reklama
Ufff
Nadrobiłam Was.
Paulus: gratulacje!!!
Anusiakaniusia: Sebastianek śliczny!
Palin: kciuki &&&&&&&
Kari: za Ciebie też kciuki. Niech się akcja rozkręci. &&&&&&&&&&&
fioletowa, robaczek,bona: fajnie, że znalazłyście chwilę na bb.
Nie wiem co komu jeszcze miałam napisać...
Zmęczona jestem jak nie wiem. Cały dzień miałam jakieś zajęcie... Położyłam się by Was poczytać, myślałam, ze mały trochę pofika w brzuchu,a tu nic... Trochę się matrwię, ale poczekam- może śpi? W dzień fikał w normie.
Nadrobiłam Was.
Paulus: gratulacje!!!
Anusiakaniusia: Sebastianek śliczny!
Palin: kciuki &&&&&&&
Kari: za Ciebie też kciuki. Niech się akcja rozkręci. &&&&&&&&&&&
fioletowa, robaczek,bona: fajnie, że znalazłyście chwilę na bb.
Nie wiem co komu jeszcze miałam napisać...
Zmęczona jestem jak nie wiem. Cały dzień miałam jakieś zajęcie... Położyłam się by Was poczytać, myślałam, ze mały trochę pofika w brzuchu,a tu nic... Trochę się matrwię, ale poczekam- może śpi? W dzień fikał w normie.
Kochane ja uciekam, padam po tych 2 aktywnych dniach. Niby dzis caly dzien grzecznie przesiedzialam, ale powietrze zrobilo swoje, a poza tym brzuchol twardy co chwile.
Spokojnej nocki Wam zycze
PS. Juz nie moge sie doczekac co a raczej kogo przyniesie nam nasteony tydzien
Spokojnej nocki Wam zycze
PS. Juz nie moge sie doczekac co a raczej kogo przyniesie nam nasteony tydzien
To jeszcze ja sie zamelduje na sam koniec
Super cc opisalyscie, nic dodac, nic ujac.
mikoto powodzenia w sprawie skierowania na cc. Madzia Ty tez sie o to postaraj, bo na gebe to Ci cc chyba nie zrobia.
Ja ze swoim skierowaniem pojechalam do szpitala na tzw. kwalifikacje do cc i wyznaczenie terminu, stad w szpitalu maja juz czarno na bialym ustalony termin i zaklepane wszystko.
W ten wtorek jeszcze mam konsultacje z anestezjologiem.
Tylko troche na ostatni moment mam miec to cc, termin na 21 a cc 17.... licze ze doczekam.
Asiulka Ty juz w srode...rozpakowana niedlugo bedziesz! Powodzenia!
Dobranoc i do jutra!
Super cc opisalyscie, nic dodac, nic ujac.
mikoto powodzenia w sprawie skierowania na cc. Madzia Ty tez sie o to postaraj, bo na gebe to Ci cc chyba nie zrobia.
Ja ze swoim skierowaniem pojechalam do szpitala na tzw. kwalifikacje do cc i wyznaczenie terminu, stad w szpitalu maja juz czarno na bialym ustalony termin i zaklepane wszystko.
W ten wtorek jeszcze mam konsultacje z anestezjologiem.
Tylko troche na ostatni moment mam miec to cc, termin na 21 a cc 17.... licze ze doczekam.
Asiulka Ty juz w srode...rozpakowana niedlugo bedziesz! Powodzenia!
Dobranoc i do jutra!
Ostatnia edycja:
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Dziewczyny pomocy! Zrobiło mi sie takie zgrubienie pod skóra średnicy około 5 cm, nad piersia, właściwie tuż pod obojczykiem.. Nie boli ale jest widoczne i wyczwalne.. Co to może być do cholery? Troche za wysoko jak na jakiś zastój mleczny.. Czy sie mylę? Błagam poradzcie coś..
Palindromea
Fanka BB :)
Jak to ostatnio u mnie bywa - przerwa w nadawaniu snów, do godz. 4-5
Anusia - rano do lekarza jedź, albo się chociaż skontaktuj telefonicznie. Nie mam pojęcia co to może być, ale też mi się wydaje, że to raczej nie jakieś zastoje (skoro tak wysoko). A nie masz kłopotu z mlekiem? Może to coś z żyłą (ale to chyba byłoby bolesne) . Nie zaszkodzi zapytać lekarza.
Gosiak - może te twardnienie to "miłe bólu początki"? ;-)
No i został tydzień do planowego terminu, a tu zrobiła się cisza
Anusia - rano do lekarza jedź, albo się chociaż skontaktuj telefonicznie. Nie mam pojęcia co to może być, ale też mi się wydaje, że to raczej nie jakieś zastoje (skoro tak wysoko). A nie masz kłopotu z mlekiem? Może to coś z żyłą (ale to chyba byłoby bolesne) . Nie zaszkodzi zapytać lekarza.
Gosiak - może te twardnienie to "miłe bólu początki"? ;-)
No i został tydzień do planowego terminu, a tu zrobiła się cisza
Ostatnia edycja:
Mi się śni, że Anula rodzi a tutaj SMS od Marcysiowej!
Ps. Cewnik i kroplówka podłączone więc pewnie zaraz CC!
Zaciskajcie kciuki Kobietki za nasze 3 Dziewczyny!
anusiak cholera nie wiem co to :-( lekarz rano koniecznie!
Miko właśnie Marcysiowa mi o kroplówce przypomniała jeszcze :-) tylko co w niej było? Hmmm... Przeciw bólowe coś?
Ps. Cewnik i kroplówka podłączone więc pewnie zaraz CC!
Zaciskajcie kciuki Kobietki za nasze 3 Dziewczyny!
anusiak cholera nie wiem co to :-( lekarz rano koniecznie!
Miko właśnie Marcysiowa mi o kroplówce przypomniała jeszcze :-) tylko co w niej było? Hmmm... Przeciw bólowe coś?
Palindromea
Fanka BB :)
Sa_raa - Twój telefon jak pogotowie ratunkowe, czynny całą dobę. Nie wyśpisz się Kochana.
Marcysowa - &&&& Rano będziecie już ciałkiem do ciałka. Jejciu, nasze Twins się rodzą...
Marcysowa - &&&& Rano będziecie już ciałkiem do ciałka. Jejciu, nasze Twins się rodzą...
reklama