reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Hej-hej:) OM mialam 2 wrzesnia. A suwaczek w wolnej chwili:) Wlasnie wybieram sie do lekarza z paskudnym przeziebieniem :sick: Oby tylko wszystko bylo ok! Pozdrawiam czerwcóweczki, coraz nas wiecej :-D

reklama
Wiajcie:)
Ja jestem lipcoweczka, ale cos mi sie zdaje ,ze moge zrobic sobie prezent na urodziny 27 czerwca i urodzic wlasnie w czerwcu. W sumie syna urodzilam tez 2 tyg przed terminem:)Pozdrawiam zatem wszystkie mamy czerwcowe..

A ja urodzona jestem 28 czerwca ale tak dlugo to nie wyczekam chyba bo temin mam na 11. Moj Kot bedzie mial przerypane jego mamusia czerwcowa, ja i dzidzia tez :-)
Nie moge sie doczekac takiego brzuszka z prawdziwego zdarzenia :-p
a teraz ide zobaczyć jak zrobić ten suwaczek...

Pozdrowionka dla czerwcóweczek

No normalnie wesoła z nas gromatka :cool2: . Fajnie, że się dziewczyny dołączyłyście, piszcie z nami często.

reklama
Fantazja jestem jestem ale od dwóch dni prawie nie ruszam się z wyrka bo żygam niesamowicie a tak tego nie lubię, że łykam ślinę jak mi tylko się zachce i jem krakersy. Teraz jakoś chwilowo przeszło i tu zajrzałam;-) pozdrawiam-buźka

Do góry