reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Palindromea - to pozostaje mi tylko życzyć, żeby jak najszybciej Ci przeszło :) A może masaż w skroniach pomoże ?? Mnie jak ostatnio strasznie głowa bolała, to właśnie małżonek taki masaż zapodał i trochę przeszło :)
Ja kochane idę spać ,kurcze niedawno Tosia mnie szarpnęła niechcący za ręce i aż mnie brzuch rozbolał :( mam nadzieję że tam wszystko ok ehhh byle do wtorku wieczora,wtedy znów dzidziusia zobaczymy :p Dobrej, spokojnej, zdrowej i przespanej nocy - tak w pakiecie dla Was wszystkich :) Całusy

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobitki. Po zajęciach padam na pyszczek więc was nie doczytam. Ale za to zaraz wstawię zdjęcie mojego brzuszka do właściwego wątku. Idę robić.

...na samą myśl o mleku z czosnkiem mnie dźwiga :baffled:

Ja dziś miałam taki koszmarny sen ze nie chce go pamiętać. Śniło mi się ze jak coś tam robilam w domu to tak chlusneło ze żywa krwią, no dosłownie jakby ktoś mi spomiędzy nóg wywalił wiadro z krwią (!!!) po chwili przybiegł jakis aktor z tvn-u i zabrał mnie do lekarza :eek: A podobno się mówi ze przez zwiększoną ilosć hormonów w ciaży sny wydają się bardziej realistyczne niż normalnie i dużo częściej śnią się koszmary, przekonałam się ze tak jest. Ostatnio też oglądałam w tv, babka pokazywała jak fajnie rozdrobnić całego kurczaka na zgrabne kawałeczki... W efekcie sniło mi się ze zamordowałam i poćwiartowałam dwie kobiety i jakis facet pomagał mi ukryć zwłoki NO MASAKRA JAKAŚ!!!!!!

paulinka- mi się dziś śniło że mąż mi zamarzł na balkonie a jak go do domu wniosłam to głowa mu odpadła, ale ja mam takie sny często i często je zapamietuje
Marcysiowa- piękny brzusie na dole się zaokrągla, zazdroszczę Ci tych bliźniaków, a powiedz jeżeli miała byś szanse to chciała byś rodzić bliźniaki naturalnie? Czy w grę wchodzi tylko cesarka?

Dzika bez sn nie wchodzi w grę. Po pierwsze i najważniejsze dla tego, że lekarze nie chcą brać odpowiedzialności. Generalnie jest tak, że nawet jak jedno urodzisz sn to drugie nie może się nie ustawić główką w dół więc po co cierpieć oba porody. Po drugie ze względu na skaczące moje ciśnienie lepiej, żebym nie rodziła bliźniaków sn. A brzuszek to mi wywaliło i chyba muszę się z kangurem przeprosić bo nawet spodnie mojej psiapsióły z ciąży takie bardzo niskie biodrówki mnie cisną i uwierają.

Z tego bólu po prostu zasnęłam. Aro pogasił wszystkie światła, żeby nie raziło nic, po cichu oglądał mecz necie (Kochany, wiem ile go kosztuje tłumienie emocji przy meczach Barcy). No i przespałam całą noc. Wstawałam siusiu, to było dobrze, ale czuję, że głowa znów się rozkręca :baffled: :-(

Palindromea a ciśnienie sprawdzalaś sobie? Może to od tego?
Witam sie z wami standardowo przy kawie, ale jestem tak chora że masakra. Jutro idę do lekarza niech mnie oslucha i coś da bo się wykończe.
Miłej niedzieli

Palindromea a ciśnienie sprawdzalaś sobie? Może to od tego?
Witam sie z wami standardowo przy kawie, ale jestem tak chora że masakra. Jutro idę do lekarza niech mnie oslucha i coś da bo się wykończe.
Miłej niedzieli
No właśnie nie mierzyłam, bo nie mamy. Od kilku dni chodziliśmy szukaliśmy jakiegoś sensownego (naramienny, bo te nadgarstkowe są mało rzetelne), ale albo cena była z kosmosu, albo był niekompletny (bo niby na baterie i zasilacz, wejście na zasilacz jest, ale zasilacz trzeba by kupić oddzielnie, a sprzedawca nawet nie miał pojęcia jakiej mocy i gdzie można dokupić). W poniedziałek zamierzam jeszcze pójść do sklepu ze sprzętem medycznym (wieczorem Aro znalazł adres gdzie to jest) i mam nadzieję, że już kupię.
Dospałam jeszcze trochę po tym porannym wpisie i mi się śniło, że się kłócę z moją szefową o wpis w dokumentacji, który dokonała osoba kompletnie nie mająca do tego prawa (oczywiście wpis był negatywny). Ale nie wiem jaki był efekt tej rozmowy, bo się obudziłam. Jakoś z głowy ból przeszedł na brzuszek (ale zdecydowanie na flaczki, nie na podbrzusze). Może z głodu. Aro robi śniadanie (jajecznica) - tylko zapachy dochodzą z kuchni...

Witam niedzielnie :tak:

Może coś jest z ciśnieniem bo mnie też od wczoraj wieczora boli głowa, wzięłam apap może pomoże.

Niedzielna jajecznica , mi też S zrobił jajówę haaha:tak:

Miłej niedzieli :rofl2:

reklama
Witam sie :-)
W koncu doczytalam - wczoraj nadrabialam zaleglosci domowe i nie mialam xzasu tu zajrzec. Ugotowalam obiady na caly tydzien , posprzatalam caly domek, zrobilam zakupy. Po poludniu dostalam jeszcze trzy miesieczna bratanice na trzy godziny. Jak sie polizylam to poczulam jak bardzo jestem zmeczona. Za to w nocy spalam jak zabita tylko z jedna pobutka na siusiu.
Po tych trzech godz z bratanica docenilam mojego szezciolatka i jego samodzielnosc i przestraszylam sie co bedzie jak urodzi sie kruszynka - czy bede miala sily i cierpliwosc.....wygodnie mi teraz...

Wczoraj snilo mi sie ze urodzilam juz i ze byl to chlopczyk - fajny sen :-)
Zycze milego dzionka a dziewczynom chorym i plamiacym zdrowka !!!

Do góry