reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
anna20061 jesli moge cie pocieszyc,to moj m wyjezdza do pracy zawsze na dwa tygodnie,potem trzy dni w domu i od nowa to samo;-)wiec zorganizujcie sobie czas coby nie myslec i szybko zeby zlecialo;-)wiem najgorsze beda te trzy dni a potem juz ok.;-)
my tu jestesmy i zawsze mozemy pocieszyc;-):tak:

Zytko wiesz ja jak ja.Ja tam plany mam wielkie i bede miala kupe zajec.
Ale Max strasznie placze.Pyta sie mnie czy tata nas niezostawi tak jak tata Leo i Alana ich zostawil bo ich juz niekochal.I czy tata sobie nowej zony i syna nieznajdzie i tak dalej.On w placz ja w placz z zalu za dziecko ze on to tak przezywa.My zadko sie rozstajemy ostatni pobyt dwutygodniowy w prawdzie maz mial w pazdzierniku ale synek nieplakal tak jak teraz.Tylko koledzy mu naopowiadali i on sie nasluchal a dziecko podatne wiec mam histerie i panike ...
A od poniedzielku pranie dywanow zafarbowac pokrowce na luzko malowac pokoj maxa,salon,przedpokoj i lazienke.Wszytko mi maz dzisiaj kupil.I schudnac 5 kilo w dwa tygodnie :)
W nastepnym tygodniu Maxio ma duzo zajec wiec nastepny tydzien mu zleci szybko.Bo we wtorek wycieczka sroda olimpiada czwartek wolny i w czwaretk w nocy wraca maz wiec spoko.

pinky nie zakopac tylko postawic na ziemi,tak gdzie chcesz aby staly:-D.kto by mial sile w ziemi dziury kopac na domice.ja mam juz dzialke zaorana.ale zeby ja zaorac to caly dzien zeszlo.piec razy ja oral zeby dobrze i w miare rowno bylo.jutro zabieramy sie za sadzonki,dzisiaj poszly tylko kwiaty w donice bo cebulki zaczely kielkowac.jutro truskawki,seler i pomidory.wrocilismy dopiero na kolacje bo obiad na dzialce zrobilam i tam jedlismy,jutro tak samo.
aniu,nie martw sie na zapas tylko wszystko spokojnie Maksiowi wytlumacz.wiem ze dzieciaki w szkole potrafia porzadnie dokuczyc,ale to tylko zazdrosc ktoregos z nich ze Maksiu ma tate a on nie.i tak jak mowi zzytka ,zorganizuj sobie czas to nawet nie zorientujesz sie kiedy mina te dwa tygodnie.
ja tez jestem sama wszystkie wieczory i noce bo moj na tirze jezdzi i wraca dopiero na obiad lub poznym rankiem.i tam mam caly tydzien, az do sobotniego poranka.

Jakiz piekny dzien sie zaczal.Cieplo slonecznie i az zyc sie chce.Szkoda ze maly do wieczoraj lekcje bedzie robic :/ Tyle mu na wikend zadali,a wczoraj on chcial po szkole jeszcze troche z tata posiedziec to niegonilam do lekcji.za to dzisiaj ech :U/

AGATKA ja zupelna noga a i szczescia do kwiatow nir mam.kiedys moja mama wyjechala do pracy a ja kolo jej kwiatow chodzilsm, chuchalam i tak zwiedly. Moze yroche praktyki trzeba.
PTYNIU dziekuje za zdjeci .pokazalam dla meza i bedziemy robic cos takiego jak na ostatnim.
A ja to bym chciala czasami od mojego odpoczac:D raz wyjwchsl na fuche kolo Prato i nie bylo go caly weekend to az szczesliwa bylam.tak czasami potrafi za skore zalezc;)
U nas od wczoraj przeeepiekna pogoda.bylam z dziecmi u znajomych a campagna ,a dzisiaj po poludniu jak slubny wroci chcemy jechac z dziecmi na konie i di znsjomych na kawke. Zycze i wam udanej i cieplej niedz

agatko mi sie podoba to z kamieniami,no i z paletami tez,ale moj m sie smial z tego,ze u nich na budowie tak jest:-Dale bez zadnej urazy,on juz ma takie przewrazliwienie z pracy;-)wiecie co za dozo to niezdrowo
Tak podobnie bylo z imieniem dla synka,mi sie podobalo imie fajnie malo spotykane a maz kategorycznie zabronil bo w pracy ma kolege o tym imieniu:-p:-Dmowi,ze o synu by mysla tak jak o tym koledze...hihihi:-p
Ale mi sie to podoba,moze mi sie uda tak zrobic u rodzicow...chociaz i ja nie mam reki do kwiatow,bo wszystko usychy,wybuja sie itd.;-)

anna ja chyba od jutra zostane sama:-(tzn.z dziecmi:tak:
co do dzieci to tak to juz jest,moja kiedys sie nawet pytala czy on a ma tate,bo zesmy pojechaly na dlugie wakacje do Polski,od tamtej pory,juz nie robimy dluzszych wakacji...;-)
Ptyniu wklejaj zdjecia z tych cudeniek co zrobisz

oj musze uciekac do dzieci,mamy i u nas piekny dzien,zaraz ich wyszykuje i na dwor:tak:;-)

No udalo sie :) Zaproszenia rozeslane..

Jeju jaki cudny dzien.Jak Goraco :) pokoj malego pomalowany,ogarniety jesli tak to mozna nazwac.Jutro wypiore dywany i pomaloje saloni przedpokoj.Powiem wam szczeze ze myslalam ze jakos ladniej mi to wyjdzie.Najwidoczniej niejestem nawet pod wzgledem roboty uzdolniona :zawstydzona/y:

Kurka ledwo cieplo sie zrobilo to komary tna jak powalone :szok:

Hej.
Ania nas tez czekaja porzadki, zwlaszcza ze chcemy w koncu zrobic dzieciom pokoj. Nowa libreria kupionA , zostal do kupienia stolik i krzeslo do biurka,poczekamy az bedzie cieplej pomalujemy na jasny roz ,zmienie firanki cos tam nakleje na sciany i gotowe. Za grosz nie mam talentu do takich rzeczy. Ani do ogrodka , ani do urzadzania. Checi sa i to duze , tylko rzadko cos wychodzi:-)).
Jejku jaka piekna pogoda. Wczoraj zawiezlismy dzieci zobaczyc konie i bylismy na lodach. Mielismy ochote jechac nad morze , ale jest problem z bunia bo chce koniecZnie juz sie wykapac. Ciagnie ja do wody i nie ma sily na nia.
Ptyniu a jak tam twoje porzadki i prawko. kiedy masz egzamin?
Co z tym watkiem zamknietym?

reklama
Do góry