mama wikusi2010
Fanka BB :)
Ja też już nie spie :[
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam porannie
Sniadanko wszamane, pranie wstawione, a za niedlugo bedziemy sie zbierac na zakupy Wczoraj wieczorem wyslalam m. po lody i zjadlam sama prawie cale opakowanie
natis - ja tez sie bardzo martwilam, niech badaja, sprawdzaja, ale mam nadzieje, ze wszystko w porzadku i szybciutko wrocisz do domku. Moze okaze sie tez, ze bakterii juz nie ma?
Korba - mam niestety to samo z tym spaniem i wstawaniem. Dzisiaj nie moglam sobie znalezc miejsca na zadnym boku, w koncu musialam spac na plecach. Spicie juz tylko na boku, czy na plecach jeszcze tez??
Palindromea - zdrowka dla m. i mam nadzieje, ze sie nie zarazicie. Jak ogonek?
Musze dzisiaj puscic totka, moze zostaniemy w koncu milionerami Predzej grom mnie trafi dwa razy w tym samym miejscu, ale nadzieje trzeba miec
Milego dnia! Zdrowiejcie brzuchatki.