agatka13
Fanka BB :)
kwarantanna jest OBOWIAZKOWA i nie ma znaczenia czym podrozujemy, tak powiedzial moj wet jezeli chce sie przekraczac granice.jedzcie do wetka to wam wszystko powie co i jak.jezeli wam celnicy nie sprawdzali dokumntow psiny to mialyscie szczescie i trafilyscie na milych celnikow co lubia zwierzaki.trafcie na takiego sluzbiste to sprawie ze odchece sie am podrozowac z psinami po Europie.ja nie strasze tylko dobrze radze,jedzcie do wetka i zalatwcie co trzeba.moj powiedzial mi ze nawet jak chce jechac z moja psina na polnoc Wloch to musze na wscieklizne szczepic bo tam panuje a u mnie nie w umbrii.
cuciola sliczne to Twoje drzewko.ja moje jutro ubieram bo dzisiaj mi maz oprawil i sie musi ubic ziemia.pewnie nie bedzie to jakas pieknosc jak w ubieglym roku bo strasznie ciezko bylo w tym roku o drzewko,nigdzie ostac nie moglam.wszystko przez te powodzie bo szkolki zniszczone.
cuciola sliczne to Twoje drzewko.ja moje jutro ubieram bo dzisiaj mi maz oprawil i sie musi ubic ziemia.pewnie nie bedzie to jakas pieknosc jak w ubieglym roku bo strasznie ciezko bylo w tym roku o drzewko,nigdzie ostac nie moglam.wszystko przez te powodzie bo szkolki zniszczone.