ania nas na naukach starsza pani uczyla o tej metodzie a co bylo dla mne dziwne ze dziewczyna ktora przyznala sie do stosowania pigulek zostala stasznie przez nia zle potraktowana a ja tez powiedzialam co na ten temat mysle a ona zaczela straszyc ze mi nauki nie podpisze z czego ja zaczelam sie smiac bo szkoda bardzo zeby ona byla autorytetem od antykocepcij .. mini moje znajome to albo pigulki albo spirale , te co maja spirale narazie obylay sie bez klopotow a znajome ktore biora pigulki pol na pol , jedne dobrze sie czuja a inne po pigulkach maja okropne bole glowy i brzucha takze zalezy chyba od organizmu i odpowiedniego dobrania pigulek ... ale roznie bywaze zdroweim tak jak pisala wczesniej ania czy agatka ,,,
reklama
anna20061
Fanka BB :)
Natalia moj maz pracoje w magazino alimentare MARR..Maja u siebie Anetto w paczkach 200 gramowych za 70 euro :/Mowi ze restaratorzy czy jakies stolowki szkolne czy w domach starcow z kazdym zakupem biora po dwie paczki.Ja kupoje w carefur maelnkie opakowanie.A w internet wystarczy wpisac aneto i pokazoje co to a tez na aneto seco tez pokaze...
ania u nas rzadko go mozna trafic a ja uwielbiam koper dlatego z polski od mamy przywoze jak rowniez lubczyk tyle ze teraz jak bylam zapomnialam moze na wakacje pojade o uda mi sie przywiezc ...Tu koperek jest .Wlosi go znaja i uzywaja ale suszony.Anetto sie zwie i jest bardzo bardzo drogi...Ja go uzywam do sosow i do pieczenia.Ale tego swiezego jednak brakoje Zjadlabym zupe koperkowa...A metoda o ktorej mowisz to sprawdzanie sluzu temperatuty ??
anna20061
Kermitka to to nic.My jak na ukrainie szykowalismy sie do tego slubu to siostra nas sie pyta jakie zabespieczenie stosojemy.Ja mowie ze zaraz po porodzie uzywalam tabletki ale odtsawilam a sasha sie odezwal ze teraz uzywamy prezerwatywy.A ta nas zaczela wyzywac ze my sie zabespieczamy ze grzeszymy ze tak niemozna ze boga obrazamy,ze niedopusci do naszego slubu i tak dalej.My wystraszeni poszlismy do naszego ksiedza,a ksiadz Marek do niej a niech on se grzeszy jego religia na to pozwala a Ania nic zlego nierobi.Uratowala nas sytuacja ze prawoslawie dopuszcza do tego...
anna20061
Kermitka a prubowalas sadzis koper?? ja niestety niemam reki do kwiatow zadnego rodzaju.Oj przepraszam tylko do surfini.
W lidlu sa nasiona.Wiec mozna sobie pozadzic.Mi niestety nierosnie.A sasiadce podemna to takie kepy po rosly i ***** niechciala poweidziec jak to zrobila.A nasiona odemnie miala hahahaha
W lidlu sa nasiona.Wiec mozna sobie pozadzic.Mi niestety nierosnie.A sasiadce podemna to takie kepy po rosly i ***** niechciala poweidziec jak to zrobila.A nasiona odemnie miala hahahaha
Z
zyta
Gość
hm co do antykoncepcji,to dobry pomysl zeby to maz sie zdecydowal,u facetow zeczywiscie mniejsze zlo,albo zadneja juz kiedys rozmawialam z mezem na ten temat,on chetny poddac sie temu,ja zreszta mowilam jak nie chce wiecej dzieci...A wlasnie przytoczylam mu kilka przypadkow wpadkowych i po spirali i po tabletkach...itp.moze dobre to jest dla osob ktore jeszcze chca dzieci,ale dla tych co je maja wielkie ryzyko
anna i dobrze podchodzisz do tematu,co w sercu to i na jezyku u ciebie...ja tez jestem taka,tylko ja sie nie obrazam w razie jak za dozo powiem ale co innego w druga stronew kazdym razie nie obraze sie na kogos kto powie mi prawde,zreszta nie raz i ja tej osobie przytakne i powiem,ze poprostu taka jestem
A co do witaminy D to jakie podajecie swoim dzieciom?kieruje to pytanie do NataliBM,minii?
