reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
no Kotek racja od jutra Blanes juz panna nie bedzie ;-)

Trzeba bedzie pomeczyc ja o jakies zdjecia Koniecznie! hehehe

BLANES JEZELI CZYTASZ TO MY CI Z CALEGO SERDUSZKA ZYCZYMY POWOZENIA JUTRO...tylkO NIE SZALEJ ZA BARDZO W NOC POSLUBA hehehe

Ja już sama nie wiem na kiedy ten termin. Ja sobie wyliczyłam na 02/06, gin na podstawie pierwszego USG stwierdził że między 05 a 07, a ostatnio, po trzecim USG powiedział, że trochę mi się przyspieszyło. Jak spytałam czy jeszcze łapię się na czerwiec czy też to już maj, to powiedział że jeszcze czerwiec, ale niewiele brakuje.
Jakoś przy Weronice czułam przez skórę, że ją przenoszę i faktycznie zamiast 24 marca urodziła się 04 kwietnia i to dopiero po wywołaniu. A ta ciąża i to dziecko jest tak inne niż starsza siostrzyczka, że tym razem czuję, że sypnę się już w maju. No chyba że mnie przeczucie zawiedzie. :-D

to tak jak mi się termin skrócił do ok 25.06. ale czuję,że koło 20. już będziemy razem :-)

reklama
Witam!!
JA tez wg. usg na koncówke maja moge sie załapac ,poprzednio w 37tc. juz sie wysypałam-ale kazda ciaza inna-zobaczymy

Do góry