reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Sara dzięki!

gosiak u mnie w domu rodzinnym, wsród najbliższych to zazwyczaj ja trzeźwo oceniam sytuację i ugaszam panikę - także dziękuję za "wsparcie". Także biorę to na klatę!

Ostatnia edycja:
reklama
Ufff
Nadrobiłam Was.
Paulus: gratulacje!!!
Anusiakaniusia: Sebastianek śliczny!
Palin: kciuki &&&&&&&
Kari: za Ciebie też kciuki. Niech się akcja rozkręci. &&&&&&&&&&&
fioletowa, robaczek,bona: fajnie, że znalazłyście chwilę na bb. :tak:

Nie wiem co komu jeszcze miałam napisać...
Zmęczona jestem jak nie wiem. Cały dzień miałam jakieś zajęcie... Położyłam się by Was poczytać, myślałam, ze mały trochę pofika w brzuchu,a tu nic... Trochę się matrwię, ale poczekam- może śpi? W dzień fikał w normie.

Kochane ja uciekam, padam po tych 2 aktywnych dniach. Niby dzis caly dzien grzecznie przesiedzialam, ale powietrze zrobilo swoje, a poza tym brzuchol twardy co chwile.

Spokojnej nocki Wam zycze

PS. Juz nie moge sie doczekac co a raczej kogo przyniesie nam nasteony tydzien :tak:

To jeszcze ja sie zamelduje na sam koniec :-D

Super cc opisalyscie, nic dodac, nic ujac.
mikoto powodzenia w sprawie skierowania na cc. Madzia Ty tez sie o to postaraj, bo na gebe to Ci cc chyba nie zrobia.

Ja ze swoim skierowaniem pojechalam do szpitala na tzw. kwalifikacje do cc i wyznaczenie terminu, stad w szpitalu maja juz czarno na bialym ustalony termin i zaklepane wszystko.

W ten wtorek jeszcze mam konsultacje z anestezjologiem.

Tylko troche na ostatni moment mam miec to cc, termin na 21 a cc 17.... licze ze doczekam.

Asiulka Ty juz w srode...rozpakowana niedlugo bedziesz! Powodzenia!

Dobranoc i do jutra!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pomocy! Zrobiło mi sie takie zgrubienie pod skóra średnicy około 5 cm, nad piersia, właściwie tuż pod obojczykiem.. Nie boli ale jest widoczne i wyczwalne.. Co to może być do cholery? Troche za wysoko jak na jakiś zastój mleczny.. Czy sie mylę? Błagam poradzcie coś..

Jak to ostatnio u mnie bywa - przerwa w nadawaniu snów, do godz. 4-5 :-p

Anusia - rano do lekarza jedź, albo się chociaż skontaktuj telefonicznie. Nie mam pojęcia co to może być, ale też mi się wydaje, że to raczej nie jakieś zastoje (skoro tak wysoko). A nie masz kłopotu z mlekiem? Może to coś z żyłą (ale to chyba byłoby bolesne) . Nie zaszkodzi zapytać lekarza.

Gosiak - może te twardnienie to "miłe bólu początki"? ;-)

No i został tydzień do planowego terminu, a tu zrobiła się cisza :baffled:

Ostatnia edycja:
Mi się śni, że Anula rodzi a tutaj SMS od Marcysiowej!

Ps. Cewnik i kroplówka podłączone więc pewnie zaraz CC!

Zaciskajcie kciuki Kobietki za nasze 3 Dziewczyny!

anusiak cholera nie wiem co to :-( lekarz rano koniecznie!

Miko właśnie Marcysiowa mi o kroplówce przypomniała jeszcze :-) tylko co w niej było? Hmmm... Przeciw bólowe coś?

Sa_raa - Twój telefon jak pogotowie ratunkowe, czynny całą dobę. Nie wyśpisz się Kochana.:happy:

Marcysowa - &&&& Rano będziecie już ciałkiem do ciałka. Jejciu, nasze Twins się rodzą... :-D

reklama
Do góry