reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Elmaluszku - Zabko kochana tak jak dziewczyny pisza... To, ze wyniki pozniej nic nie znaczy. Serio. Przestan sie zameczac. :tak:

Apropos zlych wiesci dowiedzialam sie, ze moja najlepsza przyjaciolka walczy poraz drugi z rakiem. :-( echh nie chce mi sie pisac wiecej. Ale smutno mi.

Su mnei dzis wyyykonczyla. Jeszcze 'maaamaa' mi dudni w uszach choc ona od pol godziny spi. Nie wiem co to dziecko je:szok: ale energii ma za cala armie. Wymieklam z nia dzisio. Na szczescie sama sobei przynosi nocnik w domu i na niego siusia. Nie wiem skad zna ta sztuczke, ale mi sie podoba:-D

I tyle. Wiecej nie dam rady, a jeszcze musze obiad.

Caluski kochane.

aaa Olla,. dzieczyny dzieki za rade co do wesz czy wszow. Nio prawie wytepione pajeczaki. Prawie...

reklama
Anni bidulo...to Cie dziecko wymeczylo...
U mnie podobnie od kilku dni,taka jakas nie swoja byla,myslalam ze przeziebienie ja bierze a tu dzis babelki wyskoczyly na rekach,teraz widze ze i na buzi...no ospa jak nic...jutro potwierdze u lekarza no i....no nie wiem ,chyba podolamy co ?hehehe
Wiem ze ospe trzeba przejsc ale jak mela pierdnie nie tak jak trzeba to czuje gdzies wewnetrznie taki niepokoj...chyba nadwrazliwa matka jestem.

Dostalam oficjalne pozwolenie na wyjazd :)
Toska,apropos pytania o ,,wrzeszczaca'' noc...nie bylo bo sie rozchorowalam ,alem mila jak cholera i do rany przyloz :p Wzor dla wszystkich przebieglych hihi

Esia ,cos mialam Ci pisac ale zapomnialam...na co zwalic mam ta krotka pamiec?

Kurde napisałam posta i mnie z netu wywaliło :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Elmaluszku nie martw się na zapas, szkoda nerwów:tak:

Toska, Esia proszę nie rozsiewać rannych ptaszków ;-) Maks wstał dziś o 6 :baffled::szok:

Byłam wczoraj u lekarza, prawie wszsytko tak jak być powinno :tak: dostałam skierowanie na glukozę :baffled: a płci nie widać :-p
Zaszalałam wczoraj i kupiłam cztery kółka dla Zygusia :-) teraz męczy mnie zakup fotelika, ale nie mogę się zdecydować :dry:

Hejka:)

Wiecie,ja na razie sie wstrzymam z zapisaniem Amelki do lekarza, bo po nocy stan babelkow sie nie zmienil a nawet na buzi sa niewidoczne.Drapala sie niemilosiernie po rece,rozdrapala te dwa najwiesze ale pozatym sie nic nie dzieje.Nie sadza zeby to byly ugryzienia bo inaczej to wyglada ale zeby ospa tak maly wysyp miala?Co radzicie?Isc do lekarza czy przeczekac weekend?

Anni no ciesze sie ze juz po wszach.Paskudztwo cholerne.

Esia zyjesz?!Musialo byc wesolo wczoraj skoro sie nie odzywalas wieczorkiem:*

Anielka,ja Ci tu spiewalam a Ciebie niet:( :p

Wczorajszy dzień zasikany cały. Zmoczonych gaci aż 5. Ale jest tez światełko w tunelu bo jedno siku na nocnik było, a na trawkę aż 3. No i kupa na trawkę się też na trafiła:-D
Dziś pobudka o 8.10. Moze nie bedzie problemu z drzemką. Wczoraj zasnęła o 15.

Anni smutne co piszesz o koleżance. Musisz być silna zeby ją podtrzymać na duchu.
A takie cieżkie dni też nam się zdarzają. Nic, tylko czekać aż będzie kolejny lżejszy dzień;-)

Olla współczuję ospy. Biedna Amelka. Skad ona mogła podłapać?

Jolka szybko z tym wózkiem zaszalałaś. Teraz proszę się pochwalić:tak: Cieszę sie ze dzidzia dobrze się rozwija. Oby tak dalej.

Olla ja myślę żeby jednak iść do lekarza:tak: Lepiej wczesniej zacząć leczenie. A w weekend jak sie gorzej będzie działo to co....
Za piosenkę dziękujemy. Od razu zmienia się moje nastawienie i usmiech na buzi się pojawia.​

CZesc Jolu!

POchwal sie jaki wozeczek kupilas.Uwielbiam dzidziusiowe zakupy :)
Na fotelikach sie nie znam wiec nie doradze,u mnie byl w kaplecie z wozkiem i sie sprawdzil .No i ciesze sie ze Zygus tak pieknie sie rozwija,tylko wstydzioch z niego :D

Hej Aniela!

No pieknie Zu idzie z obsikiwaniem krzaczkow,z nocnikiem tez niezle :)))
Juz niedlugo....

łoj Olla coś nie doczytałam :zawstydzona/y: zdrówka Amelce życzymy i buziaka w nosek :tak:

Wiecie ostatnio to czuję się jak blondyna z dowcipów :zawstydzona/y: naprawdę z myśleniem i pamięcią u mnie baaardzo ciężko :zawstydzona/y:

Anielap kupiłam wózek używany na licytacji ;-) dlatego tak wcześnie, jakbym kupowała nowy, to pewnie bym jeszcze zaczekała :tak:

reklama
Zuzka mi woła że boli ją kolanko. I kuśtyka z taką krzywą minką. Czy to te nowe buciki mją taką ingerencje w stawie kolanowym, jessssu, nie wiem co mam zrobić.​

Do góry