teri114
Fanka BB :)
Witam Daria śpi od godziny warzywa w piekarniku zrobię na drugie dzieciom z jajkiem sadzonym bo mam tylko rosokek a to dla nich za mało
W biedronce zrobiłam zapas papieru
I już pisalam Mikoto kupiłam traperki dla Małej za całe 20 zł będą na wczesną wiosnę
Z tą pogodą to teraz szok dziś w DDTVN mówili że luty marzec kwiecień ma być bardzo ciepły cieplejszy od normy za to maj dużo dużo poniżej normy więc może na urodziny Darii pójdziemy na te sanki obawiam się jakie to Lato będzie :what::what::what::banghead:
Marta już mslutko zostało ściskam mocno
Gdzie reszta ?
U nas ksiądz dziś chodzi w 21 my mamy 24 i nie wiem jeszcze kiedy do nas zawita pewnie w tym tygodniu ale u nas już świat nie zobaczy hihi
W biedronce zrobiłam zapas papieru
Z tą pogodą to teraz szok dziś w DDTVN mówili że luty marzec kwiecień ma być bardzo ciepły cieplejszy od normy za to maj dużo dużo poniżej normy więc może na urodziny Darii pójdziemy na te sanki obawiam się jakie to Lato będzie :what::what::what::banghead:
Marta już mslutko zostało ściskam mocno
Gdzie reszta ?
U nas ksiądz dziś chodzi w 21 my mamy 24 i nie wiem jeszcze kiedy do nas zawita pewnie w tym tygodniu ale u nas już świat nie zobaczy hihi
Ostatnia edycja: