uff jak gorąco .... spiekłam się trochę dziś . Byłam w szpitalu u przyjaciółki ( tej , która urodziła córeczkę 2 miesiące temu ) . Od porodu bez przerwy się leczy bo co odstawi antybiotyk ma 40 stopni gorączki :-(. W końcu wzięli ją do szpitala i diagnozują . Jutro ma TK . Crp dziś miała 300 !!! Biedna odciąga mleczko cały czas żeby laktacje utrzymać . Kciuki proszę za jutrzejsze badanie kochane .
Madzia - jak tam po powrocie zintegrowanego męża ????
Robaczku - dobij nas zdjęciami z plaży
Anilek - Pierwsze 10 kg spadło "samo" - karmienie itp , a druga dyszka to dieta i Chodakowska i zajęło mi to sporo czasu - 4 miesiące . Kiedyś dziesięć kilogramów zrzucałam w miesiąc .... Ach lata lecą .... . Jeszcze 10 kg minimum muszę zmęczyć . Taka oponka mi została i boczki na biodrach .
Gosiak - wiem , ze już chciałabyś ale spokojnie poszukajcie . To poważna decyzja i zakup - gdy się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy ;-)
Kingusia - ja też dziś do sklepu sie wybrałam i się zdziwiłam
Madzia - jak tam po powrocie zintegrowanego męża ????
Robaczku - dobij nas zdjęciami z plaży
Anilek - Pierwsze 10 kg spadło "samo" - karmienie itp , a druga dyszka to dieta i Chodakowska i zajęło mi to sporo czasu - 4 miesiące . Kiedyś dziesięć kilogramów zrzucałam w miesiąc .... Ach lata lecą .... . Jeszcze 10 kg minimum muszę zmęczyć . Taka oponka mi została i boczki na biodrach .
Gosiak - wiem , ze już chciałabyś ale spokojnie poszukajcie . To poważna decyzja i zakup - gdy się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy ;-)
Kingusia - ja też dziś do sklepu sie wybrałam i się zdziwiłam
Ostatnia edycja: