agatka13
Fanka BB :)
a probowalas voltaren?jest kurewsko dobry a do tego p/zapalny i jest tez w zastrzykach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bidulka kuruj sie moja mama tez wciaz chora juz ponad tydzienwitam sie i ja.jestem tak zakatarzona ze szok a do tego cala noc gardlo mi nawalalo,normalnie mowic nie moglam.
Aniu ja to jestem pewna na 100% ze w szpitalu sie zalatwilam bo jak wiezli mnie na wozku przez caly szpital tylko na pizamie i szlafroku w przeciagach i pol naga polozyli do badan w ambulatorium gdzie klima wlaczona na maksa to nie trudno o przeziebienie.ja juz na wieczor kichac zaczelam a teraz w domu to sie rozkrecilo na dobre.z rolka papieru kuchennego sie nie rozstaje bo na chusteczki bym nie zarobila taki mam katar.