reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Mam nadzieje, ze to jakies naczynko bo bylam kolejny raz siusiu i czytso ... na pewno powiem o tym poloznej, bo jak pojde do szpitala to zglosic to pewnie nic nie zrobia bo to nie krwawienie ehhhh

Udanych spacerkow, my tez sie niedlugo wybieramy przejsc troszke

reklama
Gosiak a czasami nie przeforsowujesz sie?nie chodzisz za duzo albo cos dzwignelas?

Martam gratulacje! Matko jak ja
Was podziwiam ciezaroweczki,ze jestescie w drugiej ciazu a u boku biegaja roczniaki! Ja bym chyba ducha wyzionela;)

Martam u nas wyszly dwie dolne jedynki jak miala 9mies.i 1tydz.,ponad 3miesieczna przerwa i niedawno pojawila sie dopiero jedna gorna jedynka.

MatkaEwa, Wisienka, Emka dzięki jeszcze raz :)

Emka no u mnie to absolutna wpadka i na początku byłam przerażona i załamana ale już się cieszę i jakoś wszystko zaczyna się układać :)

Wisienka chy ba tak jest że jak jest za dobrze to się wymyśla ;) ale już git.

Powiedziałam mamie :) ucieszyła sie i stwierdziła, ze to nasze życie i nasze decyzje ;) i że z pracą też pomoże i jakoś damy radę :)

Gosia mam nadzieję, że to rzeczywiście tylko jakieś naczynko.

Wiecie co, najśmieszniejsze z tego jest że w poprzedniej ciązy przeżywałam, że mdłości nie mam (pamietam jak Korba nakrzyczała na nas że zamiast sie cieszyć to narzekamy) i wogóle jakoś tak ze wszystkim uważałam i "obchodziłam" się ze soba jak z jajkiem a teraz mam wrażenie, że góry mogę przenosić hihi :D

Wisienka wlasnie m.in.o to mi chodzi,balabym sie,ze nie dam rady poswiecic kazdemu tyle uwagi ile trzeba.

emka - nie przeforsowuje sie od czwartku juz nie chodze do pracy , wiec teoretycznie powinno byc lzej. Fakt w niedziele troche chodzilam wiecej ale nie dzwigam. Poki co czytso i oby tak zostalo. Emka tak naprawde ciaza nie przeszkadza teraz. Najlepsze i pewnie takze najtrudniejsze chwile przed nami :tak: ale ja zawsze sobie powtarzam ze nie ja pierwsza i nie ostatnio i kazda mama dawala sobie rade :tak: CO do zabkow to u nas pierwszy wyszedl 14 maja , drugi 29 maja i teraz poki co nic nie ma. Idzie nam chyba dolna dwojka ale co powoli...

Marta
- hihih ja tez uwazalam na wszystko z Tymkiem bedac w ciazy, non stop na necie, a teraz jakos tak naturalniej do tego podchodza i po okresie spiacym tak do 12 tyg. ni czuje jakbym w ciazy byla, no chyba ze mala sie rozbryka i da o sobie znac..a no i brzuchol wadzi czasem :-):-):-)

Kochane moze glupie pytanko ale moge dac Tymkowi na obiadek gotowana mloda kapustke czy raczej nie bardzo dla takiego malucha??? nie mam pomyslunku na obiad, a ja nie to otowrze rezerwowy sloiczek ;-)

Witam, imprezka sobotnia udana :-) torta w piatek robilam do 1 wiec dobrze, ze ogarnelam chqlupe wczesniej ;-) Karina dostala pieniazki i ksiazke, a raczej zbior bajek "Poczytaj mi mamo" ;-) niestety nie wszyscy dotarli (moja mama sie rozcjorowala, szwagierka miala inne problemy). Ale bylo ok :-) wczoraj wpadly kolezanki z misiem dla Kariny ;-) no a dzisiaj przyszedl fotelik :-D przeczytalam wszystko, ale zanik pamieci mam...
Gosiak oby to jednorazowy przypadek byl.. Szkoda, ze nie udalo sie z domkiwm, ale na pewno znajdziecie cos fajnego :-)
Martam serdeczmie gratuluje :-)
Palin oby Aro byl jiz grzeczny ;-)
Wisienka poieknych rodzicow masz, jak modele ;-) udanego wypoczynku :-) wypoczywaj ile sie da!
Korba kciuki za wizyty ;-)

Hmm... I wiecej nie pamietam :-(

A i dorzuce pare fotek ;-)

Załączniki

• 1404241473440.jpg
    1404241473440.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 39
  • 1404241500977.jpg
    1404241500977.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 37
Witam wieczorkiem
Dobre wieści o Antosiu i świat jest piekniejszy.
Martam, Gosiak cieszcie sie dobrym samopoczuciem ja ostatnie 2 ciaze przerzygałam.
Marys śliczny fotelik a pasażerka wymiata

A my byliśmy w ogrodzie bajek i nad wodospadem w Miedzygorzu. Kilometrów tysiąc. Nogi bolą i cudne zmęczenie. Taki dziś trening. Hehe

Załączniki

• 1404242012832.jpg
    1404242012832.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Emka z tego co pisała Dee góz nie musi być natychmiast operowany bo nie jest złośliwy ani w złym miejscu. Będą go obserwować i czekać z operacja aż skończy 2 lata.

Do góry