reklama
oleola
Zaangażowana w BB
Witam
Narazie stworzylam galerie u siebie - pare fotek z brzuszka. Milo powspominac.
Skomplikowane to forum, a u mnie z mysleniem nie za dobrze. Mam wrazenie, ze mimo, ze coreczka w nocy spi to ja i tak jestem jakby w polsnie, slysze jej kazde jekniecie, ssanie kciuka itd, a spi w swoim pokoju. A potem jestem taka zakrecona.
Milo jak Cie ktos odmlodzi, ja ostatnio zostalam zaproszona na kasting dla modelek dla fryzjerow - w wieku 15-22, ale mam "tylko" 27. Ale o dowod gdy kupuje alkohol (kiedy to bylo) tez ptali.
My samolotem bedziemy leciec za miesiac - juz sie boje co to bedzie, Amelka wcale nie spi w samochodzie.
Narazie stworzylam galerie u siebie - pare fotek z brzuszka. Milo powspominac.
Skomplikowane to forum, a u mnie z mysleniem nie za dobrze. Mam wrazenie, ze mimo, ze coreczka w nocy spi to ja i tak jestem jakby w polsnie, slysze jej kazde jekniecie, ssanie kciuka itd, a spi w swoim pokoju. A potem jestem taka zakrecona.
Milo jak Cie ktos odmlodzi, ja ostatnio zostalam zaproszona na kasting dla modelek dla fryzjerow - w wieku 15-22, ale mam "tylko" 27. Ale o dowod gdy kupuje alkohol (kiedy to bylo) tez ptali.
My samolotem bedziemy leciec za miesiac - juz sie boje co to bedzie, Amelka wcale nie spi w samochodzie.
Olla
Melowa mamusia:)
Oleola to my niealeko siebie mieszkamy...ja z Doncaster )) i me dziecie tez Amelka a ja Ola hehe...
Ciebie o dowod pytaja a mnie miejsca w autobusie ustepuja ...co za ironia losu:-)
Dziewczyny buziaki ode mnie i od Amelki(rozwrzeszczanej)
Ciebie o dowod pytaja a mnie miejsca w autobusie ustepuja ...co za ironia losu:-)
Dziewczyny buziaki ode mnie i od Amelki(rozwrzeszczanej)
kachasek
matka-wariatka :)
dziecię mi się naprawiło aż za bardzo ponieważ jestem po zabiegu kolejnego palucha (u drugiej nogi) i nie bardzo mogę chodzić, a o kulach nie potrafie nosić dziecka na rękach chciałam położyć Michała spać do siebie do łóżka. a tu dupa zasnął dopiero w łóżeczku trudno, jakoś w nocy do niego wstanę, a potem zostawię u siebie
:----(....ależ mi Was brak......:----(
Melduję się, że żyję, wróciłam do pracy, brak mi czasu, żeby pobyć na forum.....:-(
Zuzia ma się dobrze (dziekujemy wszystkim cioteczkom za życzenia na 5 miesiąc ), jest w ciągu dnia z Babcią - i chyba zniosła naszą (moją i jej) rozłąkę nie najgorzej (serce mi z radości pęka jak wracam do domu i widzę jej uśmiechy na mój widok !!!
....... z żalu za to mi serducho pęka jak rano muszę wyjść...... )
Jestem z Wami myślami
Buziaki
Melduję się, że żyję, wróciłam do pracy, brak mi czasu, żeby pobyć na forum.....:-(
Zuzia ma się dobrze (dziekujemy wszystkim cioteczkom za życzenia na 5 miesiąc ), jest w ciągu dnia z Babcią - i chyba zniosła naszą (moją i jej) rozłąkę nie najgorzej (serce mi z radości pęka jak wracam do domu i widzę jej uśmiechy na mój widok !!!
....... z żalu za to mi serducho pęka jak rano muszę wyjść...... )
Jestem z Wami myślami
Buziaki
kachasek
matka-wariatka :)
Luka głowa do góry, cieszę się, że jest wszystko dobrze
jolka - taaa z usypianiem w dzień jest jeszcze kiepsko, bo trzeba go ponosić i poprzytulać przed spaniem żeby się wyciszył, ale śpi w łóżeczku (staram się go odkładać jak jeszcze nie śpi) przytulony do osiołka (kwadrat z materiału z główką na środku), w sumie osiołek zakrywa buźkę
wczoraj i dzić zrobił sobie po dwie drzemki ok godziny on się nie naprawił, on się udoskonalił
jolka - taaa z usypianiem w dzień jest jeszcze kiepsko, bo trzeba go ponosić i poprzytulać przed spaniem żeby się wyciszył, ale śpi w łóżeczku (staram się go odkładać jak jeszcze nie śpi) przytulony do osiołka (kwadrat z materiału z główką na środku), w sumie osiołek zakrywa buźkę
wczoraj i dzić zrobił sobie po dwie drzemki ok godziny on się nie naprawił, on się udoskonalił
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Isztar nie ma sprawy, jakoś tak wyszło że moja Laurka jeszcze kawalera nie znalazła.Kotek zdjęcie Laury boskie, jakbyś szukała porządnego zięcia to ja mam w domu małego pudziana;-)
Nunadziewczyny powiedzcie ile wasze pociechy spią w ciagu dnia ? bo mój bombelek maximum 1,5 h czy to nie za mało
Nuna moja Laura mi bardzo ładnie spi w ciągu dnia, wychodzi razem około 5 godzin. Najpierw od 10 lub 11 śpi 4 godziny (na spacerze lub przy otwartym oknie), potem około 16 lub 17 śpi od 40 do 60 minut. Ale myśle ze jezeli Twój synek przesypia 1,5 h i nie marudzi to znaczy że tyle mu wystarcza i nie masz się czym martwić.
Oleola witaj serdecznie:-). Co do suwaczka tu masz instrukcje wklejania:Witam wszystkie czerwcowe mamy.
Dolacze sie jesli mozna do tego grona. Mam na imie Aleksandra, mam 27 lat i sliczna coreczke Amelie. Czuje sie jak w przedszkolu Z kilkoma osobami znamy sie juz z innego forum. Teraz bede podczytywac na "dwa fronty". Pozdrawiam
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/
reklama
Witaj Oleola.:-):-):-)
Ja też jestem nowa. Nie mam nawet czasu wstawić suwaczka - 3 dni nie było mnie na forum, a dziewczyny znów naprodukowały aż 5 stron. Chciałam dziś popracować nad suwaczkiem, ale jak zaczęłam nadrabiać zaległości w czytaniu to już mi się odechciało. Chyba poproszę męża, bo jemu to zajmie chwilę a ja chyba bym musiała spędzić pół nocy (jestem antytalencie komputerowe).
Ja też jestem nowa. Nie mam nawet czasu wstawić suwaczka - 3 dni nie było mnie na forum, a dziewczyny znów naprodukowały aż 5 stron. Chciałam dziś popracować nad suwaczkiem, ale jak zaczęłam nadrabiać zaległości w czytaniu to już mi się odechciało. Chyba poproszę męża, bo jemu to zajmie chwilę a ja chyba bym musiała spędzić pół nocy (jestem antytalencie komputerowe).