reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam Daria śpi od godziny warzywa w piekarniku zrobię na drugie dzieciom z jajkiem sadzonym bo mam tylko rosokek a to dla nich za mało
W biedronce zrobiłam zapas papieru :p I już pisalam Mikoto kupiłam traperki dla Małej za całe 20 zł będą na wczesną wiosnę
Z tą pogodą to teraz szok dziś w DDTVN mówili że luty marzec kwiecień ma być bardzo ciepły cieplejszy od normy za to maj dużo dużo poniżej normy więc może na urodziny Darii pójdziemy na te sanki obawiam się jakie to Lato będzie :what::what::what::banghead:

Marta już mslutko zostało ściskam mocno

Gdzie reszta ?

U nas ksiądz dziś chodzi w 21 my mamy 24 i nie wiem jeszcze kiedy do nas zawita pewnie w tym tygodniu ale u nas już świat nie zobaczy hihi

Ostatnia edycja:
reklama
Martam oszczędzaj się. Już bliżej końca niż dalej. Co tak namiętnie czytasz?

Teri sanki w maju :-D :-D :-D ja tam.za zima nie tęsknię. Ale niepokojące jest to,że klimat się zmienia. Potem.różne anomalie pogodowe :-/

Ksiądz będzie u nas.jutro. Świat tez nie zobaczy ;-) Zosia usnela.przed 13, właśnie kończę jeść obiad. Zosi zrobię jeszcze makaron z serem, bo jadła przed drzemka. Ostatnio polubiła biały ser, także korzystamy.

Ogłoszenie parafialne!

Kochane, na czacie na fb pojawiła się koncepcja, by przenieść nasze pogaduchy forumowe na nasz wątek zamknięty. Tam możemy pisać i wstawiać zdjęcia bez obawy, że ktoś nas podczytuje czy podgląda. Część z nas ma.juz dostęp do tego wątku zamkniętego. Część nie. Czy jesteście za tym.przy przenieść się na.zamknięty? Jeżeli taka.decyzja.zapadnie, dziewczyny które nie mają tam dostępu zostaną.dodane, wystarczy że napiszecie do Sary. Juz do.niej.pisałam priv. Proszę wypowiedzcie się.

Mikoto czytam książki Kathy Reichs :) taki kryminałki:) na ich podstawie stworzyli serial Kości leciał na Polsacie w ND o 22 ;) jakoś się wciagnelam :)

U n a s dziś rosołek i naleśniki z serem :) a jutro pomyślę nad czymś mięsnym dla chłopaków ;)

Klimat rzeczywiście jakoś się zmienia :( niedługo dzieci będzie trzeba specjalnie e góry zabierać żeby śnieg zobaczyly :( ale w tym roku może juz zima nie wracać to szybciej zaczniemy budowę :) juz się nie mogę doczekać :) chociaż czasem myślę, że budowa to szybciej nas do rozwodu doprowadzi niż do spełnienia marzeń ;) z D wszystko chcemy zrobić na odwrót :) ostatnio wymyślił ze chce mieć pisuar w łazience :( :(

Co do wątku zamkniętego jestem za jeśli ze chcecie mnie przygarnąć ; p

Czesc dziewczyny,nie gniewajcie sie,ze nie wpadam,ale nie mam mocy. Od kilku dni zle sie czuje-jakies bole zoladka,brzucha,jakby jelitowka,ale ani dolem ani gora nie idzie,chociaz mdli mnie cholernie. Ciaza to tez nie jest. Jestem jakas wymieta,denerwuje sie,zeby mala tego nie podlapala jesli to faktycznie jakis wirus. Myslalam tez,ze moze to jakas nerwica..sama nie wiem. Siedze jak taki zdechlak,na dworze wichura,mam dosc tej pogody:(
Moje dziecie pierwszy raz dzisiaj w nocy nie obudzilo sie na mleko!Podejrzewam,ze to byla jednorazowa dobroc dla wykonczonej matki;)

Kochane pozdrawiam Was i sciskam. Dla chorobek zdrowka,dla smutasow duzo usmiechu:)

Zakupy zrobione, sprawy załatwiane, Miki wyspany (chyba), obiad kupiony (kurczak z rożna) - zaczynamy leniwe popołudnie. Tzn Aro zaczyna, bo my z Mikim bierzemy się za karpatke. W sklepie mi się przypomniało, że mój ślubny ma dziś imieniny, a ostatnio wspominał, że by chętnie sobie zjadł. Prezentów raczej sobie imieninowe nie robimy, więc choć tak uczcimy.

Korba, jakiej pomocy? Raczej żeby mieć więcej roboty i stresu. Ale dobrze że jest ;)

Madzia, oj miło miło. Tylko żeby dzieci dały, a one jakieś czujniki mają :p

reklama
Cześć, jeśli jest tu jakaś mama z Warszawy, która podaje dziecku Bebilon Pepti 2 DHA to odsprzedam 5 puszek po cenie przy 30% odpłatności, czyli 10,40zł za puszkę. Odbiór Służew lub Ochota. Osoby zainteresowane proszę o wiadomość na priv. Pozdrawiam :-)

Do góry