reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Teri zęby? Zosia tak miała przed świętami, w nocy goraczkowala, potem ok, potem.znów na drugi dzień nad ranem. Ostatnio robiłem luźne kupy, palce non stop w buzi, apetyt znikomy :-( dzisiaj zjadła trochę więcej pomidorowki, ale od rana była na mleku i połowie kromki z masłem, bo z niczym innym.nie chciała :-(

Wisienka dobry zestaw, powinno szybko pomoc. Gorączka może być z oczu, ale też Tosiu zabkuje, także może i z tego??? Dużo zdrówka!

Paulunia dużo.zdrówka.dla Tosia! A dlaczego antybiotyk? Czysto.oslychowo?

Kingusia co.się dzieje??? :-( pisz szybciutko!

Madzia biorę się za.siebie. Rozpaslam się przed te dni :-( zamówię chyba płytę Cgodakowskiej, ona jest oparta na pilatesie, a ten mi bardzo służy przy moim kręgosłupie.

Po spacerze pojechaliśmy do galerii. Jutro chyba pojedziemy na rodzinnu zjazd i pokupowalam prezenty, ubrania, dla dzieciaków. Dla siebie nic :-/ Zosia właśnie zasypia.

Mikoto
Może i zeby. Oby nic się nie wykluło. Są już przeceny ? Też chce poszopingowac. Z jakiej okazji zjazd ? Dobrej zabawy. Co do zapuszczenia się to mnie ten słodki grudzień 4 kg kosztował:eek:
A ja już rozpakowałam wszystko i dwa prania wisza. Dzieci śpią. Zamasciowane.

Mikoto też myślałam o tej płycie.. chyba się skusze-może wydane pieniądze mnie lepiej zmobilizuja :-)
Ty jak zawsze w biegu. Ja tylko na spożywczych zakupach byłam. Ludzie oszaleli. Pełny parking. Pełne koszyki.

Wisienka pewnie nie widać tych 4kg! Co to za bal?

Kingusia co za dół-wyrzucaj go :*

Teri zdrówka dla Darii

Paulunia zdrówka dla Tosia

Oj kochane jak dobrze że Was mam...

Właśnie zasnął ten mój potworek. Tak mi dała dzisiaj popalić że ledwo żyje. Marudna jakaś, sama nie wie czego chce. Te zęby niby idą a dalej ich nie ma. Nie wiem w sumie czy to przez nie...

Laura wyrosła z kapci, na dodatek kozaki też musimy kupić nowe choć te są jeszcze z lekkim luzem ale mają taki szew na wysokości palców i on się Laurze odciska bardzo mocno, boję że ją to obetrze. Jakoś dziwnie w nich ostatnio chodzi... może jej niewygodnie

M. cały weekend w pracy, od rana do wieczora i jeszcze jutro w nocy. Ech...

reklama
Do góry