reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

kalina no to gratuluję zdanego egzaminu i powodzenia na jazdach:tak:

blumetka fajnie, że w końcu doczekałaś się męża:tak: a dziewuszki z końcówki czerwca pewnie zdążą się trochę najeść truskawek przed porodem, ja też mam nadzieję, teraz zajadam się właśnie homogenizowaną:-)

Dominika trzymam kciuki, ale mam nadzieję, że koleżanka już urodziła i cieszy się maleństwem:tak::-)

Ja też mam dzisiaj mega lenia, coś tam zrobiłam w domu, ale dosłownie zmuszając się do tego:baffled: Jutro jedziemy do Wrocławia po jakieś tam różności do domu, Majkę podrzucimy teściom niech się nacieszą wnusią:-) Miłego weekendu dziewczyny

reklama
kalina-malina -MOje gratulacje. Ale jeszcze duzo przed toba, jaka ja sobie przypomne mój kurs i zdawanie egzaminu masakra..........drugi raz juz bym sie nie zdecydowała teraz dopiero wiem jaki to stres Boze zachowaj .....mimo wszystko powodzonka:))

A co to są truskawki homogenizowane?? :confused:

A ja dziś zdałam wewnętrzny egzamin teoretyczny na prawko i od poniedziałku rozpoczynam jazdy :-D

Dzisiaj taaaaka boska pogoda była, jakby wiosna przyszła. Ale złapałam takiego mega lenia, że nie zrobiłam NIC! I nadal mi się nie chce, co najgorsze :zawstydzona/y:

Super gratulacje,ja jestem po teorytycznym juz pare miesiecy i nic,jakos sie boje w ciazy jezdzic,ale musze sie jakos zmobilizowac,bo nie mam zamiaru z maluszkami autobusem sie tluc....:szok::szok:

Truskawka homogenizowana to taka zmiksowana i zamrozona truskawka....sprzedaja w takich malych opakowaniach jak lody np. Ja wczoraj w Realu kupilam, ale robi to olsztynska chlodnia wiec nie wiem czy u Ciebie tez taka w sklepach jest:confused:

Nika, chyba nabieram ochoty, żeby ich poszukać :-D:-D:-D

kalina no to gratuluję zdanego egzaminu i powodzenia na jazdach:tak:

Ja też mam dzisiaj mega lenia, coś tam zrobiłam w domu, ale dosłownie zmuszając się do tego:baffled: Jutro jedziemy do Wrocławia po jakieś tam różności do domu, Majkę podrzucimy teściom niech się nacieszą wnusią:-) Miłego weekendu dziewczyny

Sunniva, nie dziękuję ;-)Mój leń jest tak wypasiony, że prędzej uschnę, niż sobie naleję soku - to już naprawdę UPADEK :zawstydzona/y:

kalina-malina -MOje gratulacje. Ale jeszcze duzo przed toba, jaka ja sobie przypomne mój kurs i zdawanie egzaminu masakra..........drugi raz juz bym sie nie zdecydowała teraz dopiero wiem jaki to stres Boze zachowaj .....mimo wszystko powodzonka:))

Blumetka, dzięki! Ja jestem pozytywnie nastawiona, na razie mam się nauczyć - jak będzie zbyt stresująco, przełożę zdawanie egzaminu na czas po rozwiązaniu. Aczkolwiek korci mnie szybkie prawko i autko - jak pisałam, jestem na kursie expresowym, co oznacza, ze skończę jazdy w ok. 3 tygodnie, czyli do końca lutego powinnam się wyrobić :-D

Super gratulacje,ja jestem po teorytycznym juz pare miesiecy i nic,jakos sie boje w ciazy jezdzic,ale musze sie jakos zmobilizowac,bo nie mam zamiaru z maluszkami autobusem sie tluc....:szok::szok:

Beatka, dawaj czadu, będziemy we dwie :-D:-D:-D

kalina_malina GRATULUJĘ zdanego egzaminu.;-)

Wreszcie znalazłam czas aby nadrobić wszystkie kartki.
Jestem potwornie zmęczona dużo dzisiaj przeszłam z dziećmi po sklepach a potem długi spacer a to dlatego, że na dworze WIOSNA. Jak mi już brakuje ciepła, zima to nie dla mnie. Dzieci zmęczone a ja razem z nimi. Nogi mi odpadają, ale ruch na świeżym powietrzu bardzo wskazany.
Idę teraz trochę się wyciągnąć.

Dzisiaj mam połówkowe, ale ten czas mi zleciał.

kalina ale Ci zazdroszcze!!:tak: Teorie bede miala za tydzien i troche sie stresuje:tak:, z tym, ze ja juz mam troche jazd za soba, bo u nas nie trzeba miec teorii, by chodzic na jazdy. Oj boje sie juz.....:szok: A mnie napadlo na chipsy i co? I sobie nie moglam odmowic a do tego jem wlasnie lody czekoladowe:baffled: Nie wiem, jak to sie odbije na moim zdrowiu i chyba na razie nie chce wiedziec:szok:

annya widzę, że mamy takie same problemy ze snem jeśli chodzi o nawilżacze i sól to stosuję ale mi nie pomaga.:-(
kalina- gratuluję zdanego egzaminu.

Dzisiaj mam połówkowe, ale ten czas mi zleciał.

Ja też dzisiaj świętuję połóweczkę - szkoda, że nie połóweczką :rofl2:

kalina ale Ci zazdroszcze!!:tak: Teorie bede miala za tydzien i troche sie stresuje:tak:, z tym, ze ja juz mam troche jazd za soba, bo u nas nie trzeba miec teorii, by chodzic na jazdy. Oj boje sie juz.....:szok: A mnie napadlo na chipsy i co? I sobie nie moglam odmowic a do tego jem wlasnie lody czekoladowe:baffled: Nie wiem, jak to sie odbije na moim zdrowiu i chyba na razie nie chce wiedziec:szok:

Ja postanowiłam się nie bać - traktuję to bardziej poznawczo :-D A za Ciebie trzymam kciuki!

A co do lodów, to raczej nie powinny odbić się na Twoim zdrowiu, bardziej na.... PUPIE :-D:-D:-D

Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje, ale jeszcze długa droga przede mną - jak wytrzymacie, trzymajcie kciuki, dopóki nie powiem :happy:

Hej Kochane

Moja kolezanka Karolina urodzila coreczke :-):-):-)
Jessica ma 2,5 kilo i jest sliczniutka. Przyszla na swiat o 18:08.
Porod trwal 2 dni ale zdecydowanie bylo warto i wszystko z mama i dzidzia jest ok.

Ja juz tez nie moge sie doczekac az bede tulic moje malenstwo. Niech ten czas szybciej mija.

Kalina - gratuluje egzaminu

Buzka i Dobrej Nocki

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny

znow mamy niedziele boze jak mi ten tydzien zlecial szybciutko.
pogoda moze byc wazne ze nie pada wiec na jakis spacerek sie chyba wybiore niebawem.
w nocy cos spac mi sie nie chcialo siedzialam do 3 i oka nie moglam zmrurzyc jakis nocny marek sie robie.a ranow staje bez rzadnych problemow co do mnie nie podobne bo straszny spioch ze mnie byl.

zycze przyjemnej niedzieli
pozdrawiam

Do góry