reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Melduję się wieczornie!

Była jazda rowerem, wizyta u moich Rodzicow, burza, potem.drzemka Zosi, znow burza, grill u Tesciowej i jazda.rowerem. Teraz znów burza, Zosi ciezko zasnac :-/

Kingusia pewnie zęby i.skok.się skumulowaly :-/ :-( Zosia tez kiepsko. Je ostatnio :-(

Madzia jak dietowanie? Efekty? Gratuluję ząbków! Współczuję problemów z Teściowa :-(

Gosiak ach, przebieram nogami juz,czekam na zdjęcia :-D niech zęby szybko wychodzą!

Wisienka i to nazywa się odpoczynek! :-D ja chcę do Ciebie!!! :'( padlam jak przeczytałam o konfesjonale :-)) Tosiu z taczka rządzi!!! Szef podwórka! :-*

Korbus ale miło spędziliscie dzień :-D zdjęcia prosimy ;-) Zosia Szczęśliwa,bo ciągle w ruchu ;-) coś tam dzisiaj zrobilam,ale symbolicznie :p co by nie wpaść w wir lenistwa :p ;-) trzymam kciuki za wizyty lekarskie!!

reklama
witam

Mikoto burza ?? u nas nie spała kropla przez caly dzień !! było parno gorąco zbierało się ale nie padało byliśmy u siostry męża na grilu Daria poszła z dziećmi do piasku i 2 godziny dziecka nie miałam ;) ach jak fajnie było posiedzieć spokojnie przy stole już zapomniałam jak to jest ;) wróciliśmy na 9 Daria padła mimo że nie poszła po południu na drzemkę była tak grzeczna że aż szok ale ona na dworku to jak jest nawet padnieta to nie marudzi ;) tylko na koniec w domu poslizgneła się jakoś i sie przewróciła na sam koniec tak że uderzyła noskiem o podłogę aż krew poleciała :( strasznie się wystraszyłam :((

też czeka az jagódki bedą troszkę tańsze bo chcę zrobić soki

korba fajny dzień &&& za lekarzy

gosia pochwal sie co tam kupilaś

Hej dziewczynki! My od piątku w Norwegii jesteśmy i posiedzimy to do połowy lipca. Piszecie ze w Polsce burzowo, tu pogoda spokojna, słoneczne choc wietrzne 18-22 stopnie :) norma. Mimo ze upałów nie ma byliśmy już nad morzem, Sebo zachwycony :) wielka piaskownica :p
Od ponad tygodnia walczymy z brzydkimi kupami.. Powoli chyba sie poprawia. Trzymam bidulka na diecie głownie ryżowo marchewkowej ;) a on tak lubi jeść!

Kingusia, ja tez stawiam na zabki!

Mikotku, spóźnione najserdeczniejsze życzenia rocznicowe!! My mieliśmy rocznice 23 czerwca :)

Teri, widziałam zdjęcie- super wyglądasz, gratuluje wytrwałości w diecie!!!

Jej, ja tez non stop myśle o Antosiu.... Czytam o tych cholernych guzach i aż mnie dreszcze przechodzą... On musi z tego wyjść obronna ręka! Po prostu musi...

Ściskamy Was !

Witam z panieńskiego łóżka. Ma pewnie z 25 lat. Jest takie wygodnie wylezane. Och ile tu wspomnień ;). Dzieciaki śpią razem na małżeńskim materacy i co chwilę się splontuja. Jakieś bąki puszczają a Toś dodatkowo cmoka smoczkiem. Odgłosy macierzyństwa.
U nas dziś było też parno ale bez burzy jak u TERI. KORBA miły dzień mieliście , świetnie. Kciuki za lekarza. A tatę w LO podrywaly mi wszystkie koleżanki. Jutro pokaże fotkę ślubną moich rodziców. Piękni ludzie z nich byli
MIKOTO ale wam pogrzmialo ho ho. Zapraszam do taty, po drodze do Pragi mieszka!
ANUSIA super ze kupki lepsze bo ile bidulek musiałby jeść marchewkę hehe
KINGUSIA Laura to po prostu wielki wrazliwiec, chyba potrzebuje specjalnej opieki i minimum bodźców, dużo spokoju żeby się wyciszyć. Nasza Mila taka była. Przechodzi ok 2 rż
NATIS MAMY KOZY PRZYJEDZ PO MLEKO
SARA czekam z niecierpliwością na fotki, dalej nie wiem czy Feliks z wami
ROBAKU Gdzieś ty?
Maryś, Wenusjanka ? Proszę wracać
PALIN mam nadzieję że lezysz z nogami do góry
Gosiak
A foteczek dalej nie ma

