reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ewunia a martwilas sie na wakacjach ze nie masz miesiaczki,no i prosze,przyszla laskawie i daje ostro o sobie znac... :/
Niech sie konczy i miesiac z glowy...:)
Przgladalas jzu zdjecia?Ja mam pare ladnych wspolnych ;P Wkleic czy sie czaic?
Jak mas zjakies fajne to dawaj tez,jak bede miala chwile po poludniu to tez wrzuce jak nie masz nic przeciwko :*

Anielka ja tez nie lubie jak Mela dlugo spi bo tez mam ten sam problem...mam nadzieje ze nie bedzie u Was tak zle:)

Gingeros witojcie:)

Przelamalam sie i jezdze autkiem.Janek jezdzi na zmiane z kolegom wiec clay ten tydzien mialam auto tylko dla siebie i milo spedzilam z niunia poprzednie deszczowe dni.Jezdzilysmy na kryte place zabaw,kulki a nawet na zakupki do centrum handlowego:)
Amela w domu swiruje po tych wakacjach na ''wolnosci'' i musze wybywac jak tylko sie da.
Dzis sliczna pogodka wiec spacerek...
W sobote idziemy an babska imprezke.Z tej okazji kupilam sobie kiecke mini z jeansu i obcasy.Troche maz mi kolory zmienil jak mnie zobaczyl w niej heheh(nie na zielony wiec chyba jest ok :p )

A ja juz zyje nowym wyjazde hihi :D

reklama
Hej!!!
My już w domku :-) chyba po raz pierwszy wszyscy w domu zadowoleni z wakacji ;-) każdy miał towarzysza i nikt się nie nudził :-D

Hej dziewczyny!!!

A u mnie brak weny:-(Glowa w chmurach:zawstydzona/y:Wczoraj dzwonilam do kliniki genetycznej bo mialam po poltora miesiaca zawdzonic po wyniki(tego badania co Wam mowilam).I okazalo sie ze wyniki beda 14 wrzesnia i umowili mnie na konsultacje z lekarzem na 30 wrzesnia.Martwie sie jak cholera bo skoro wyniki mialy byc na poczatku lipca a beda dopiero za poltora miesiaca to wydaje mi sie ze cos jest nie tak:baffled::-(Z niczym sie teraz nie moge skupic

elmaluszku nie smutaj się.Trzymam kciuki, napewno wszystko bedzie dobrze:tak:

Anielap 8.20 i Ty narzekasz;-) Ja marzę, żeby pospać przynajmniej do 7.30. Dzisiaj Stasiek obudził sie o 6.18:dry: Esia witaj w klubie, mogłaś do mnie zadzwonić to bysmy sobie z rana pogadały:-D
A teraz panicz śpi, mówiam Wam, że odkąd ma dorosłe łózko to sam się kładzie na drzemki. Bawi sie, po czym idzie do łóżeczka, przykrywa się kocykiem i za dwie minuty śpi. Tylko dlaczego wstaje tak wcześnie?????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Byliśmy dzisiaj nad Wisłą w takiej śmiesznej piaskownicy, gdzie jest kolorowy piasek, tzn. w jednej części jest niebieski, w drugiej czerwony, fioletowy pomarańczowy i żółty. Fajna sprawa, dzieci zachwycone:tak:

Esiu trzymam kciuki za zabieg :tak:

Olla poprosze o zdjęcie w nowej sukience:-)

Idę na kolejna kawę.......

Esia ze złapaniem siuśków to napewno zacznijcie kilka dni wcześniej. Wiem że to wielki problem żeby było wszystko na cacy. A Małgorzatka od kiedy raczkuje? Mój ulubiny okres z życia bobasa. Ja do tej pory mówię że nie zdążyłam się nacieszyć raczkowaniem Zuzaka.
Dobrze że dziś czujesz się lepiej, a jak z pogodą u Was? bo cieżko się okresować przy upale 30stopni.​
W pierwszej chwili nie mogłam załapać, po co ja mam zbierać siuśki :confused: Ale już ok :-D Anielko, posiew robimy z oczka ;-) Żeby sprawdzić, czy gronkowca wytłukło ;-)
Małgosia raczkuje już przynajmniej 2 tygodnie (nie wiem dokładnie, bo pierwszy raz widziałam na kocu nad morzem, a wyglądała na wprawioną ;-)). U nas w kojcu muszę jej dopiero wygospodarować miejsce, bo ledwo jej się pupa mieści :-D
Pogoda u nas taka sobie na @ - upał i pełne słońce :dry: Pewnie jak dojdę do siebie, to zacznie się deszczowa pora :-D
I jak Amelka? Jest szansa na drzemkę?
Olla jeszcze zdjęc nie obejrzałam :zawstydzona/y: Wklejaj Kochana co masz :tak:
Nie dziwię się, że J zmienił kolory - laska z Ciebie a w mini i na obcasach, to fiu fiu!!
elmaluszku nie martw się na zapas - teraz sezon urlopowy, wystarczy że "najważniejsza osoba" czyli np. pani przekazująca info o wynikach albo zapisująca na wizyty jest na urlopie i plan szlag trafia ;-) Ale nie dziwię się nerwom... :sorry2:
toska a gdzie ta piaskownica? Może w weekend pojedziemy...
Pobudek współczuję i doskonale rozumiem jak się czujesz ;-) A o której wieczorem Stasiek zasypia? Może trzeba go trochę przetrzymać? Choć ja cenię sobie wieczory i za nic nie zgodziłabym się na "w towarzystwie" ;-)

