reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
hej dziewczyny ja juz nie moge z tym netem 3 godziny mi otwiera jedna stronke:no:
Otrzymalam zaproszenie dziekuje ale gdzie teraz mamy pisac tu czy tam??
annaojj a gdzie to twoj mezul wybyl??

Sorki. Cos dostala ,ale nie moge otworzyc. Moze dlatego ,ze nadal nie mam kompa i pisze z aplikacji bb. Jak tylko bede mogla dolacze

Witajcie! Dawno mnie nie było na forum...muszę poczytać troszkę bo jestem w tyle:-) piszecie coś o zaproszeniach...czyżby nowy wątek został otworzony a ja nic nie wiem:sorry2: tak mi się wydaje bo od tyg. żadna nic tutaj na forum nie napisała....a u mnie bez zmian większych, nadal szukam pracy może coś w maju ruszy byłam w kilku miejscach niby obiecali ale wiecie obiecanki cacanki jak się to mówi...poza tym wzięłam się za ogr ódek kwiatowy..dostałam od koleżanki naszczepki i cebulki pięknych kwiatów i sadzę...a pogoda dopisuje oby tak dalej....
Ptyniu piękny ten Twój ogródek nie zapeszajmy....bo mi już zdarzyło się że inni zachwycali nad moimi wypielęgnowanymi kwiatami i mi już 2 uschły....do licha, naprawdę nie wierzę ale ludzie potrafią być zawistni..nawet pięknych kwiatów zazdroszczą.......dziewczyny która za Was ma tim?
Pozdrawiam i też chcę dołączyć do grona jeśli ono nie jest zamknięte i nie zastrzeżone...
Trzymajcie się cieplutko....i słonecznie

czec szystkim nie bylo mnie tu od porodu czyli jakies 3 miesiace:) mam takie pytanie chce leciec do pl na 2 tyg ale nie wiem czy musze miec zgode ojca dziecka czy nie dodam ze nie jestesmy malzenstwem bylam w ambasadzie ale powiedzieli ze nie ma przepisu takiego patrzylam po necie i sa rozne opinie a wy jak mysicie nie spotakala sie ktoras z was z takim czyms?? dzieki za odp:) buzka dla wszystkich

reklama
Do góry