reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Mikoto, ranny ptaszek z Zosi :-D Miki jak zasnął przed 20, tak jeszcze śpi, choć zaczyna się kręcić. Spioszek, ale co się dziwić - tata tez jeszcze śpi :p

reklama
Mikoto, ranny ptaszek z Zosi :-D Miki jak zasnął przed 20, tak jeszcze śpi, choć zaczyna się kręcić. Spioszek, ale co się dziwić - tata tez jeszcze śpi :p

Palin chciałabym żeby Zosia miala spanie swojego Taty ;-) niestety, spi jak zajac pod miedza, byle stukot ja budzi, a i snu za wiele nie potrzebuje :-/ czasami staje na rzęsach, by cokolwiek zrobic :-/

Witam się z kawką :-)

Nie ma to jak spać w tygodniu do 8.30 i stresować mamę, a w weekend pobudka o 6.30 :sorry2:. Cóż... cała Lena :tak:.
Wczoraj Natalka sama się do szkoły ubierała i jadła, bo Lena spała, a dziś Lena obudziła wszystkich przed 7.

Miałam wczoraj super odwiedziny. Przyjechała koleżanka, którą poznałam w szpitalu będąc w ciąży z Leną. Poznałyśmy się, gdy pierwszy raz leżałam. Swietna jest, uśmiałyśmy się nieźle i powspominały czasy brzuszkowe i szpitalne. Jej syn, cudny po prostu, jest z lipca. Wspominałyśmy jak położne nas uspokajały, bo tak się chichrałyśmy.

GOSIAK - gratulacje zębolka :-). U nas niby idą czwórki, ale idą, idą i dojść nie mogą :-)

BONA - Kochana nie martw się, chciałabym Cię pocieszyć... TERI ma 100% rację. Często dzieci po prostu wyrastają z alergii. Daj jeszcze troszke czasu Michasiowi.

MIKOTKU - jaka grupa wsparcia na FB???? Chętnie dołączę, bo ostatnio kiepsko ze mną.... tylko jem i jem :zawstydzona/y: i tyłek rośnie... :-(

MARYS - też zdarza mi się śmiać z moich dziewczyn ;-) czasem się nie da ;-). Wczoraj Lena przywaliła głową w szafkę, a że szafka jest na dotykowe otwieranie to Tipon odbił i poprawił. Lena stała, uderzyła się, z wrażenia usiadła i w momencie gdy usiadła szafka jej poprawiła ;-). Komicznie to wyglądało,... jak się nie śmiać ;-). A ona taka zdziwiona i w płacz :).

Lecę, bo moja maruda domaga się uwagi.

Natisku na fb jest grupa Fit mamusie :-D nie dziwie się,że Cię tam nie ma, bo Ty szczuplutka jesteś! A to Lenka :-D dzieci robią wiele ma przekor planom rodziców ;-)

Dziś urodzinki mojego Sebastianka... nie mogę uwierzyć, że to już roczek.. Mój chłopczyk dorosleje.. dziś w łazience przeszedł 7 kroczków sam na nóżkach, bez trzymanki.. Jesem z niego takkkkaaaaa dumna :) To moje radosne, kochane słoneczko :)
Rok temu o tej porze nie mogłam spać, tylko patrzyłam na moje urodzone w środku nocy 3860 gramów szczęścia...

Ściskam Was wszystkie w słoneczny poranek :)

Witam wreszcie slonko zaglada do nosa. Tymek drzemie pranie sie pierze
Anusia -najlepszego dla Sebusia
Mikotko -ja po porodzie z checia dolacze do tej grupy

Natisku - z Twoim trybem zycia fit jestes na pewno

Palin - jak nastroj dzis ?

Mamy chodzik pchacz :D wczoraj znalazlam zakupilam mam nadzieje ze dzis lub jutro bedziemy moglimodebrac.

Dzis byla moja spaniowa nocka i tak : pierwsza pobudka Tymka ok 1 Emil dwoil sie i troil a synus chcial mojegomglosu wiec jakmposzlam zasnal szybko. Druga pobudka chyba ok 4 ktorej Emil nie slyszal a mnie dziecko zza sciany obudzilo bo bylmjuz naprawde glosno, ale zasnal w chwilke. No i wstali i przypelzli mi chlopcy o 6:30 ale na szczescie czuje sie wyspana

Hej hej :)
Sobota zapowiada się piękna :D, Młoda drzemkuje, chleb zrobiony, obiad jeszcze jest :D mieszkanko trochę ogarnięte ;) dzisiaj jedziemy do dziadka M, nakupował nam wędliny, którą M sam będzie musiał jeść bo ja nie lubię :p

Palin oby wyjście jutrzejsze się udało ;) może to zębulki ;)
Mikoto nocka przespana spokojnie, pobudka o 8 ;) może coś się jej poprostu przyśniło, albo któryś sąsiad za głośno się zachowywał. też bym z chęcią dołączyła do grupy wsparcia ale na FB jestem baaaardzo rzadko :/
Natis fajnie, że utrzymałaś kontakt z dziewczyną ze wspólnej sali :) hehehe faktycznie, czasem się nie da nie uśmiechnąć :p
Anusiakanusia wszystkiego najlepszego dla Sebastianka!! żeby rósł zdrowy, silny i grzeczniutki ;) gratulacje samodzielnych kroczków :D
Gosiak i my mamy pchacz ;) jadę na 15 odebrać :D normalnie cieszę się jak dziecko i nie mogę się doczekać aż przywiozę je do domu :D

Anusiakanusia jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Sebastianka!

