A mnie dziś mój gad chce wykończyć nerwowo z tym urlopem. Zamiast iść z samego rana i załatwić - lub mieć pewność że nie dostanie, to On zawsze zdąąąąąąążyyyyy. Strzela mnie kurwica, bo ja siedzę jak na gwoździach - sama urlop już wypisałam wczoraj i nie wiem - mam go wycofać czy nie. Już Go dwa razy poganiałam żeby poszedł, ale On najpierw dawał "kawę wypić" pani kurownik, a potem "no dooobra, do 11tej, no, do 12tej dam Ci znać". Coby nie było jak w tym dowcipie: "panie dyrektorze, czy mogę prosić o 3 dni urlopu żeby pomoc teściowej przy remoncie? zwariował pan, dopiero pan urlop skończył, roboty kupa, nawet mowy nie ma! serdecznie panu dziękuję panie dyrektorze, wiedziałem że mogę na pana liczyć"
reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Hej babeczki
U nas nocka nieprzespana,Amelka sie budzila czesto i pojekiwala.Cos czulam ze goraca jest.Teraz juz mamy 37,5 po podaniu nurofenu(ale byla apokalipsa z polknieciem i tylko czekam ino B przyjedzie na przerwe to bedzie pruł do apteki po czopki)No i nie wiem czy to przeziebienie czy przez gorne piatki ktore wlasnie wychodzaEch oby szybko przeszlo.
Wieczorkiem postaram sie nardobic troszke bo od rana mam przelepe u nogi;-)
U nas nocka nieprzespana,Amelka sie budzila czesto i pojekiwala.Cos czulam ze goraca jest.Teraz juz mamy 37,5 po podaniu nurofenu(ale byla apokalipsa z polknieciem i tylko czekam ino B przyjedzie na przerwe to bedzie pruł do apteki po czopki)No i nie wiem czy to przeziebienie czy przez gorne piatki ktore wlasnie wychodzaEch oby szybko przeszlo.
Wieczorkiem postaram sie nardobic troszke bo od rana mam przelepe u nogi;-)
kachasek
matka-wariatka :)
Dzagud normalnie rewelacja z tym urlopem Tomka, też by mnie trafiało a poranek suuuuper, nie zazdroszczę
Jolka nie daj umrzeć odkurzaczowi;-) reanimuj go
my niedawno wróciliśmy od lekarza z kontroli (wszystko ok), z szybkich zakupów w okolicy i od fryzjera. Pierwsza wizyta Michała u fryzjera:-) wcześniej ja go obcinałam, ale powiedziałam sobie "dość" przy jego szczecinie (Dzagud i Agik wiedzą o czym piszę;-)) wolę zapłacić 12zł i mieć spokój fotki z wizyty wrzucę na zamknięty
u nas burza była ok 23ciej ale szybko sobie poszła. Pomimo burzy duszno było masakrycznie i nie mogłam spać. tak więc siedziałam i postanowiłam popróbować sił na szydełku i... zrobiła się 4 godzina rano oczywiście okropny ból głowy, ale już przeszło
wszystkim gorączkującym, bolącym i inaczej niedomagający życzę dużo zdrówka
Jolka nie daj umrzeć odkurzaczowi;-) reanimuj go
my niedawno wróciliśmy od lekarza z kontroli (wszystko ok), z szybkich zakupów w okolicy i od fryzjera. Pierwsza wizyta Michała u fryzjera:-) wcześniej ja go obcinałam, ale powiedziałam sobie "dość" przy jego szczecinie (Dzagud i Agik wiedzą o czym piszę;-)) wolę zapłacić 12zł i mieć spokój fotki z wizyty wrzucę na zamknięty
u nas burza była ok 23ciej ale szybko sobie poszła. Pomimo burzy duszno było masakrycznie i nie mogłam spać. tak więc siedziałam i postanowiłam popróbować sił na szydełku i... zrobiła się 4 godzina rano oczywiście okropny ból głowy, ale już przeszło
wszystkim gorączkującym, bolącym i inaczej niedomagający życzę dużo zdrówka
Olla
Melowa mamusia:)
Toska!!!!Jak sie ciesze:-):-):-)
Geatulacjeeee!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):*****
Ja dizs opiekowalam sie coreczka kolezanki,nie powiem ze ise nie zmeczylam
Wpadne pozniej!
Buziaki dla wszystkich :*
Toska ale mi humor poprawilas:-)
Geatulacjeeee!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):*****
Ja dizs opiekowalam sie coreczka kolezanki,nie powiem ze ise nie zmeczylam
Wpadne pozniej!
Buziaki dla wszystkich :*
Toska ale mi humor poprawilas:-)
reklama
Zajrzałam w przeciągu apokalipsy i już mi się gęba śmieje :-) Toska bardzo, bardzo się cieszę!!! Ogromne gratulacje i bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się układało!!! Kochana, no słów brak... Tak się cieszę...
:-):-):-)
:-):-):-)