reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Kawa wypita, ja ogarnieta, Zosia spi, probuje wstawić obiad, probuje, bo Zosia się wierci :-/

Kingusia musze poszukać tegoż gerbera. Kisiel chyba zwykły sklepowy jej zrobie??? Po tym.laserze po naczyniku zostanie.jedynie wspomnienie!

Wenusjanka gratuluję zabka i.pierwszych samodzielnie postawionych kroczkow! Brawo, Bella!

Asiulka ja.bym nawet z.jedna Zosia nie.wybrała.się sama do fryzjera, podziwiam :-o nieźle się uszamotalas :-o :-(

Palin może.to.zeby? Albo skok?

Anula super! Zosia jeszcze parówki nie dala :-/

Gosiak i.ja czekam na tego zabka.z.niecierpliwością!

Teri współczuję :-( u nas.wczoraj.był taki marudzacy dzień :-/ ja bym dopytala o te antenę :-/

reklama
photo (22).jpgA tu Sebastian na zdjęciu do paszportu, wydaje mi się że trochę zaczyna mnie przypominać.. to już nie tylko klon taty..

A tak poza tym: Cześć kochane, to ja siostra marnotrawna, przepraszam, że tak rzadko piszę, choć podczytuję kiedy mogę. Cały czas jesteśmy na etapie wykańczania domu, dalszego rozpakowywania, walczenia z poremontowym kurzem, a jeszcze mamy gościa z Norwegii na dokładkę.. Ja jestem skonana.. Poza tym Sebastian potrafi dać w kość, oststnio przestawia się z dwóch drzemek na jedną i od 17 jest jęczenie non stop. Poza tym jest strasznie absorbujący, mąż zapracowany niewiele mi z nim pomaga, więć prawie cały dzień na mojej głowie. Palin, Teri solidaryzuje sie z Wami w bólu, jeśli chodzi o wymiękanie przy marudzie..

I my możemy się pochwalić piwerszymi nieśmiałymi kroczkami wczoraj, z rana przy mamie i tacie, w swoim nowym pokoiku :) Ależ się cieszył, że mu się udało.

Gosiak, przy drugim dzieciaczku szybciej czuje się ruchy więc pewno to to !!!! Ależ Ci zazdroszczę błogosławionego stanu :)

Asiulka, wyobrażam sobie Waszą wyprawę do fryzjera i nie zazdroszczę.. oj bywają takie dni, że wszystko idzie wspak..

Pozdrawiam Was wszystkie kochane i obiecuję się poprawić z pisaniem :)

Załączniki

• photo (22).jpg
    photo (22).jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
Witam się i ja :)

Tymek chyba nadrabia wczorajszy kiepski dzień bo śpi prawie dwie godziny już. Rano byliśmy sami, szybko ograneliśmy dom, ugotowaliśmy obiad. A teraz odpoczywam ;-)

Co do kisielu ja robię z bobfruta lub innego takiego gęstego soku. Jakoś bałabym się robić taki z proszku. Chciałabym zrobić też budyń ale tymek ma plamki na brzuszku po jogurcie naturalnym więc co dopiero po mleku...

Witajcie kochane,

nie było mnie troche i to z różnych powodów
1. żyję troche problemem siostry, martwie się o nią pisałam wam kiedyś chodzi o dzieco a własciwie o jego brak
2. Nina fatalnie ząbkowała, noce to było noszenie jej na rękach a dni podobne, goraczka, biegunka nie je dzo dziś ale zeby są, 2 czwórki
3. trochę się pokłóciłam z męzem a chodzi o moją prace, jej brak i odrębne wizje moją i jego

i jeszcze duzo innych drobnych równie zajmujących spraw

I tak nam zleciała, teraz wołam gromade na obiad oczywiście zakładam ze Nina nic nie zje. Szykuje garderobę na wesele bo idziemy w sobotę, zetnę troche włosy to pokarze Wam fotki.

