Hej wszystkim, jak tam juz po porannych kawkach?
My wczoraj mielismy dosc intensywny dzien jak dla nas, zaczal sie koszmarnie ale choc skonczyl milo kolacyjka u znajomych. In poche parole- najprawdopodobniej bedziemy sie starac zmeinic mieszkanie, spotkanie z wlascicielem to byla masakra, gbur, cham, okazalo sie ze chce w kontrakcie wpisac tylko 300 euro a reszta na reke na czarno!!!!Nawet to powiedzial! Plulam sobie potem w brode ze tego nie nagralam. Nic nie podpsalismy poniewaz agent juz mial przygotowana umowe w ktorej bylo napisane ze owszem 300 na affitto i 300 na spese condominiali,w sumie dajac wciaz cyfre taka sama jak wczesniej, a ten ze tak to on nie chce. Mowie wam tak sie zdenerwowalam ze az sie zaczelam cala trzasc. W ogole nas nie sluchal, wmawial ze ma strasznie duze rachunki(ok 80 euro na miesiac za prad przy czym cale mieszkanie jest na prad) a jak ja chcialam cos powiedziec to przerywal w pol slowa i nie dawal mi dokonczyc.
Moj maz tez sie wkurzyl strasznie, powiedzial ze juz mu sie mniej podoba to mieszkanie. Myslal ze znalazl losi co nic nie kumaja, na niczym sie nie znaja, przyjda potulnie podpisza umowe i via. O rany przepraszam was ze ja tu o tym wszystkim wypisuje ale od wczoraj we mnie to wszystko buzuje. Nie chcialam psuc nastroju kosmitkowego porodu i radosci z tym tu panujacej,.
Wlasnie
Kosmitko Nasza Droga jak tam pierwsza noc z niuńkiem? Karmilas go już? Dali ci troszke odpoczac czy raczej masz go ciagle przy sobie? Raju, jak tak sobie pomysle o toie ze ty takie malenstwo masz obok, to az mi sie plakac chce i tez bym tak chciala ponownie!:-)
Agatka jak dzis głowa, lepiej troszke? Moze fakt ze od slonka wczorajszego cie bolala, strasznie wczoraj prazylo, a dzis sie juz zmienia pogoda, wiec pewnie to odczuwasz, biedulko. Mi maz przewaznie masaze robil, albo smarowalam sobie skronie amolem i tez masowalam. To w polsce, a tu nie wiem czy jest jakis preparat ziolowy, moze jak znajdziesz jakas erboristerie przypadkiem to zapytaj czy na bole glowy w ciazy cos maja.