reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Ja też się witam,

a co do problemów z komunikacją to ledwie zaczęłam w piątek narzekać, a już dwie osoby ustąpiły mi miejsca:szok:. Odwołuję wszystko, co złego pomyślałamo Duńczykach:tak:.

Miego dzionka Mamusie:)

hejka,

ja też się tylko witam i zmykam "majówkować"

Agata trzymam kciuki ! mam nadzieję że wszystko będzie dobrze :-)

p.s. u nas pogoda przecudna !!!

buziaki i miłego dnia

Witajcie!

Mój młody spał dzisiaj do 9 (zwykle wstaje przed 7) :szok: Normalnie aż jestem zmęczona z tego wyspania się :-)

Kochane ja leze z nogami w gorze zaczal mi czop odchodzic do tego mam dosyc regularne skurcze Mam nadzieje ze przejdzie nałykałam sie nospy wiec jak cos pilnego to gg prosze ktos zawsze odpisze :)
Ty się Agatko przed szereg nie wypychaj :-p Pamiętaj, że jestem przed Tobą! Czop może zacząć odchodzić nawet 2-3 tygodnie przed faktycznych porodem, a skurcze ładnie sobie przeleż. Ale jak nie przejdą (będą się nasilać lub robić bardziej regularne), to ja bym pojechała jednak do szpitala. Jeśli już zaczyna Ci się akcja porodowa, to może będą jeszcze w stanie ją powstrzymać lekami. Najważniejsze, żebyś się nie denerwowała. 34 tydzień już za Tobą, więc nie jest źle. Moja teściowa urodziła siostrę mego męża w 34 tygodniu i mała nie była nawet w inkubatorze - takie to żywotne było :-D

Buziaki dla wszystkich Czerwcóweczek i miłej niedzieli!

witam się i ja :tak::tak::tak::tak:
agatko koniecznie daj znać co tam u ciebie:tak::tak:
ja wczoraj cały dzien na zakupach spędziłam...mam mnóstwo ubranek zakupiłam też kosmetyki i kilka innych niezbędnych rzeczy dla synka:-D:-D jutro zacznę prać i prasować:angry::angry::angry: ach jak ja nie lubie prasować:angry::angry:

Witajcie, jestem już z powrotem :-) mała zjadła całą butlę choc była na dwa razy... a teraz padła jak kawka i póki co śpi... Wypisałam sobie wszystkie imprezy ktore wypadaja na maj i czerwiec. Kurde ile tego wyszło to szok... w maju to znośnie, a czerwiec imprezowy... przerąbane... ale nie przejmuję się tym. hmmmm, Dzionek zapowiada się na fantastyczny, świeci piekne słońce i jest bezchmurnie :-D trzeba tą pogodę wykorzystać w pełni :-)

Agatko, jak tam??? żyjesz? jak się czujesz?

Dzien dobrerk jeszcze w dwupaku :)

noc troche przespana kilka razy budzily mnie skurcze ale dalo sie zniesc brzuch ciagnie nadal i twardy jak skała lece poczytac i do lozka ;(

Dzien dobrerk jeszcze w dwupaku :)

noc troche przespana kilka razy budzily mnie skurcze ale dalo sie zniesc brzuch ciagnie nadal i twardy jak skała lece poczytac i do lozka ;(

Agatko dbaj o Was :tak: , odpoczywaj w miarę możliwości i pozytywnie się nastawiaj :-). Trzymaj się !

Cześć :happy:
Myśmy mieli dziś ochotę na grilla w parku i oczywiście d**a, bo zaczęło padać :wściekła/y: Cholerna pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i nie pozostaje nic innego, jak oszukiwanie za pomocą patelni grillowej:eek: A taką miałam ochotę na obiad na świeżym powietrzu...

reklama
Hej brzuchatki :))
U nas ladna sloneczna pogoda :) po obiadku do parku i na lody :)
Wczoraj remont skonczony lozeczko rozstawione nie moge sobie wyobrazic zeza kilka tyg bedzie w nim spalo moje malenstwo :)))
Agatko trzymam kciuki i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ODPOCZYWAJCIE!!!
A tym czasem uciekam sie wyszykowac napisze wieczorkiem jak mi dzionek zlecial, a jutro do lekarza mam nadzieje ze wszystko bedzie OK.

Zycze udanej niedzieli :-)

Do góry