reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Madzia, ja halloween nie obchodzę. Osobiście jestem przeciwna, ale jeśli ktoś chce, nie przekonuje, jego wola, byle mnie nie wciągał. Akurat jak Miki zasypiał to do drzwi nam dzwoniła grupka (jakieś wyrośnięte stwory, chyba kolo 14-15 lat), ale juz było u nas cicho i uznali, ze nikogo nie ma.
Co do wszystkich świętych, to było to dla mnie smutne święto, aż znajomy zakonnik mnie przekonał, że to radosne święto, imieniny każdego człowieka i teraz juz inaczej patrzę. Na zadume i refleksje jest czas 2.11.

Justa, w rodzinnym domku też za brak słodyczy, nie otworzenie drzwi (wycwaniali się i patrzyli wczesniej po oknach gdzie są domownicy), czy przegonienie sypali mąką na wycieraczki. Raz taką grupkę zlapalam i musieli mi to wszystko wysprzatać. Od tamtej pory był spokój. Nie lubię tych psikusow, za to chętnie obdarowuje koledników.
U nas albo kupujemy paluszki rybne (Miki zjada więcej ode mnie), albo kupujemy świeże ryby i wtedy jak przyjdzie do głowy (tradycyjnie smażone w mące, w folii czy w przyprawie pieczone). Rzadko kupuje jakieś filety, głównie tylko do zrobienia po grecku, albo w pierzynce musztardowo-pomidorowej zapiekane z serem.

Witam

Ach znowu mi głupio ,że się nie odzywam :zawstydzona/y: Miałam pracowity tydzień , praca po pracy szybko obiad , ogarnięcie domu a dzisiaj jeszcze z Julką o 17 na balet. Czuję , że jest piątek , boli mnie chyba każdy kawałek ciała :tak: ale za to wiem , że żyję :tak: U nas odpukać dziewczynki zdrowe , wszystko ok . Jutro pojedziemy na cmentarz do mojej babci , S niestety tatę ma w Warszawie , ale chcemy jechać jak zawsze , czyli jak zrobi się już ciemnawo ,

Palin , Kochana zobacz jak ten czas leci :-) Krysia jest już bezpieczna :-) Cieszę się bardzo

Nayaa Kochana co się dzieje , na pewno to jest przejściowe , trzymam kciuki żeby się wszystko szybko ułożyło !!!

Madzia, Cieszę się , że już dobrze z mężem :-) Fajnie , że Tymuś lubi rybki , Zosia niestety nie za bardzo

Życzę Wam miłego wieczoru

Gyros zrobiony, kwiatki podlane, kuchnia ogarnięta, lecę się kąpać i spać.

madzia128 jakie rybki przyrządzasz Tymkowi? My ogólnie mało ryb jemy bo ja jak zobaczę ość to mam po jedzeniu, więc zupełnie nie znam się na rybach.

Palindromea zdradź przepis na rybkę w pierzynce musztardowo-pomidorowej zapiekanej z serem, coś podobnego chyba jadlam ale gotowe do kupienia filety

Korba32 witamy na bb pracusiu, dobrze, ze z dziewczynkami wszystko ok.

Spokojniej nocki

Madzia - super , ze z L juz lepiej i oby tak dalej, az milo sie posta czyta :-D tez nieprzepadam za 1 listopada...glupio zabrzmi ale dla mnie towietrzenie futer zawsze :-p tu jutro dzien jak co dzien ;-)

Justa -ale mi ochoty na gyros zrobilas !!!! :-p

Korbus - super, ze dziewczynki zdrowe :tak:

E pojechal na lotnisko wiec czekamy z maluchami na babcie. Tymek spi, Nelcia sie rozglada wiec komitet powitalny jak nic :-p

Palin ja Halloween zaczęłam uznawać jak Matt wszedł w taki wiek :p

Gosiak mama już jest?

Korba pracusiu oszczędzaj się :*

Justa my kupujemy filety- np tilapie lub łososia. My też ryb nie jadamy ale skoro Tymcio tak lubi to raz w tygodniu chyba będziemy zmuszeni :-)

Z romantycznego wieczoru z mężem wyszła przespana noc bo bardzo wcześnie zasnelismy ;-) Tymcio wrócił do trybu snu 11godz i wstał o 6 ale chłopaki pozwoliły mi dospać do teraz :-D

Witam się listopadowo!

Nayaa mam nadzieje, ze jest lepiej :-*

Marcysiowa :-* :-* :-* to ja dziękuję,że o mnie pomyślałas :-* Dziewczynki na tych fotelach wyglądają jak królowe :-D super!

Palin wow! Ale wieści! Super,że odwołany! I u nas kolednikow jak na lekarstwo, ale obdarowuje się ich kasą.

Justa ale masz powera! :-o sałatka, mniamm bardzo lubimy gyrosa;-) Zosia je łososia, pstrąga, dorsza, tilapie, mirune, zawsze piękne w folii w piekarniku razem z warzywami. Zapowiada Wam się dzisiaj intensywny dzień.

Korbus dobrze,że jesteś! Gdzie zdjęcia? Czekamy :-*

Gosiak pewnie już popijasz herbate z Mama ;-)

Madzia może dzisiaj uda się romantyczny wieczór ;-) ależ pięknie pospaliscie :-D

Robaczku jak noc?

Emciu widziałam Twoje dynie :-o mistrzostwo! Pięknie to zrobiłaś? Powiedz kiedy? To pewnie bardzo.czasochłonna praca :-o

Marys gdzie jesteś? Jak.Karina? Dalej zakatarzona?

U.nas kiepska.Noc :-( dawno.juz nie.byłam taka niewyspana :-/ Zosia od 1.30 do 4.30 albo leżała,albo.się bawiła. W końcu J. Uspal ja w wózku. Jescze odsypia. Mikotkowy w kościele, przed 7 zawiózł Jeszcze Dziadków na.cmentarz. Potrzebuje kawy, Dużo kawy, najlepiej.wiadra kawy :-/ Wczoraj Tesciowe wyszli przed 20. Także wieczorem wszystko było biegiem. Wczoraj wieczorem kurier dostarczył kurtkę dla Zosi z CA, jest jak na.nią szyta, piękna!

Dzień dobry. Ja tylko minutkę.

Mikotko zapraszam na kawkę mam mnóstwo do wyboru.

Miłego, spokojnego i bezpiecznego dnia wam życzę.

reklama
Marcysiowa wpraszam się i ja :-D

Mikoto współczuję nocy. Dobrze że J w domu to Ci troszkę pomógł.. chociaż ja nie śpię nawet jak Ł czuwa w nocy przy Tymciu :/
Jak Twoje oczy? U mnie znów wróciło :(

Palin wyciągnęłam soczewki-dziś jestem okularnicą :-)
W ogóle gdzie jesteś? Na porodówce? :-D

Do góry