reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dziewczęta, a jak Wy to liczycie? Gdzieś czytałam, że maluszek rośnie 1mm na dobę - to prawda?
Mój Cudaczek miał 9,5mm i gin powiedział, że to 7 tydzień. Da się to jeszcze jakoś dokładniej policzyć?

Dziękuję bardzo Elżbietko :-) Cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku :-)

reklama
Hihihi
owszem

Ale małpa nie będę i się z Wami podzielę :-D
Zapraszam na tą stronkę. Jak wpiszecie w mm wynik z usg i naciśniecie przycisk 'wynik' pojawi Wam się to co Wam podawałam - liczba dni i tygodni jaka 'przynależy' do danej wielkosci, z możliwym odchyleniem. :-)

oj znam doskonale ta stronke :))) bardzo fajna!!! w poprzedniej ciazy ciagle tam sprawdzalam wymiary. mialam usg co druga wizyte (czyli co 6 tygodni) i jak tylko przyszlam do domu to liczylam. najlepsze bylo to ze na usg maszynka podawala wlasnie wymiary i od razu ktory to tydzien i dzien a jak to samo wpisalam na tej stronie to podawalo inaczej hehe...

Jejciu, to ja sobie właśnie policzyłam w drugą stronę i wychodzi na to że moje maleństwo ma dziś już całe 5 cm!!! Rany, ale wielgachny dzidziuś! A wiecie co ja lubię? Zaglądam sobie na gazetę e-dziecko i tam jest kalendarz ciąży, gdzie przy każdym tygodniu jest napisane co dzidzia ma i jak się zachowuje. Super!

Hej Malenka:-) Pozdrawiam Cię również, ja też uwazam,ze forum jest trafione:tak: Pozdrawiam Mamusie z cieplego wyrka,gdzie jestem w trakcie wygrzewania sie i intensywnego leczenia, ktore baaardzo powoooli daje efekty.

reklama
Do góry