Witam się porannie z kawą!

Teri co Ty? u nas cały dzień nosiło się na burze i były dwie. A dzisiaj od rana tak pochmurno, że aż ciemno w domu :-/ tez się grilowaliscie :-D super, że Daria juz jest taka samodzielna, a Ty mas.Dzięki temu chwile dla siebie. Wyobrazam sobie Twój strach przy upadku Dariulki :-( jak Wam mijają wakacje? :-D Daria pewnie Przeszczesliwa, że ma Dawidka cały dzień :-D

Anusiakanusia wypoczywajcie! Może kupy zwiastuja zęby??? Dziękujemy za życzenia i Wam.również życzymy Wszystkiego co najlepsze! :-*

Wisienka jak się spalo? Czekam na.zdjęcie ślubne Rodziców. A ja widzę podobieństwo Tosia do Dziadka :-) pamiętam,że po drodze i ze to.siedlisko dyniowe :p :-D

Gosiak jak.noc? Czekam na.zdjęcia ;-)

Kingusia jak.noc? Jak Laura? Spokojniejsza?

Palin.mam nadzieje, ze lezysz.i.odpoczywasz :-*

DzikaBez, MatkaEwa, Natis co.u Was???

Pogoda fatalna, jak.nie leje,to.mzy :-o :banghead::mad:

WItam,

nocka taka sobie ok 1 wstalam raz, potem jakos po 5 byl juz placz, zel na dziaselka pomogl tylko na chwilke. Przed 6 Tymek dostal mleczko i tak pol godziny powiercil sie z nami w lozku i wstalismy...licze ze za jakas godzinke pojdzie ladnie na drzemke ;-) musze zrobic mu przeglada dziaselek jak sie sprawy maja bo nic juz innego nie obstawiam

Dziekuje Wam za slowa otuchy w sprawie domu. Coz kwestii finansowej nie przeskoczymy.

Oto obieane zdjecia :

IMG_6103.jpgIMG_6104.jpgIMG_6105.jpgIMG_6106.jpgIMG_6107.jpgIMG_6108.jpg

IMG_6109.jpg Dzodzialki chyba nowiutkie, pajace tak urocze, ze zdjecia nie oddaja tego :-) coz miala nie byc rozu aleeeee zakochalam sie w tych ciuszkach :-p

Załączniki

• IMG_6103.jpg
    IMG_6103.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_6104.jpg
    IMG_6104.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_6105.jpg
    IMG_6105.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_6106.jpg
    IMG_6106.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_6107.jpg
    IMG_6107.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_6108.jpg
    IMG_6108.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_6109.jpg
    IMG_6109.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 47
Gosiaczku cudne!!! Uwielbiam takie wzory i zestawienia kolorów! Dlatego To J. Ja obkupuje :p współczuję nocy, ale myślę że to zęby. Daj znać,jak po oględzinach ;-)

Gosiu, Ciuszki przepiękne , też kocham takie wzory i kolory :tak: Też myślę , że to ząbki u Was , współczuję nocki

U nas słoneczko świeci i mają być tylko przelotne opady - zobaczymy czy prawdę mówią ;-)

Teraz więcej nie napiszę --Zosia rozrabia :tak::-)

reklama
Do góry