reklama
kachasek
matka-wariatka :)
Dzagud u nas było 5 osób i pies na 38m2ale taki piesek na 10 piętrze w bloku i z 5 osobami na 37 m2 to chyba kiepski pomysł.:-(
a posta wrzuć może na "Oddam", może szybciej się ktoś znajdzie? szkoda tych maleństw:-(
Anni
nie ma za co :-).
Życzę dużo cierpliwości bo nie każde dziecko tak łatwo daje się przestawić, ale na pewno Ci się uda.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA 7 MIESIECZNIAKÓW
A tak przy okazji właśnie sobie przypomniałam, że jak w nocy młody obudził się o stałej porze na żarełko to włączyłam taki wentylator co to buczy i huczy i sie młąy dał oszukać hehe, zasnął na następne 2 godziny
Moze to bdzie dobry sposób żeby oduczyć miska od tego budzenia się w nocy
nie ma za co :-).
Życzę dużo cierpliwości bo nie każde dziecko tak łatwo daje się przestawić, ale na pewno Ci się uda.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA 7 MIESIECZNIAKÓW
A tak przy okazji właśnie sobie przypomniałam, że jak w nocy młody obudził się o stałej porze na żarełko to włączyłam taki wentylator co to buczy i huczy i sie młąy dał oszukać hehe, zasnął na następne 2 godziny
Moze to bdzie dobry sposób żeby oduczyć miska od tego budzenia się w nocy
anni
Fanka BB :)
Dzagud ja sie pisze!
Boze jakie one piekne
tylko czy wlasciciel pomoze w zalatwieniu formalnosci by je przetransportowac do Angli...hehhehe
jaki jest kierunkowy na warszawe?
Boze jakie one piekne
tylko czy wlasciciel pomoze w zalatwieniu formalnosci by je przetransportowac do Angli...hehhehe
jaki jest kierunkowy na warszawe?
anni
pol roku kwarantanny i w ogole kupe zabawy...achhh szkoda.
anni
a ja znalazlam takie pieknosci do adopcji - znaczy nei to ogloszenie akurat - tam nei bylo zdjec - ale ta rasa ;-)
normalnie choruje na te psy ;-)
Beautiful Full pedigree British bulldog puppies Attleborough, Norfolk Essex pets for sale adoption cats dogs birds
normalnie choruje na te psy ;-)
Beautiful Full pedigree British bulldog puppies Attleborough, Norfolk Essex pets for sale adoption cats dogs birds
E
efilo
Gość
Wielkie naj dla naszych dorosłych maleństw.
Jezooo jak ten czas zasuwa!!!!
P.S. Po pobycie w pracy nie wierzyłam że uda mi się Was nadrobić. Ufff...
Jezooo jak ten czas zasuwa!!!!
P.S. Po pobycie w pracy nie wierzyłam że uda mi się Was nadrobić. Ufff...
E
efilo
Gość
Anni
jakimś cudem się teleportowałaś z Głównego Wątku
jakimś cudem się teleportowałaś z Głównego Wątku
reklama