Natis
udanego spotkania! Zgadzam się z Gosiak - tyle ruchu, co Ty masz + Wasze zdrowe odżywianie się= FIT FIT FIT!!! :-)

Gosiak super, że pchacz już kupiony! Cieszę się, że jesteś wyspana, chociaż i tak musiałaś wstać :sorry2:Kiedy J. jest w domu, zdarzają się noce, że nawet nie słyszę jak się Zosia wierci, albo J, wstaje, ale wtedy jestem totalnie maksymalnie zmęczona :baffled::no:

Marys udanego wyjazdu! Bawcie się dobrze! Zdaj relację , jak Karina poradzi sobie z pchaczem. Myślę ze w chwilę załapie jak to się robi :tak:Na fb pooglądam w międzyczasie, co się dzieje, ale nie ukrywam, wolę BB :cool2:

Dzień 4/30 z Mel B zaliczony! :-) Idzie coraz lepiej, chociaż ćwiczenia na nogi mnie zabijają, ale czego się spodziewać, zero kondycji, zero wytrzymałości :no: Zosia usnęła dopiero po 11. Zdążyłyśmy się wyspacerować i wyjeździć na rowerze.

Smile, MatkaEwa,Teri, Wisienka, Wenusjanka, Jenny, Minnie, Ewelina, Fioletowa, Sara, Anula, Betty, Aska, Paulus, Paulunia, Korba, Dmuchawiec, Anilek, DzikaBez, Kingusia, Skalbka co u Was?????

Mikotku jestem jestem :tak:

anusiakaniusia STO LAT DLA SEBASTIANKA !! i kroczki na roczek pierwsze są :tak:

aaaa jutro świętuje Hubiś udanej imprezy kochany śliczny i grzeczny urwisku :-D

NATIS super że spotkanie udane ja tez utrzymuje kontakt z koleżankami z sali a że parę razy byłam w szpitalu to z każdego pobytu mam znajomość i tak czasem się spotykamy na spacerkach bliższy kontakt utrzymuje z mamą z kwietnia i nawet się zgadałyśmy raz o bb i okazało się że ona też maniaczka bb i nawet jest na kwietniówkach 2013 i tak jak my dnia bez bb sobie nie wyobraża więc wspólny temat mamy :-D heh ja też się czasem uśmieje z Darii choć nie powinnam ale czasem to jest takie śmieszne :zawstydzona/y:

Palin
oj tak chyba się po cichu zgadują te nasze maluchy hihi Mikołaj zrobił sobie przerwę w jedzeniu spala zapasy ;-)oby złości i smuteczki poszły precz !!!

gosia jak pchacz spodobał się Tymkowi ?

dziś pogoda piękna !!! mąż postanowił nie iść dziś po pracy :-p więc ja korzystając zrobiłam z rana zakupy i wzięłam się za dżemy i soki z truskawek na zimę ;-)dziś jeszcze rozbiło się małe wesołe miasteczko prawie u nas pod blokiem bo jest kulkolkolandia i oni coś tam zorganzowali więc dzieci mają od rana radoche a jakie piski słychać :tak: ja jestem własnie po ćwiczeniach z melB i ogólnie pytanie do dziewczyn ćwiczących dajecie radę zrobić wszystko ?????? ja niestety kilka ćwiczeń opuściłam bo nie dałam rady :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jestem zlana potem idę pod prysznic przepraszam że tak krótko i tylko o sobie ale musze sie ogarnąć bo Daria się wyśpi i idziemy dalej szaleć :tak:
jakby co to już dziś CAŁUJE WSZYSTKIE NASZE KOCHANE DZIECIACZKI TE MAŁE I TE WIĘKSZE TEŻ ROŚNIJCIE DUŻE ZDROWE MĄDRE I PIĘKNE :-D

aaaaaaaaa upolowałam na ciuchach piękne cytrynowe spodenki dla Darii a właśnie chciałam żółte bo potrzebowałam do bluzki aa cudne są :sorry2:taka mam radoche a i żółte spodnium tak sie to nazywa tylko krótkie spodenki i na ramiączkach na lato super i do kompletu żółty kapelusik z georga a poszłam po coś żółtego i taki fart że wszystko żółte kupiłam :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Melduję się wieczornie, juz z łóżka!

Padam. Zosia kiepsko spala w Dzień. Jak Wyszlysmy po Obiedzie, tak.wrocilysmy na kapanie. Sofii dzielnie pomagala przy koszeniu trawy i.porządkowaniu podwórka u moich Rodzicow. Jezdzila na taczce, a mojego Taty nie odtrpowala na krok. Ja w tym.czasie powyrywalam trawe, ktora przerosla kostke. Nie muszę mówić w jakim.stanie są moje paznokcie :-/ ale mina Mamy wynagrodzila to :-) czekam aż.paznokcie wyschna i lulu ;-)

Teri do dzemow używasz cukru żelujacego? Co do ćwiczeń, teraz już nadążam, ale niektóre ćwiczenia robie wolniej. Największą trudność sprawiają mi ćwiczenia nóg :-o strzelają mi kolana, coś mi.tam przeskakuje - Anula, pozdrawiam! :-D :p :-* tu, niektóre z ćwiczeń Mel B zastępuje Ćwiczeniami na.nogi z serii 8 min Legs. Który dzień Ćwiczysz? pomierzylam się z.każdej.strony, by potem mieć porównanie ;-) czekam na zdjęcia.żółtych lupow :-D

Do góry