Dzisiaj drzemka u obydwojga wcześniejsza - Małgosia od 13.30, Piotrek od 13.45. No ale jak się wstaje tak rano... :dry:
Małgosia zaskoczyła mnie przed południem - o której wstała to wiecie, za wcześnie było na śniadanie (bo potem obiad źle wypada) więc zrobiłam jej (pierwszy raz) mleko w butli. Wydudliła 70ml i po 20min wrzeszczała na mnie, że chce spać. Położyłam i... obudziłam po 2,5h :szok: Pewnie jeszcze by spała, no ale wtedy to już nie wiem kiedy miałabym wyjść na spacer :sorry2:

U nas pobudka o 8.20. Nie lubię tak długo spać bo potem z drzemką problem:no: Coś czuję że nie będzie dzisiaj spania w południe.​
A zasnęła właśnie teraz, co prawda późno, ale lepiej ta godzinka dla mnie niż wcale;-)
Za to wyprowadziła mnie z równowagi dzisiaj kilka razy. Ponownie zaczełyśmy odpieluchowanie. Rano pytam czy zakładamy majty czy pieluchę. Uparła się na pieluchę:baffled: I wyszłyśmy jak zawsze o 10. Po pół godzinie wycie że ona siusiu na trawkę będzie robić, że chce majtusie. Było siusiu na trawkę, wróciłyśmy się do domu przebrać majtki. W domu o coś tam histeria i przy kolejnym wyjściu z domu zapomniałam zabrać torbę. Czyli klucze, portfel, telefon:wściekła/y: Telefonu do męża nie pamiętam przecież.... Zastukałam do sąsiadki, czy mogę na internet na chwilkę i skorzystać z telefonu. Ufffff...... Na szczęście wiem jak męża firma się nazywa. I niedaleko tez. Tak wiec w 10 min mąż dotarł i uwolnił moją cenną torebkę.
Potem Zu dała jeszcze trochę do wiwatu, ale już śpi a ja odpoczywam on niej.

Jolka witaj!!! Super że tacy wszycy zadowoleni. Rozumiem że choć troszkę odpoczęłaś od kłopotów.

Elmaluszku taki długi czas oczekiwania wcale źle nie znaczy. Uszy do góry. Jak dziewczyny pisały sezon urlopowy i pewnie dlatego takie opóźnienia. Buziaczki dla Amelki. Paluszek już zagojony na cacy?

Toska świetna ta piaskownica :tak: Ale u nas chyba takich jeszcze nie ma. My daleko za stolicą;-)

Olla gratuluję odwagi.... Auto to świetna sprawa. Ja mam i czuję tą niazależnosć, choć żadko korzystam;-). Dawaj jakies zdjecia, koniecznie:tak:

Esia przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jakaś niekumata jestem.​

Elmaluszku,czesc kochana!
DZiewczyny baaardzo dobrze pisza.Tak wlasnie jest i juz mozesz przestac sie martwic!
Panie w laborze maja wakacje i wypiely sie na wyniki i juz.Norma,tak bylo i bedzie niestety.
Juz dolki precz i prosze mi tu pisac co i jak u Ciebie!!!
:*

Aniela,Ty to masz stalowe nerwy:)
''Przygoda,przygoda,kazdej chwili szkooda'' heheh(spiewalam,no!) Ladnie?Dla Ciebie o Was :DDD

reklama
Esia piaskownica jest niedaleko syrenki w kierunku mostu kolejowego. Polecam. Przy okazji możecie zobaczyć ukochane miejsce Stasia: budowę centrum kulturalnego na powiślu :-D

Do góry