cucciola79
Fanka BB :)
no wlasnie slyszalam ,ze jest duzo zwierzakow i w ogole fajnie zrobionezobaczymy jak z pogoda bedzie??!!w cavallino matto tez bylismy 2 lata temu bez zadnych rewelacjia ja dzisiaj zaspalam i prawie bym spoznila sie zaprowadzic Maje na autobus.ale to wina deszczu , bo jak pada to mozemy z Lenka spac i nie wstawac. na szczescie moja siostra bardziej przytomna ode mnie.
ptynia zgadzam sie z toba co do tego , ze najwazniejsze aby miec rodzine przy sobie. kiedys jak bylam mloda i glupia , sluchalam sie pewnych osob , ktore mowily , ze kasa najwazniejsza i ze jak juz sie tutaj przyjechalo to trzeba za.....czac od rana do wieczora bo wstyd jak sie pojedzie do Polski i nie nie pokaze jacy to my bogaci(glupie co?)ale , ze madra bestia ze mnie w koncu olalam wszystkich i mimo , ze nadal czlowiek probuje cos odlozyc , to dla mnie bez meza i dzieci nie ma zycia.pieniadze sa wazne ale sa rzeczy wazniejsze.tak samo z mieszkaniem. mamy w Polsce(fakt , ze przed nami jeszcze remont), ale wole siedziec i wynajmowac tutaj niz to , ze maz mialby sam siedziec tutaj a ja z dziecmi w Polsce.wazne aby razem.a do Polski na razie nie chcemy wracac.
zyta jak Maja mnie sie pytala skad sie biora dzieci , to tez jej pokazalam blizne po cesarce i wytlumaczylam , ze stad ja lekarz wyjal.jak bylam w ciazy z Lena to pytala sie czy ja tez wyjma tak samo jak ja.troche gorzej z pytaniami odnosnie tego skad sie biora dzieci.na razie jej powiedzialam , ze jak tata z mama sie kochaja to czasami sie przytulaja daja sobie buzki i stad sie biora dzieci.wczoraj mi wypalila , zebym z mezem zaprezentowala jej w praktyce jak sie przytulamy , ze zrobilismy ja i Lenke.
cucciola Maja byla w tym parku kolo cecina rok temu i wrocila bardzo zadowolona.my ze znajomymi chcemy jechac tez ale jak bedzie cieplej.Dzieciom tam bardzo sie podobalo i jest taniej niz w cavallino matto.
:-) sicilpol trzymamy kciuka za bobaska i za ciebie.odzywaj sie czasami .baci
co u Lenki rozrabia??