reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

witam sie i ja wieczorowa pora.u mnie dzisiaj cudowna pogoda wiec wykorzystalam i na spacer poszlam i do kolezanki polki.
cuciola moja dieta ma sie dobrze tylko ze po takim spacerze co zrobilam to zjadabym konia z kopytami,ale ja przezorna i wzielam porcje kalorii ze soba takze glod zachamowany az do kolacji.ja moze jakos na specjalnej diecie nie jestem,ale to wystarcza abym gubila kilosiki.ograniczylam bardzo porcje i staram sie mniej jesc bialych mak i wiecej sie ruszac.
ja tez bym sie z Wami spotkala ale mam najdalej do Was:-(

reklama
Witam Panie co tam u was z rana?? Jeju jaka brzydka pogoda :(...Ja chce juz wiosne zrzucic te zimowe ciuchy.Jezdzic na rowerze bez dwoch par rekawiczek :( ja chce wiosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!porazka zero skonca.Chmurzyska zimno jak diabli,wilgotno i wogole fu,ble...Taka to pogoda ostatnio u nas.

Maxio w szkole maz idzie do pacy no to do pracy rodacy i cacy trza odkurzyc piec wlaczyc pranie.Wysprzatac chaupe i wymyslec cos na ten cholerny objad.Idei brak :)

Jakies propozycje na takie daniec cos z niczego??

hej
aniaco u Was tak pochmurno ??u nas piekne slonko od dwoch dni no ale na weekend zapowiadaja pogorszenie!!!i co wykombinowalas cos na obiad??ja na szybkiego udka z kurczaka z warzywami zrobilam i tyle

kermitko​i jak Ty tam??mnie teraz cos gardlo zaczyna bolec :(

witam sie i ja.u mnie ciag dalszy slonka i wlasnie zapowiada sie przepiekny zachod slonca,cale niebo az pomaranczzowe:-).mnie jakos dzisiaj brak weny do pisania.
aniu ja tez juz bym chciala wiosne co bym rower wyciagnela bo na staconarnym to nie bardzo mi sie chce krecic.

th

hej
aniaco u Was tak pochmurno ??u nas piekne slonko od dwoch dni no ale na weekend zapowiadaja pogorszenie!!!i co wykombinowalas cos na obiad??ja na szybkiego udka z kurczaka z warzywami zrobilam i tyle

kermitko​i jak Ty tam??mnie teraz cos gardlo zaczyna bolec :(

Cucciola u nas to tak sie zaczelo ze lekka chrypka a teraz bol gardla okropny , strasznie uciazliwy ,. nic mi sie nie chce ,Olcia tez marudna takze dosc juz mam wszystkiego , ... ja tez dzisiaj kurczaka zrobilam , do tego salatka i spokoj... a co tu dzisiaj tak cicho dzieczyny gdzie jestscie, moze macie lepsza pogode niz u nas, bo my mamy okropna ,ciagle pada i wilgoc ,,,:no:

Agatka kurde niema zmilj w taka pogode tzn jak zimno tez sie fajnie pedaloje.Ja np jezdze rowerem caly rok.Zima lato jesien wiosna moj rower naonstop na chodzie :)U mnie dalej brzydka pogoda.A na objad byla carbonara...

witajcie babeczki.ja juz po obiadku i posprzatane,dzisiaj na szybkiego pasta con suggo.ciag dalszy slonka.termometr w miescie pokazywal 17°C:szok::szok::szok::szok::szok::szok:,az mi sie wierzyc nie chcialo,ale na prawde dzisiaj piecze to slonko,czuc wiosennie. taka mala ciekawostka.bedac na dzialce widzialam ze moje krokusiki i sie przebily i narcyzy juz piekne dlugie liscie maja-tylko patrzec jak sie rozwina paki.na razie sa w donicach bo nie mam pomyslu gdzie je sadzic bo wiosna rozpoczynamy budowe i nie chce zeby tiry mi je zajezdzily.jeszcze ze dwa dni takiej temperatury bym chciala to mozna by wjechac traktorem i przekopac ziemie bo zaczyna wysychac,juz nie jest slizgawica jak byla ostatnio.

Dzien Dobry:-):-)u mnie pieknie i slonecznie ok17 stopni
niettety moje gardlo wciaz daje sie we znaki wzielam aspiryne bo i w glowie sie kreci:-(
ja na obiadek zrobilam paste kokardki z mieskiem mielonym ,papryka i porem pycha wyszlo:tak:

agatkaTy uprawiasz na dzialce warzywa??
kermitkaojj i mnie cos w kosciach lamie
:baffled:
a gdzie reszta???

reklama
tak cuciola ja mam swoje warzywa z dzialki.malo co kupowalam w tym roku,nawet swoje kartofelki milalam,ale wiekszosc myszy zjadly bo na dzialce je trzymam,a co tam-one tez musza jesc:-D.w tym roku to nie wiem jak bedzie z uprawa,moze cos sie uda posadzic.bym chciala chociaz pomidorki i papryke no i cukinie.
sie tylko zastanawiam w ktorym miejscu sadzic bo musze kurnik i psia zargode przeniesc w inne miejsce bo obecne musze rozebrac.

Do góry