Asia- przeczytałam o Twojej wyprawie, odważna jesteś, ale przeżyć współczuję

Co do mleka krowieko je też podaję od ok. 1,5 mc. ale tylko ok. 1/4 objetosci reszta bebilon. Mam jeszcze od. 4,200 kg bebilonu i będe stopniowo dodawać więcej krowiego.
Mam mleko świeże, mój wujek ma gospodarstwo i kupuje od niego.

A co do samego krowiego to słyszałam kiedyś mądra panią profesor mleko krowie można podawać po 1 rż, dla młodszych dzieci ma za dużo białka i tłuszczu. To nieprawda że najlepsze jest mm jak przekonują producenci, wzbogacane witaminami i innymi cudownościami. Nie zapominajmy że krowie mleko też ma witamini.

Postaram się wpaść wieczorkiem.

Witam,
trafiłam na forum dopiero dzisiaj-szkoda,że nie 11 m-cy temu czy jeszcze wcześniej. Mam nadzieję,że mnie przyjmiecie :)?

Jasne że coś o sobie napiszę :) Jestem mamą Leona, urodził się 05.06.2013,mam na imię Agata mieszkamy na śląsku. Sama go wychowuję więc lekko nie jest ale dajemy radę :). Reszta myślę wyjdzie w tzw.praniu ;)
Chciałam dodać suwaczek jakiś co by bardziej kolorowo było , ale nie wiem jak :/

Witaj agjoa ;-) mamy dzieci z tego samego dnia :-)
Żeby zrobić suwaczek musisz wejść w panel użytkownika i edytować sygnaturę ;-)

Anusia - -Sebus cudny !!!! co do ruchow, to wlasnie slyszlaam, ze szybciej sie czuje. Z Tymkiem byly w 20 tygodniu, a wczoraj jak wstalam do synia, to polozylam raczke na brzuchu i takie wyrazne bum... az oczy z wrazenia otoworzylam :-p Mam nadzieje, ze szybko uporacie sie z reszta porzadkow . Najwazniejsze, ze juz na swoim :tak:

Asia - -moj a raczej Tymka bobfrut stoi biedny i sie kurzy a ja zapominak kisiel zrobic...

Chcialam dzis Tymkowi pozmienia godziny jedzenia i to byl BLAD :-p awantura byla mega, zasnac nie chcial, a na gryczana musial czekac :-p... zjadl i padl, ale ciesze sie jak dziecko bo gryczana z pulpecikiem rybnym i sosoem koperkowym wciagnieta az milo !

Ostatnio dalam Tymkowi pol bialak nic mu nie bylo wiec w sobote ryzyk-fizyk zrobie mu jajecznice na parze :-p

agoja - witaj ! Sliczne imie dla synia ! kilka dziewczyn mamy ze slaska i okolic

reklama
Anusiakanusia obraz! Sebastian robi się.podobny do Ciebie! W ogóle.taki dorosły się zrobił ;-) brawo Sebastianku! Gratuluje! Kolejny czerwcowy bobas stawiających swe pierwsze kroczki!

Aska możesz podać przepis na.ten kisiel?

DzikaBez tak.bardzo mi przykro,że Twoja siostra musi to.przeżywać. Doskonale Was rozumiem :-( sami przez to przeszliśmy z tym.Ze u nas wyniki.były ok. U nas Ponoć bezpłodność idiopatyczna :-/ gratuluję czworek! Czekam na zdjęcia!

Agoja witaj! Zapraszamy! Rozgosc się ;-) Leo pięknie!

Gosiak pierwsze ruchy, wow, ależ zlecialo :-o ależ apetyczne obiad zrobiłaś Tymkowi

Zosia spi. Nie mogła zasnac. Dzisiaj przyszedł pchacz, który wygralam na aukcji. Stan idealny za całe 41 zł :-D Zosia pięknie z nim chodzi!

Do góry