reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Ale mnie nogi bolą.. od stania w kuchni.. to wszystko wina dmuchawca i jej wczorajszego wypieku - aż mi ślinka ciekła i dziś sama walczę. Zaznaczam, że to moje pierwsze w życiu ciasto, które piekę, więc proszę o kciuki :-D

reklama
Teri - tez slyszalam, ze własnie najzwyklejszą oliwą z oliwek smarować :tak:

No nic trzeba sie ruszyc troche i na spacer wybrać choć pogoda nie zachęca. Wrócę to ogarnę kuchnię i tyle na dziś :-p

MatkaEwa Internet Explorer to najgorsza przeglądarka, najbardziej dziurawa i nabardziej sprzyjająca wirusom :shocked2: dlatego ona przed niczym nie ostrzega, wpuszcza wszędzie a potem:szok:

My dziś z siostrą gołąbki robimy, już pachną w całym domu. Zaraz wstawimy młode ziemniaczki + koperek i będzie pyszny obiadek:tak:
W Wawie pogoda przyzwoita, chciałabym się gdzieś wybrać, ale nie mam kondycji:no: jakieś cisnienie niskie, puls wysoki i ledwo zyje. Dusza by chciała ale ciało nie daje.

Co do sexu to dostalismy zielone światło od gina, ale jakoś ochoty brak, ja się ledwo ruszam, a małż tez jakoś ochotą wczoraj nie grzeszył ;-) Więc poszlismy grzecznie spać:tak: No ale przed rozwiązaniem chętnie bym jakieś próby podjeła;-)

sembo współczuję kolki, mam nadzieje ze to jednorazowy wybryk:tak:

teri spróbują oliwką, może pomoże?

isis witaj w klubie ja też do kościoła się nie nadaję, najpewniej bym zemdlała:tak:

paulus3d 4500:szok: skąd wiesz ze taki duży synus bedzie?

jestem i ja. Paulus ja milcze bo jakos z lekka depresyjne nastroje mnie łapią.
Płaczę jak się w lustrze widzę :no: nie poznaje samej siebie. Ale na rozpakowanie nie ma szans, nawet straszaki ustały. Już z lekka wyluzowałam. Trudno, urodze najwyzej w okolicy 17 czerwca. Nic nie poradze na to tym bardziej że to radzenie nie pomaga a tylko mnie meczy. Przez cala ciaze bylam baaardzo aktywna wiec zadna aktywnosc nie wywoluje u mnie skurczy, zadna, nawet najwieksza ktora wywoluje mega zmeczenie, bol miesni, wszystko a brzuch- zero reakcji. O seksie nawet myslec nie moge, nie chce sie zmuszac, tym bardziej ze probowalam ale tez bezskutkowo. Niech sie dzieje co chce, jakos to wytrzymam, byleby zeba nie stracic do tego czasu.
Dzis mnie boli strasznie żołądek, chyba od ucisku w tych górnych partiach brzucha. W dodatku przedszkole zamkniete wiec moje super-hiper-mega aktywne dziecko rozwala dom. Od 3 dni bije rekordy, budzi sie o 8 rano i zasypia miedzy 23 a 24. Zero oczywiscie drzemek podczas dnia, jedynie nadmiar energii, nie siedzi nawet chwili, biega, skacze, rozwala zabawki, wysypuje i miesza bielizne w szufladach tak ze spokojnie minimum 3 razy dziennie musze segregowac od nowa. Spuscic go na 5min z oka to jak wydac na siebie wyrok. Mam pewne ze zaraz cos bedzie plywalo w kibelku, albo smieci sie wygrzebia ze smietnika, albo maka z kuchni sie rozsypie na cala mozliwa dostepna powierzchnie. Eh wracam do obowiazkow i staram sie ignorowac to wielkie brzuszysko ktore wadzi niemilosiernie juz. Wypieram mysl ze w poniedzialek juz mam termin, wole sie nie dolowac. Milego dnia wam zycze! :-)

anusia trzymam kciuki &&&&&&&&
Mikoto mierzyłam już od południa 3 razy i cały czas jest wysokie. Teraz ostatnim razem to aż mnie zaszokowało bo leżałam z godzinę i potem zmierzyłam a tu 157/105 :szok:

Zadzwonie zaraz do cioci zapytać co o tym sądzi...

Kingusia jedz na ip! Nie bagatelizuj, masz zbyt wysokie cisnienie.....

Kari, nie doluj sie....mozesz urodzic lada dzien....czego Ci zycze!

Anusiakanusia to powodzenia!

reklama
Do góry