 5tej mnie przyjęli a o 7.30 wyskoczył. Całkiem gładko poszło ;-) położyli mi go na troszkę na brzuch i zabrali do mierzenia itp. W międzyczasie pokazali dzieciom I mezowi, Bo wszyscy dzielnie czekali na dzidzie. Teraz poszli imprezowac. Jejku jak sie ciesze ze juz po:-) do pozniej![/QUOTE

MAM NORMALNIE òLZY W OCZACH.MOJE NAJWIEKSZE GRATULACJE KOSMITKO I NIECH CI SIE ZDROWO CHOWA.
WSTAW ZDJECIE DZIDZI JAK BEDZIESZ MIALA CHWILE.:-):-):-):-):-):-):-)

fakt mysmy kosmitke do apelu wywolywaly co rano a tu ona nas uprzedzila dzis z samego rana a raczej aleks...wiecie moze to glupie ale sie czuje jakby mi sie w rodzinie dzieciatko urodzilo:-)tak to przezywam...

ojaaaaaaaaaa Kosmitko gratulacje!!!!!

Ja wlasnie zalogowalam sie ..bo mowie sprawdzimy czy sie kosmitaka odmeldowala ...milam jakiego feelinga hehe o tak jestem spozniona w porownaniu z reszta...ejhszcze raz gratulacje...ale superek,ze Eleks juz po drugiej stronie brzuszka.

reklama
fakt mysmy kosmitke do apelu wywolywaly co ego rana a raczej aleks...wiecie moze to glupie ale sie czuje jakby mi sie w rodzinie dzieciatko urodzilo:-)tak to przezywam...

mam tak samo tez mam takie uczucie jakby w rodzinie sie dzieciatko urodzilo:-) nie moge sie doczekac zeby zobaczyc Aleksa na zdjeciu:-) a ta kroplowka dziewczyny to chyba na obkurczenie macicy bo raczej na antybiotyk to nie bylo czasu przy tak szybkiej akcji.

Do góry