reklama
anika masz racje z drugim dzieckiem to i mnie sie wydaje ze jest inaczej ja jak teraz patrze wstecz to mysle,ze teraz takiej paniki bym nie robila z kazda glupota,nie leciala do pediatry z kazdym prychniecie...ale teraz to i was mam to co innego:-)
kosmitka pisz wszystko ja tez jestem ciekawa wszystkiego....od a do z...:-)
kosmitka pisz wszystko ja tez jestem ciekawa wszystkiego....od a do z...:-)
Ostatnia edycja:
agatka13
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, melduję się już rozpakowana dziś tez Alek obudził mnie o 3.30 ale tym razem nie zartowal ;-) o jakiejś 5tej mnie przyjęli a o 7.30 wyskoczył. Całkiem gładko poszło ;-) położyli mi go na troszkę na brzuch i zabrali do mierzenia itp. W międzyczasie pokazali dzieciom I mezowi, Bo wszyscy dzielnie czekali na dzidzie. Teraz poszli imprezowac. Jejku jak sie ciesze ze juz po:-) do pozniej![/QUOTE
MAM NORMALNIE òLZY W OCZACH.MOJE NAJWIEKSZE GRATULACJE KOSMITKO I NIECH CI SIE ZDROWO CHOWA.
WSTAW ZDJECIE DZIDZI JAK BEDZIESZ MIALA CHWILE.:-):-):-):-):-):-):-)
strega
ojaaaaaaaaaa Kosmitko gratulacje!!!!!
Ja wlasnie zalogowalam sie ..bo mowie sprawdzimy czy sie kosmitaka odmeldowala ...milam jakiego feelinga hehe o tak jestem spozniona w porownaniu z reszta...ejhszcze raz gratulacje...ale superek,ze Eleks juz po drugiej stronie brzuszka.
Ja wlasnie zalogowalam sie ..bo mowie sprawdzimy czy sie kosmitaka odmeldowala ...milam jakiego feelinga hehe o tak jestem spozniona w porownaniu z reszta...ejhszcze raz gratulacje...ale superek,ze Eleks juz po drugiej stronie brzuszka.
reklama
luczka
fakt mysmy kosmitke do apelu wywolywaly co ego rana a raczej aleks...wiecie moze to glupie ale sie czuje jakby mi sie w rodzinie dzieciatko urodzilo:-)tak to przezywam...
mam tak samo tez mam takie uczucie jakby w rodzinie sie dzieciatko urodzilo:-) nie moge sie doczekac zeby zobaczyc Aleksa na zdjeciu:-) a ta kroplowka dziewczyny to chyba na obkurczenie macicy bo raczej na antybiotyk to nie bylo czasu przy tak szybkiej akcji.
Podziel się: