reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Ja juz dawno dostałam i zapomniałam ze miałam a na kaske czekałam dokładnie 3 tygodnie i na koncie były:-):-):-)

ALe Ci dobrze :-) ja dzowniłam dziś do mojej skarbówki, i baaaaaardzo ładnie się zapytałam czy dałoby radę przed świętami... Pani bardzo miła, mówi że jutro wyślą kaskę... JJJJJJJJJUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jutro mam w prezencie prawie 1200 zł hihi ach zaczynam lubić ten skarbowy :-) śmiałam się z mojego A bo dzwonił trzy razy i nic nie wskórał :-) a ja tylko rach ciach ciach jeden telefonik i gotowe hihihihi :-) ach ale ja jestem przekonująca :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Dominiko-Essex, naprawdę ciężki dylemat :-) jak mnie mąż wpienia to chcę kota :-) kotki mają swój urok osobisty...
Emili78, ja jutro przekraczam 30 tydzień brrrrrr.... 70 dni i buuuuummmmmm....

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki, ja ostatnio nie mam na nic czasu a do tego wysiadł mi zasilacz w laptopie (wczoraj mi przysłali nowy) na szczęście wymienili na gwarancji bo nowy ponad 150 zł i wcale mi się nie uśmiechal taki wydatek.

U nas w Lublinie wiosna na całego aż chce sie żyć. Dzisiaj zaszalałam: pomyłam wszystkie okna i uprałam firanki w kuchni i sypialni, mąż wytrzepal dywany więc kupa roboty za nami. Jutro skończę firanki (jeszcze salon i pokój Małej).

Musiałam zmienić lekarza, bo mój się wyniósł z Lublina:sorry:. Mam nadzieję, ze dobrze trafilam:sorry:

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru

Inja...wyslalam zapytanie do Ciebie na watku Przepisy...bede wdzieczna za odpowiedz:-) Pozdrawiaki...lekarz na pewno okaze sie dobrym fachowcem....ja zmienilam w polowie ciazy i jestem bardzo zadowolona i zaluje ze tak dlugo z tym zwlekalam:-)

A u nas pogoda sie rozkręciła w kierunku bardzo słonecznej no i cieplutkiej :-) Super było cały dzien posiedziec na świezym powietrzu i powdychaćzapach lasu :-)

Od jutra mój mąz ma wolne więc myslę, że sporadycznie tylko bede tutaj zagladała :sorry:Ogródek czeka no i ładna pogode trzeba wykozystać.

Nadrobie inne watki i ide dolozeczka.

Spokojnej nocy drogie brzuchatki :-)

Ja pity wysłałam 3 tygodnie temu więc, a z kasą narazie cisza, chociaż nie miałabym problemu z rozdysponowaniem tej szalonej kwoty jakiś 300 PLN :sorry:

Eh, nie marudze, później też kasa będzie potrzebna ;-)

tricolor, ty rozpustnico, tylko jedno ci w głowie :-) a tak poważnie, to u nas gorrraco jak w piekle... ale coś się na burzę chyba zanosi bo pełnia jest a tu księżyc schowany. chociaż tyle to mi nie będzie łachudra w oczy świecić w nocy :-) wpadną jutro te pity to wreszcie moj apartament doczeka się nowej firanki :-D kurczę dawno tyle kasy w rękach nie miałam i nie wiem w co mam ją wsadzić... ach, żebym ja zawsze takie dylematy miała... marzenie.
Inja, miło Cię widzieć z powrotem :-)
mnie już się oczyska kleją jak byk, jutro końcówa sprzątania a potem to samiutkie przyjemności, placuszki babeczki, pierdółeczki :-)

to ja będę powoli umykać misiaczki :-D
dobranocka i słodkich snów :-D

Witam! i znów jestem pierwsza.
Dziewczynki ostatnio mam bezsenne noce spałam dziś od 1 do 2 to tylko godzina:szok::-( jestem wściekła niby bym se pospała czuję się padnięta w ciągu dnia nic mi się nie chce a jak się kładę to spać nie idzie myślę o wszystkim o ciuszkach dla małego o wózku na jaki się zdecydować nie mogę się wyciszyć.
A teraz czekam do 7 i pójdę chyba na rynek warzywek pokupować.

druga :-) chciałam się szybciutko przywitać z rana i wracam do pracy :-)

Ja juz dawno dostałam i zapomniałam ze miałam a na kaske czekałam dokładnie 3 tygodnie i na koncie były:-):-):-)

ooooo a ja dawno pita wysłałam i zapomniałam że zwrot powinien przyjść ... hmmm to już z miesiąc mija ....

Od jutra mój mąz ma wolne więc myslę, że sporadycznie tylko bede tutaj zagladała :sorry:Ogródek czeka no i ładna pogode trzeba wykozystać.

cudownie wam :) życzę udanego wupoczynku :-D

reklama
Do góry