reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Natis trzymam kciuki za Ciebie i Lenkę! Będzie dobrze - bardzo w to wierzę! W szpitalu będziecie miały najlepszą opiekę, a Ty bądziesz na pewno spokojniejsza!
przytulanko.gif

Dzika
jak się dzisiaj czujesz?

anisiaj
trzymaj się! Najważniejsze, że bedziecie pod stała obserwacją i będziecie miały dobrą opiekę
Bisous14.gif

marcelinoowa kciuki za męża! A Ty się oszczędzaj i nie stresuj!
Bisous04.gif

anilek miałaś taki dzień jak i jak - cały czas w ruchu i na nogach, dzisiaj zanosi się na to samo
pedzi_dogaja.gif

Ja dzisiaj się wyspałam - to pewnie zasługa wczorajszego dnia: cały czas na pełnych obrotach
panic_2.gif
U nas cieplutko, słonko juz się przebija. Ja już po śniadanku i ogladam stary odcinek M jak miłość
tiiiwiiiji9.gif
Zaraz muszę się ogarnąć i sprzatnąć w kuchni po śniadaniu.

reklama
Witam Się i Ja z rana :-) Zyczę Wam miłego dnia mimo pogody za oknem - u mnie deszczowo.. Nie wyspałam się, bo Mateusz przyszedł do nas, bo śnił mu się koszmar.. Poza tym obudziłam go o 7:10 i już mnie wkurzył.. on ma tempo żółwiaaa czasami np dzisiaj :crazy: Zaraz idzie do szkoły a ja z powrotem do łóżeczka :-)

Natis, odzywaj się!
Dzika, dotarłaś na IP? Daj znać!

Natisku-przykro mi z powodu wyników:-(Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Trzymaj się ciepło! (Jestem bardzo ciekawa pokoiku Lenki:tak:).

Dzika- jak po nocy? Napisz koniecznie!

U nas leje:-(
Mam nadzieje, że się wypogodzi.

Ja po egzaminie na prawko jeszcze nie jeździłam. Miałam zamiar, ale jakoś się nie złożyło, a dziś muszę jechać do pracy mężula i nie wiem czy dam rade:szok: Normalnie czuje się, jakbym nie jeździła z rok. W dodatku inny samochód. Ale może poradzę sobie, co?:-D

Witam się i ja z kawką:tak:

Dzika, Jak się dzisiaj czujesz , jak noc ????

Anisiaj, Daj znać po obchodzie, ja się naczytałam o tym fenku, że właśnie u niektórych dziewczyn tak jest , jak się odstawi to są skurcze, a zdarza się tak , że nic się nie dzieje. Czekam razem z Tobą na obchód -- Trzymaj się

U nas słonko świeci , ale już nie jest i nie będzie tak cieplutko jak wczoraj i zapowiadali przelotne opady--szkoda!!! Dzisiaj obudziłam się w nocy na siusiu i tak mi się zachciało serniczka :zawstydzona/y: a najdziwniejsze było to, że cały czas czułam jego zapach :tak:

Miłego dnia kochane ;-)

Natis, Cały czas myślę o Was......

Dmuchawiec, Dasz radę kochana, tego się nie zapomina :tak: Napisz później jak Ci poszło ;-)

35 TYDZIEŃ!!!!!! WOW to już tak blisko :tak:

Witam Was w ten pochmurny poranek i po nieprzespanej nocy. Sąsiedzi zrobili sobie pod blokiem imprezkę do 3.30 a w domu 4 małych dzieci. Po prostu masakra.
Natis - trzymam kciuki żebyś wytrzymała do maja w dwupaku. Mam nadzieję, że w szpitalu podadzą Ci leki po których wyniki się poprawią.
Dzika - trzymam kciuki aby dzisiaj już było wszystko dobrze.
Przepraszam, że wszystkim nie odpisałam bo moja pamięć coś ostatnio szwankuje i nie pamiętam co chciałam napisać.

Same poranne ptaszki:)))

AnisiaJ daj koniecznie znać po obchodzie co tam postanowili. Trzymam kciuki za Was w dwupaku!

Marcelinoowa straszne:( współczuję koleżance, ja bym chyba tego nie przeżyła:( Na szczęście Franuś co chwilę daje o sobie znać także jestem spokojna...

Madzia też za chwilę wracam do łóżka:D chociaż się wyspałam, to idę jeszcze poleżeć:p Pogoda dzisiaj faktycznie deszczowa, ale na szczęście nie ma zimno:)

Dmuchawiec dasz radę, tego się nie zapomina:) w końcu egzamin nie tak dawno miałaś! jedź ostrożnie i się nie stresuj!

Idę po kakao:)

Dmuchawcu no jasne, że dasz radę!http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSvittoriabuono.gif

Korba już 35?!!! Ależ to zleciało - dopiero był październik http://***************/liviatn/images/Minka%20shock/shocked.gif

Asia współczuję nieprzespanej nocy- wiem co to znaczy
Invision-Board-France-512.gif
Może odeśpij w dzień - o ile możesz, bo ja nie umiem w dzień spać http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif

nissanka nie przemęczaj się za bardzo!

reklama
Do góry