luczka
Fanka BB :)
kurcze zadzwonili do mnie ze zlobka bo Lorenzo ma goraczke nic po za tym mu nie jest ja mysle ze to na zeby bo dzisiaj w nocy bardzo plakal myslalam ze go boli brzuszek ale jak doszla goraczka to moze zeby...? nic zobaczymy swoja droga pierwszy raz do mnie zadzwonili ze zlobka i sie przestraszylam jak tam weszlam to mi sie plakac chcialo az sie mnie zapytali czy sie dobrze czuje? teraz spi
kosmitka moj maz tez wyjechal dzisiaj ale wraca juz jutro a ty dasz sobie rade bo kto jak nie ty?
nie strasz mnie z tymi klami bo Lorenzo jeszcze nie ma mam nadzieje ze mu wyjda
anija Dzieki:-) Lorenzo jest takim malym aniolkiem tylko czasem mu rogi rosna ;-)
Lorenzo przy zebach zawsze ma goraczke, widze ze Chiara tez idzie kalendarzem inwidualnym
A w tym mieszkaniu chyba jest wszystko tylko posciel musze wziac
strega musze chyba kupic to cos na komary bo tak jak nigdy mnie nie gryzly tak w tym roku tragedia w tamtym tygodniu tak mnie pogryzly w brzuch ze az mialam uczulenie tzn zrobily mi sie takie gule( nie wiem jak to zrobily chyba przez ubranie ?) jak pokazalam pani w aptece to zrobila takie oczy a wczoraj znowu mnie doprawily w tym samym miejscu i swedzi cholernie
kosmitka moj maz tez wyjechal dzisiaj ale wraca juz jutro a ty dasz sobie rade bo kto jak nie ty?
nie strasz mnie z tymi klami bo Lorenzo jeszcze nie ma mam nadzieje ze mu wyjda
anija Dzieki:-) Lorenzo jest takim malym aniolkiem tylko czasem mu rogi rosna ;-)
Lorenzo przy zebach zawsze ma goraczke, widze ze Chiara tez idzie kalendarzem inwidualnym
A w tym mieszkaniu chyba jest wszystko tylko posciel musze wziac
strega musze chyba kupic to cos na komary bo tak jak nigdy mnie nie gryzly tak w tym roku tragedia w tamtym tygodniu tak mnie pogryzly w brzuch ze az mialam uczulenie tzn zrobily mi sie takie gule( nie wiem jak to zrobily chyba przez ubranie ?) jak pokazalam pani w aptece to zrobila takie oczy a wczoraj znowu mnie doprawily w tym samym miejscu i swedzi cholernie