reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

cześć mamy polki we włoszech

anija dzisiaj zaczne inchalacje a Lorenzo robi caly czas
ja bylam u lekarza nawet robilam przeswietlenie ale znowu wrocily moja mama mowi zeby zrobic naparowke z rumianku tzn glow nad garnkiem z gotujaca sie woda kiedys tak robilam chyba musze zrobic. Mi tez nawet kaktusy umieraja:-D a tesciowa na kazda okazje daje mi w prezencie jakies kwiatki doniczkowe a one gina smiercia naturalna pewnie daje mi nie od serca;-)

reklama
Dzien dobry italopolki
ale pogoda, miodzik po prostu, leje od wczoraj...brrrrr
Wczoraj w rzymie nawet na sekunde nie przestalo padac deszczycho, no ale niewazne.
Pecora nera fajny nick;-), ciekawe czy przypadkowy? skad jestes z PL? Auguri dla fasolki, z tego co podczytalam to jeszcze nie wiesz czy chlopczyk czy dziewczynka. Ja tez mialam od poczatku przeczucia, ze chlopczyk i nie zawiodl mnie instykt, mimo, ze wszyscy twierdzili ze dziewczynka, bo kasztalt brzucha, bo zachcianki, bo to, bo tamto...najwazniejsze by dziecko bylo zdrowe.
Luczka podeslij do mnie kwiatuszki, u mnie rosna na calego, kocham kwiatki, taras mam juz caly ukwiecony, a w domu mam swira na storczyki:tak:
Kochane milego weekendu wszystkim zycze

Ostatnia edycja:
eve storczyki mi tez sie podobaja i nawet tesciowa mi dala jednego jak Lorenzo sie urodzil ale niestety tez zginal smiercia naturalna a szkoda
Dzisiaj w Rzymie tez pada caly czas:wściekła/y:

witam!
u nas dzisiaj bez deszczu,ale ponuro
:-(chwile tylko dziela od opadow...
maz wrocil o czwartej nad ranem oczywiscie,rece po lokcie brodne,probowal sam reperowac,ale sie nie udalo i czekal na mechanika,dobrze ze stal pod wiaduktem,to nie zmokl,bo deszcz w ogole nie przestawal padac
,smial sie ze jakby jechal sam to by zaczal plakac:-Da tak z kolega to go pozytywnie nastawial:-Dja oczywiscie nie spalam dopoki nie przyjechal,myslalam,myslalam...
oczywiscie wtedy do glowy chyba wszystko przychodzi,jeszcze wczoraj byl 13sty
:rofl2:
rano w ogole wstac mi sie nie chcialao:no:
obiad udalo mi sie zrobic
;-)podlogi pomylam,troche ogarnelam mieszkanie,i chyba poloze sie:zawstydzona/y:nie mam sily:no:
witaj Pecora Nera!!!!
mam nadzieje,ze zostaniesz z nami dluzej,bo anjoo cos nie widac???

Sicilpol.....!!!

Milego odpoczynku zycze!!!:tak:ide moze kawe sobie zrobie...

ps.u mnie tez kwiaty dlugo nie zyja:no:

a u nas od rana leje jak z cebra.Lenka spi ,Maja u kuzynki si e bawi , a ja siedze i latam po necie.co do fb tez mam konto ,wiec jezeli chcecie moge wyslac na priv.a tak przy okazji , to jak moge obejrzec zdjecia w galerii?
Pecoranera witaj.ja niedawno urodzilam coreczke i powiem ci szczerze , ze porod tutaj wspominam o wiele lepiej niz ten w Polsce.wiem , ze nie kazdy szpital jest taki sam i nie ma co uogolniac , ale ja gdybym miala znowu rodzic wybralabym znowu Wlochy i szpital w Piombino.opieka o niebo lepsza , wszyscy mili i uprzejmni.to jest moje zdanie i kazdy oczywiscie moze miec inne.
przez ta pogode mam lenia niesamowitego , a jeszcze sterta prania czeka na poprasowanie ,ale to chyba zostawie na juto a teraz lece , przytule sie do niuni i ninananna.pa

a u nas od rana leje jak z cebra.Lenka spi ,Maja u kuzynki si e bawi , a ja siedze i latam po necie.co do fb tez mam konto ,wiec jezeli chcecie moge wyslac na priv.a tak przy okazji , to jak moge obejrzec zdjecia w galerii?
Pecoranera witaj.ja niedawno urodzilam coreczke i powiem ci szczerze , ze porod tutaj wspominam o wiele lepiej niz ten w Polsce.wiem , ze nie kazdy szpital jest taki sam i nie ma co uogolniac , ale ja gdybym miala znowu rodzic wybralabym znowu Wlochy i szpital w Piombino.opieka o niebo lepsza , wszyscy mili i uprzejmni.to jest moje zdanie i kazdy oczywiscie moze miec inne.
przez ta pogode mam lenia niesamowitego , a jeszcze sterta prania czeka na poprasowanie ,ale to chyba zostawie na juto a teraz lece , przytule sie do niuni i ninananna.pa
Kochana podaj mi namiar na PW
musisz dolaczyc do nas do grupy

Zapomnialam napisac ze tez mam konto na FB
pnkyball do grupy musi cie zaprosic sicilpol ale nie sadze ze teraz ma do tego glowe bedziesz musiala poczekac

A ja jednak pojechalam na dzialke ale nie zeby cos robic bo pada non stop ale zawiesc obiad pieskowi i troche sie z nia pobawic.co prawda w garazu bo o wyjsciu na zewnatrz nie ma mowy bo bloto okrutne na dzialce ale i tak byla zadowolona.

reklama
u mnie wlasnie przestalo padac,ale zimno i wieje....wrocilismy z zakupow,mielismy isc do znajomych ale ich mala ma ospe wiec odpada...wyslalam moich po pizze bo mi sie nie chce wychodzic i zjemy w domu obejrzymy jakis film...mam nadzieje,ze jutro sie rozpogodzi bo mam juz dosc....milego wieczoru...
luczka z ta naparowka to racja mi mama kazala robic z szalwia bo podobno lepiej sciaga....kto wie...ale ja nie lubie robic,choc wypadaloby sie zmusic...
eve mam nadzieje,ze na badaniach wszystko ok....

Do góry