reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Robaczku - to bardzo popoularna firma tutaj a zabawki maja naprawde swietne :tak:no tak nam w ang. jak najbardziej , niech Tymek slucha sobie juz teraz ...

Kinia - przykro mi, ze chrzestny tak zawiódł , ale obyście wyjasnili sobie wszystko. Zebulki niech wychodza raz dwa !

Sara - Wspolczuje nocy, znam ten bol niewyspania, a pogoda tez na mnie wplywa okropnieeee, dzis na szczescie troche slonca mamy. W srode bedzie tydzien jak podajemy po 1 miarce i kupki sa super, zero innych dolegliwosci, a bakale smeirdzuchy daje jak zawsze :-poby i Feliksowi wszystko podpasowalo :tak:Ps ktory my teraz tydzien chlopcow mamy ?? zaniedbalam skreslanie i sie pogubilam :dry:

reklama
witam po Bajkowym Dniu Dziecka czas wrócić do szarej rzeczywistości z deszczową pogodą od rana :baffled:
dzień pełen wrażeń Daria była w lekkim szoku z nadmiaru doznań wzrokowych i prawie cały czas miała taką samą minę lekki pół uśmiech :-D po południu spała tylko 20 minut w aucie i to jej wystarczyło żeby się zregenerować i urzędować do 22 my oglądalismy jeszcze Top Trendy kabareton prawie do północy potem nie mogłam zasnąć i tak do 2.30 się wierciłam :dry:ale rano pospalismy do 8,15 ;-)

Gosia fajny oglądam też ten pchacz ale właśnie u nas tylko j.angielki czekam na pierwsze kroczkowe zdjęcie Tymka z pchaczem ;-)

Mikotku Kingusia
niech te zeby już dadzą spokój !!:-(

wczoraj było w miare ładnie oprócz wiatru a dziś maskara leje wieje i zimno :cool::cool:

aaa przypomniałam sobie jeszcze Mikotku ciągle zapominam tak do dżemu daje żel fix ale robię jeszcze soki i do nich daję tylko cukier Daria nie chce jeść truskawek ale kompoty i soki pije więc jej tak przemycam ;-)

a to fotki żółtych łupów ;-) niech tylko lato wróci :dry:

Załączniki

• DSC01254.jpg
    DSC01254.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01256.jpg
    DSC01256.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC01257.jpg
    DSC01257.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Hello :-)

Natka właśnie jest w drodze na mini zieloną szkołę. Jeszcze szła i marudziła, że tak krótko ;-). Niestety jedna matka - mega gwiazda klasowa ;-) - postanowiła powtórnie sprawdzić autobus, pomimo, iż ustaliliśmy, że zostanie sprawdzony dzień wcześniej, żeby nie tracić czasu i męczyć dzieci. Dokumenty, wszystko było, ale... autobus pojechał jeszcze raz na kontrolę, a my zamarzaliśmy 1:45!!!
Myślałam, że jest cieplej, tak zmarzłam, że nie umiem się teraz zagrzać :wściekła/y:.

SARA - współczuję nocki!!! Miałam takie przez 2 tygodnie, teraz już ok.

KINGUSIA - przykro mi powodu chrzestnego. Napewno wszystko sobie wyjaśnicie :tak:

GOSIAK - V-tech ma super zabawki, w ogóle nie znałam firmy, Lena dostała zabawkę na roczek i jest rewelacyjna. Przyznam, że jakość wykonania jest lepsza od FP, mnóstwo fukcji, świetne kolory, dobrej jakości materiały. ROBACZKU - ja mam zabawkę polskojęzyczną.

MIKOTKU - u nas też taka pogoda do... niczego :-( Marzę już o ciepełku.

Zmykam do pracy.
Buziaki

I ja się witam, ale tylko na szybko - wybaczcie.
W weekend byliśmy u moich rodziców, tzn ja z dzieciakami, bo Luka pracował :( noooo i to był chorowity weekend :( mam chore zatoki - jak to zwykle o tej porze, no i w sobotę straciłam głos :/ dosłownie. Szeptałam ze skrzeczeniem naprzemiennie, wczoraj też, dziś na szczęście głos powraca, ale za to swędzi w gardle i ciągle kaszlę. Z zatok na szczęście schodzi, więc mam nadzieję, że się szybko wykuruje. Nooo ale i Lol ma katar :/ nie wiem czy go nie zawiało, zaczął też pokasływać. Musimy włączyć jakąś terapię na szybcika, bo w piątek rano planowany wyjazd do Wisienki, i spotkanie w zoo z wrocławiankami moimi kochanymi !! Tak więc musimy być zdrowi !
Tosia w przedszkolu, hmm nie nie w przedszkolu - na wycieczce w jakimś gospodarstwie agroturystycznym - mam nadzieje że ich tam deszcze nie zaleje :(

Sara - współczuję nocki, ależ umęczą Was z Felinim i te zęby, i te skoki. My na szczęście jakoś tego bardzo nie odczuwamy.

