reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Wenusjanko - miał ataki padaczkowe dwa razy . Po drugim zrobili TK i wypatrzyli guza :-(. Teraz jest w Warszawie w CZD i czeka na badanie rezonansem ale są "pilniejsze" przypadki . Mamy nadzieję , modlimy się i trzymamy kciuki żeby jutro odbyło sie badanie . Mamusia nie może z nim być w nocy na oddziale :-( - jakieś bezsensowne ustalenie ordynatora !!! No i rzeczywiście wszystko sie dzieje na FB . Trzymaj kciuki kochana .

Emka - a wyniki córeczki w porządku mam nadzieję ....

Ostatnia edycja:
Witam kochane
W weekend miałam problem z netem, nawet nie miałam jak Was poczytać. Filipek czasami pokasłuje, chyba od tego katarku, ale jest lepiej. Nocki dobre, pierwsze mleczko dopiero o 4.00 oby tak już zostało. W sobotę kupiliśmy inną spacerówkę, teraz robimy dłuższe spacery bo można obniżyć oparcie i Filip może spokojnie spać. Filipek już coraz lepiej chodzi, na ręce już mało kiedy chce, więc w końcu moje ręce odpoczną.
Korba32 wow Zośka ma już 10 ząbków, gratuluję

Palindromea niech Cię Aro teraz nie denerwuje tylko odpoczywa na tym urlopie

mikoto spóźnione ale szczere najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu

gosiak_85 uważam, że na pewno coś znajdzie dla siebie odpowiedniego, fajne rzeczy upolowałaś

madzia128 olej teściową

Wisieńka
dobrze, ze odpoczywasz u taty,

witam
przepraszam że krótko bedzie ale humoru brak cały dzień lało i leje nadal w domu było prawie cały dzień ciemno :/ byliśmy na dworze 10 minut i już nas deszcz zgonił masakra był dzień dostaliśmy już z Dawidem kota w domu z nudów ... jak jutro będzie lało jedziemy do kulkolandii niech się dzieci chociaż trochę pobawią

Mikoto wakacje tak jak pisałam na razie nudna ... Dawidowi znów wczoraj chciało już puchnąć oko ale szybko zaaplikowałam krople i wapno ale i tak miał znów czerwone :/ nie mogę sie dodzwonić do żadnego alergologa jutro bedę próbować dalej koniecznie musi miec zrobione testy co go tak uczula zawsze po dniu spędzonym na wsi tak się dzieje :/

przepraszam nie mam weny .. idę spać oby jutro nie lało ;/

MatkoEwo wyniki eeg malej wyszly cyt."w granicach normy",ale dla pewnosci plyte i druk z badania podalam dalej,tzn.znajomy ma podsunac to innemu neurologowi do przejrzenia.
Wynik poziomu wit.d tez juz mam,miesci sie w normie ale jest blizej niedoboru,wiec obgadam to z lekarzem i moze zwiekszymy dawke,bo nadal ma duze ciemiaczko i stad pewnie to kiepskie zabkowanie.

Bona dziekuje i sie nie stresuj,wszystko jest ok.

Dziewczyny tyle bym Wam pisala,ale kazdym moim kolejnym zdaniem narazam sie na znikniecie posta i rozlaczenie z bb. cholera nie wiem dlaczego ten telefon robi mi takie numery.

Terii - -oby jutrzejszy dzien pozowlil Wam na spedzenie go aktywnie na swiezym powietrzu

Emka - spokojnie na pewno z wynikiem bedzie wszytsko dobrze, a i wreszcie komputerka sie doczekasz to nadrobisz :tak:

Justa - mnostwa zdrowka dla Filipka :*

Do nas pod wieczor wpadl kolega, mieszkal kiedys pare domow dalej, potem rozstal sie z dziewczyna i tak wpadl na pogaduchy. Takze wieczor spedzony troszke inaczej.

Tymek kreci sie i wierci juz teraz wiec pewnie nieciekawa nocka przed nami.

Spokojnych nocek :*

Cześć Dziewczyny :) wieki mnie nie było ;) nadrbiłam malutko ale wieczorem coś pocztam... :) Ale fajnie tu wrócić :) W piątek mam wizyte u gina i juz nie mogę się doczekać ;) choć to wcześnie jeszcze :D a poza tym mam takiego stresa,żeby powiedzieć mamie, że czuję się jak 16, która wpadła.... Rodzice mi dużo pomagają, mama zostaje z Wojtkiem jak chodze do pracy itd... i jednocześnie są moimi pracodawcami ;) i niby wszystko powinno być super a ja jakoś nie mogę się przełamać ;)

Emka a jak u Was ząbkowanie powoli ? U nas są dwie dolne jedynki , lewa górna dwójka i lewa górna jedynka... też powolutku idzie ale w pt idziemy na szczepienie to podpytam...

Teri u nas też było wczoraj okropnie ale dziś już ciut lepiej oby u Was też słoneczko dziś zaświeciło :)

Pozdrawiamy :)

CZesc Kochane, ale cisza od rana

Martam - pisze czesciej ! super, ze suwaczek juz i nastroj duzo duzo lepszy !!!! Mama na pewno sie ucieszy :tak:

U nas dzis pogoda ladna a ja jakos kompletnie bez nastroju i nie wiem dlaczego.... na domiar zlego dzis mialam jakies slady krwi jak korzystalam z toalety, tzn odrobinka na papierze :-( a wizyta u poloznej za tydzien. NIe wiem czy mam sie denerwowac czy co robic , z Tymkiem tak nie mialam. Mala fika po brzuszku od rana

reklama
Witam
Dziś u nas pogoda ciut lepsza jak Toś się wyspi pojedziemy do ogrodu bajek.

Gosiaku
Uważaj na siebie. Dobrze że mała kopie. Może to jakieś naczynko. Nie wiem czemu Ale ja myślę o niej Nel. Taka mała rumiana i złotowłosa dziewuszka.
Martam witaj na Bb. Kochana skoro finansowo i w pracy ok to odrzuc troski i ciesz się nowym życiem które w tobie rośnie
Matka Ewa
miłego spaceru
Wenusjanka
Szkoda że nie masz konta na Fb tam wiele rzeczy zwiazanych z nami się
dzieje. Bardziej niepublicznie bo mamy tajna grupę
Mikoto co tam dziś porabiasz?

Do góry