reklama
izka, teraz tyle godzin na rekach, to niezly wyczyn;-);-)
ja mialam plan awaryjny, zeby trzymac Staska w chuscie, przynajmiej rece bylyby wolne.
jak anni, zadziałała nowa metoda?
my jeszcze sadzamy do leżaczka. musze sprawdzic do ilu kg on jest. ale tak na oko, to jeszcze na troche wystarczy. pózniej bedzie sluzyl jako krzesełko, poniwaz mozna go ustawic w pozycji pionowej.
nie ma za co
powodzenia w srode!!!
ja mialam plan awaryjny, zeby trzymac Staska w chuscie, przynajmiej rece bylyby wolne.
Emilla - teraz dopiero zobaczylam twoja wypowiedz odnosnie snu. Dziekuje bardzo. Wiesz co... no chyba masz racje, ja mala jeszcze nei wyprowadzilam z niemowlecego systemu, ale zaczynam od dzis - wieksza butla na noc i smok i soczek czychaja w pogotowiu - zobaczymy czy zadza egzamin
jak anni, zadziałała nowa metoda?
Ja tak z inne beczki: Czy sadzacie jeszcze dzieci w leżaczkach??
My mamy taki do 9kg i Maksio już prawie tyle ma . Bardzo lubi leżeć w leżaczku, ale za chwilę trzeba będzie go odstawić i nie wiem czym zastąpić mu tę przyjemność . Dostał co prawda od Gwiazdora huśtawkę, ale jeszcze tak dobrze nie siedzi, żeby spędzić w niej dłuższą chwilę. Jak go posadzę w krzesełku do karmienia, to od razu domaga się jedzonka (całkiem słusznie zresztą ;-))
Nie wiem co mam zrobić
my jeszcze sadzamy do leżaczka. musze sprawdzic do ilu kg on jest. ale tak na oko, to jeszcze na troche wystarczy. pózniej bedzie sluzyl jako krzesełko, poniwaz mozna go ustawic w pozycji pionowej.
Toska dzieki za pomysla z kroplami bo ja juz cala posraniutka przed srodowym lotem.
Caluski!!!
nie ma za co
powodzenia w srode!!!
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Ja tak z inne beczki: Czy sadzacie jeszcze dzieci w leżaczkach??
My mamy taki do 9kg i Maksio już prawie tyle ma . Bardzo lubi leżeć w leżaczku, ale za chwilę trzeba będzie go odstawić i nie wiem czym zastąpić mu tę przyjemność . Nie wiem co mam zrobić
A trzeba było dawać Maksiowi tyle schaboszczaków . Teraz masz babo placek;-)
btw, my też mamy taki do 18kg, który potem może być krzesełkiem
Sto lat dla Maksia i Zuzi
My też się dołączamy :-)sto lat dla Maksia i Zuzi na te 7 miesiączków
Wszytskiego naj dla siedmiomiesięczniaków!!
A u nas dzisiaj 6,5 miesięca
Jolka co do leżaczka to się nie wypowiem bo nie mam. Ale Jakub dostał od mikołaja hustawkę z regulowanym oparciem...może też amsz regulację??
U nas zębole...już chyba tylko ząbek musi się przebić...a nie chce
A u nas dzisiaj 6,5 miesięca
Jolka co do leżaczka to się nie wypowiem bo nie mam. Ale Jakub dostał od mikołaja hustawkę z regulowanym oparciem...może też amsz regulację??
U nas zębole...już chyba tylko ząbek musi się przebić...a nie chce
reklama