Kingusia - mam nadzieję, że sprawa z chrzestnym Laurki szybko się wyjaśni.

Robaczku - potwierdzam słowa Mikoto - musisz częściej sukienki zakładac, a i fryzurka baaardzo twarzowa (ależ Ci włosy urosły !!)

Gosiak - faktycznie fajne te zabawki z vtecha, Lol tez ma jakieś z tej firmy

Madzia - ależ fajowe pazurki, hmmm chyba muszę się specjalnie udac do Twojej ( a może przy okazji mojej) prywatnej kosmetyczki Smile ?:p

Natis - udanej wycieczki dla Natusi. Ależ wredna baba - nie lubię takich nadgorliwych matek :/ Rozumiem bezpieczeństwo bezpieczeństwem, ale skoro zostało już wszystko sprawdzone, to po co to powtarzać ???

Marys - zobaczysz, już niedługo Karina pokocha pchacz. Lol ma taki jezdzik - pchacz z Kubusiem Puchatkiem, i hmm jak tylko go przy nim postawiłam, to od razu ruszył. A księżniczka chodzi sama przy meblach ?? Jeśli tak to bardzo dobrze, i ie masz się czym martwic !Cierpliwości - mówi ta, która ciągle narzeka na postępy a raczej niby brak postępów Lolika :p

Aaaaa i pochwalę mojego synunia : od soboty samodzielnie stoi, trzyma rownowagę. Tak w pełni świadomie to robi i sprawia mu to kupę radości :) Nie to, że się zapomina i przypadkiem, tylko normalnie puszcza a to kanapę, a to meble, stoi i patrzy czy go obserwuje :) jeśli nie to woła e ! a jeśli patrzę to się rozczulająco uśmiecha marszcząc słodki nosek :p

PS - W ŚRODĘ MAM USG BRZUCHA I BŁAGAM O MAGICZNE KCIUKI !!

Ostatnia edycja:
Teri za.Wami super dzien! Ależ super rzeczy! Kapelusz boski! Wczoraj przeszłam wszystkie możliwe sklepy w galerii, za białym kapeluszem, bez żadnych wzorkow i nie było nic :-/ byl w H&M ale za duży :-( fix kupilam, tylko towaru brak :p musze truskawek kupić ;-)

Natisku ciesze się, że nocki u Was lepsze :-D herbatkę z sokiem.malinowym sobie zaserwuj :-)

Anula zdrowka dla Was Kochana! Brawo dla Lolika! Zuch chlopak!

Anula - zdorwka dla Was wszystkich i piekni, ze Lolus stoi !!!! brawo !!!!

Natis - masz racje, jakosciowo zabawki sa naprawde odbre i niczym nie odbiegaja od FP a cenowo chyba troche taniej wychodzi, ale pewna nie jestem bo my uzywane wszystkie mamy ;-)

Terii -
ten kombinezonik (nie wiem jak nazwac ) jest BOMBA !!!

Cześć kochane . Znów nie nadrobię :-(. Mieliśmy pracowity weekend z powodu dnia dziecka :tak:. Kupiliśmy plac zabaw i trzeba go było złożyć a potem szaleństwo było :-). Dzieciaki zadowolone, nawet te prawie dorosłe :-) , zjazdy na zjeżdżalni głową w dół itp .
Gosiak - ale sunie suwaczek !!!! Pchacz fajny :tak:. Gratuluję drugiej jedyneczki Tymusiowi !
Anulka - Kciuki za usg &&&&&&&&&&&&&. Brawa dla Lolinka , teraz to już biegać będzie niedługo :tak:
Natis - potwierdzam . Tez mamy parę zabawek Vtech i fajne są . Udanego wyjazdu Natalce życzę , słoneczka dużo !!!
A to nasz plac zabaw , jak widać cały zajęty :-)
20140601513.jpg

Załączniki

• 20140601513.jpg
    20140601513.jpg
    50,2 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
MatkaEwa - super plac zabaw !!! Faktyczni suwaczek mknie jak szalony az strach pomyslec ze wpiatej bedzie juz polmetek ! :eek: od razu przypominaja mi sie czasy jak wczesniej wyczekiwalysmy kazdego tygodnia :tak: ja tu mowie byle do 25 tyg. bo wtedy podtrzymuja/ ratuja ciaze gdyby cos sie dzialo :tak:

reklama
Do góry