reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Anusia trzymam kciuki!!!!! pisz do nas między skurczami:))) wyślij może męża gdzieś po coś do jedzenia skoro taka głodna jesteś, bo nie wiadomo ile tam jeszcze czasu będziesz...Może jakiś McDonald blisko jest dziś otwarty? :)))

Dziewczyny z terminem na "już" nie dołujcie się... pamiętajcie, że 2 tyg przed terminem i po terminie to wciąż poród W TERMINIE. Może dzieciaczkom aż tak się nie spieszy... ja też czuję, że Franek będzie spóźnialski... co ma być to będzie... nie ma co się stresować, tyle już wytrzymałyśmy to te parę dni w tą czy w tą różnicy nie robi...

Kingusia kurcze mnie też nie podoba się to Twoje ciśnienie... weź może tą tabletkę, poleż, ale jak nie przejdzie to też byłabym za IP... po co ryzykować.

Kurde coraz więcej stron wątków mi się nie otwiera przez te ostrzeżenie o wirusie... aż włączyłam skanowanie PC bo nie wiem czy czegoś nie złapałam:/

Dzisiaj zaliczyłam pyszny obiadek u rodziców i nieziemsko dobre ciasto z truskawkami i galaretką mmmmm..:))) a później jeszcze kawka i ciacho u teściów:D to tak w ramach diety oczywiście!

Pogoda jest do D! nie wiem jak jutro te okna umyję jak leje cały dzień prosto na nie:/ Madzia oby do poniedziałku się poprawiło, bo spacer w deszczu mnie nie kręci:p

Natis dołączam się do prośby Madzi, wrzucaj fotkę aktualną!!! :)))

Kingusia ja tez mimo wszystko bym pojechala to sprawdzic jak widac co lekarz to opinia bo mi kazali odrazu jechac jak jest wyzsze.

Smile wiadomo ze wytrzymamy, ale wiadomo ze juz coraz ciezej jest fizycznie i psychicznie tez chce sie miec juz maluszka kolo siebie :)

teri: najlepszy na wszystko (przynajmniej dla moich dzieci) jest krem Bambino...

anusiakaniusia: kciuki zaciśnięte!!!! &&&&&&&&&& czekamy na dalsze wieści. :tak:

Anusia trzymam kciuki żeby szybko poszło :-)

Dziewczyny ile dziennie mogę wziąść Nospy Forte? Wzięłam jedną, bo brzuch mnie mega rozbolał ale coś nie pomogło ...

Isis ja bralam regularnie 3 nospy forte dziennie, jak bardzo bolał brzuch to bralam sporadycznie dodatkową /normalnie bralam co 8 godz/

Anusiakanusia- trzymam mocno kciuki, żeby wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo :-)

Isis- a może coś się zaczyna dziać, skoro nospa forte nie działa? ;-)

Kingusia- mam nadzieję, że ciśnienie Ci się unormuje :happy:

Smile a ja mialam dzis ambitny plan, zeby wyciagnac Ciebie z Pieknym na bezalkoholowe do parku.. a tu D*** Pogoda:-( Mam nadzieje, ze w poniedzialek nie bedziemy musialy po silesi spacerowac:-p

Musze sie pochwalic-moje pierwsze ciasto wyszlo mi i nawet maz mnie pochwalil. Dumna jestem-sama z siebie:-p

reklama
Mama2013 raczej nie, to nie są skurczybyki :-) Boli/kłuje mnie dół brzucha, poza tym Mały głową się rozpycha masakrycznie i wszystko w środku również ;-)

Co do wątku zakupowego to ja weszłam na własną odpowiedzialność i nic się nie stało ale fakt, że ostrzeżenie sie pokazuje ...

Do góry