reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Olla właśnie taki chciałam kupić Maksowi, ale trfiła się okazja i kupiłam inny :confused: jestem z niego zadowolona i Maksio też, ale za ciężki sie zrobił :baffled:

reklama
izka, teraz tyle godzin na rekach, to niezly wyczyn;-):tak:;-)
ja mialam plan awaryjny, zeby trzymac Staska w chuscie, przynajmiej rece bylyby wolne.

Emilla - teraz dopiero zobaczylam twoja wypowiedz odnosnie snu. Dziekuje bardzo. Wiesz co... no chyba masz racje, ja mala jeszcze nei wyprowadzilam z niemowlecego systemu, ale zaczynam od dzis - wieksza butla na noc i smok i soczek czychaja w pogotowiu - zobaczymy czy zadza egzamin:baffled:

jak anni, zadziałała nowa metoda?

Ja tak z inne beczki: Czy sadzacie jeszcze dzieci w leżaczkach??
My mamy taki do 9kg i Maksio już prawie tyle ma :confused:. Bardzo lubi leżeć w leżaczku, ale za chwilę trzeba będzie go odstawić i nie wiem czym zastąpić mu tę przyjemność :no:. Dostał co prawda od Gwiazdora huśtawkę, ale jeszcze tak dobrze nie siedzi, żeby spędzić w niej dłuższą chwilę. Jak go posadzę w krzesełku do karmienia, to od razu domaga się jedzonka (całkiem słusznie zresztą ;-))
Nie wiem co mam zrobić :baffled:

my jeszcze sadzamy do leżaczka. musze sprawdzic do ilu kg on jest. ale tak na oko, to jeszcze na troche wystarczy. pózniej bedzie sluzyl jako krzesełko, poniwaz mozna go ustawic w pozycji pionowej.

Toska dzieki za pomysla z kroplami bo ja juz cala posraniutka przed srodowym lotem.
Caluski!!!

nie ma za co:tak::tak::tak:
powodzenia w srode!!!

sto lat dla Maksia i Zuzi na te 7 miesiączków
disney065.gif

Isztar chora jestem, więc jeszcze do końca tygodnia w domku :-);-)
Zresztą potem dwa tygodnie do pracy i znowu dwa tygodnie urlopu :-D

Ja tak z inne beczki: Czy sadzacie jeszcze dzieci w leżaczkach??
My mamy taki do 9kg i Maksio już prawie tyle ma :confused:. Bardzo lubi leżeć w leżaczku, ale za chwilę trzeba będzie go odstawić i nie wiem czym zastąpić mu tę przyjemność :no:. Nie wiem co mam zrobić :baffled:

A trzeba było dawać Maksiowi tyle schaboszczaków :-D:-D:-D. Teraz masz babo placek;-)

btw, my też mamy taki do 18kg, który potem może być krzesełkiem

Sto lat dla Maksia i Zuzi

Wszytskiego naj dla siedmiomiesięczniaków!!
A u nas dzisiaj 6,5 miesięca :)

Jolka co do leżaczka to się nie wypowiem bo nie mam. Ale Jakub dostał od mikołaja hustawkę z regulowanym oparciem...może też amsz regulację??
U nas zębole...już chyba tylko ząbek musi się przebić...a nie chce :(

reklama
Do góry