Witam się listopadowo!
Nayaa mam nadzieje, ze jest lepiej :-*
Marcysiowa :-* :-* :-* to ja dziękuję,że o mnie pomyślałas :-* Dziewczynki na tych fotelach wyglądają jak królowe
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
super!
Palin wow! Ale wieści! Super,że odwołany! I u nas kolednikow jak na lekarstwo, ale obdarowuje się ich kasą.
Justa ale masz powera! :-o sałatka, mniamm bardzo lubimy gyrosa;-) Zosia je łososia, pstrąga, dorsza, tilapie, mirune, zawsze piękne w folii w piekarniku razem z warzywami. Zapowiada Wam się dzisiaj intensywny dzień.
Korbus dobrze,że jesteś! Gdzie zdjęcia? Czekamy :-*
Gosiak pewnie już popijasz herbate z Mama ;-)
Madzia może dzisiaj uda się romantyczny wieczór ;-) ależ pięknie pospaliscie
Robaczku jak noc?
Emciu widziałam Twoje dynie :-o mistrzostwo! Pięknie to zrobiłaś? Powiedz kiedy? To pewnie bardzo.czasochłonna praca :-o
Marys gdzie jesteś? Jak.Karina? Dalej zakatarzona?
U.nas kiepska.Noc :-( dawno.juz nie.byłam taka niewyspana :-/ Zosia od 1.30 do 4.30 albo leżała,albo.się bawiła. W końcu J. Uspal ja w wózku. Jescze odsypia. Mikotkowy w kościele, przed 7 zawiózł Jeszcze Dziadków na.cmentarz. Potrzebuje kawy, Dużo kawy, najlepiej.wiadra kawy :-/ Wczoraj Tesciowe wyszli przed 20. Także wieczorem wszystko było biegiem. Wczoraj wieczorem kurier dostarczył kurtkę dla Zosi z CA, jest jak na.nią szyta, piękna!