ja wyczytalam w necie o tych skutkach podawania wit.D i narazie z niej rezygnuje,a dzisiaj skonsultuje to z pediatra,chociaz wiem ze on niewiele pomoze
anna i dobrze podchodzisz do tematu,co w sercu to i na jezyku u ciebie...ja tez jestem taka,tylko ja sie nie obrazam w razie jak za dozo powiem ale co innego w druga stronew kazdym razie nie obraze sie na kogos kto powie mi prawde,zreszta nie raz i ja tej osobie przytakne i powiem,ze poprostu taka jestem
A co do witaminy D to jakie podajecie swoim dzieciom?kieruje to pytanie do NataliBM,minii?
ja wyczytalam w necie o tych skutkach podawania wit.D i narazie z niej rezygnuje,a dzisiaj skonsultuje to z pediatra,chociaz wiem ze on niewiele pomoze
anna20061
zytko ja tam na wit.d sie nieudzielilam bo niewiem.Maly jeszcze nigdy niemial problemow z zatwardzeniem ..
cucciola79
hej hej dziewczynki:-)
Dziekujemy za mile slowa straszne to co spotkalo naszych znajomych co do malenstwa to wciaz na intensywnej terapii w Siena lekarze juz powiedzieli rodzicom: meglio se non vi affezionate tropo jestesmy tu wszyscy zalamanico pozostaje modlitwa!!!
ptyniu z Twojego Macusia to zdolniacha nie gadaj!!!!a ta min.to nic!!!
aniu no brava brava dla Maxia niezly Ci rosnie karateka:-)dzieki za wiadomosci o koperku ja tez tutaj nie moglam go znalezc pychotka ziemniaczki mlode z koperkiem;-)
pinkyqrcze nadchodzi wiosna nie dajcie sie chorobie!!!u nas tez teraz zaatakowalo moja mame lezy zdechla od 3 dni a to wszystko przez prace byla 2 dni w szpitalu na oddziale zakaznym a tam wszyscy z oskrzelami i plucami zawalonymi
zyta ja malej dawalam wit,D tylko przez 1 msc zycia i sama nie wiem bo ona miala i ma do tej pory problemy z kupka??!!
Witaj natalia a ile Ty masz lat jesli moge zapytac o wiek??Twoja pociecha to maschio czy femmina??
a co do zabezpieczenia to jestem przeciwko wszystkim tym metodom anty
Dziekujemy za mile slowa straszne to co spotkalo naszych znajomych co do malenstwa to wciaz na intensywnej terapii w Siena lekarze juz powiedzieli rodzicom: meglio se non vi affezionate tropo jestesmy tu wszyscy zalamanico pozostaje modlitwa!!!
ptyniu z Twojego Macusia to zdolniacha nie gadaj!!!!a ta min.to nic!!!
aniu no brava brava dla Maxia niezly Ci rosnie karateka:-)dzieki za wiadomosci o koperku ja tez tutaj nie moglam go znalezc pychotka ziemniaczki mlode z koperkiem;-)
pinkyqrcze nadchodzi wiosna nie dajcie sie chorobie!!!u nas tez teraz zaatakowalo moja mame lezy zdechla od 3 dni a to wszystko przez prace byla 2 dni w szpitalu na oddziale zakaznym a tam wszyscy z oskrzelami i plucami zawalonymi
zyta ja malej dawalam wit,D tylko przez 1 msc zycia i sama nie wiem bo ona miala i ma do tej pory problemy z kupka??!!
Witaj natalia a ile Ty masz lat jesli moge zapytac o wiek??Twoja pociecha to maschio czy femmina??
a co do zabezpieczenia to jestem przeciwko wszystkim tym metodom anty
Ostatnia edycja:
Z
zyta
Gość
anna hm zadalam to pytanie dziewczynom bo one na bierzaco jeszcze sa;-)
reklama
anna20061
zytka wbrew pozorom to ja mam do czyniania do okola z samymi maluszkami hihi.To opiekoje sie synkiem kuzyki on ma 2 miesaice.To synkiem sasiadki urodzony jakies 4 miesiac etemu takrze z kupkami ja na biezaco smieje sie bo ja sasiadki maz zostaje sam w domu to do zmiany pieluchy mnie wola.Ale to taki odrebny temat
Podziel się: