reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

szafa bedzie prawie taka sama, zamiast 3 dolnych szufladek bedzie szafka, komoda będzie z 4 szufladami i demontowanym przewijakiem a łóżeczko będzie przekształcalne w takie łóżko jak na zdjęciu tulko długości 142 cm. czyli wystarczy do 10/11 latek a potem sie wsio wywali i zrobi pokój młodzieżowy:)) kolorek bedzie zielony, taki żeby słoje drewna przeswitywały.
A stolarz to znajomy co bedzie trzeba to dorobi, regały , biurko.., czy co tam i nie będze miała problemu że coś nie do kompletu :p

reklama
Ja też Gosiu za tydzień. Tylko trzy dni później :-D

Blanes - z góry wszystkiego naj naj.

Grzebie ostatnio strasznie za wyprawką w necie więc podczytuję Was tylko.

Powiedzcie mi proszę czy w Krakowie są jakieś sklepy z dużym wyborem mebelków dla dzieci? Bo na Śląsku na razie nie odkryłam... :-(

tak tak mebelki super! my jednak decydujemy sie na takie wieksze dorosle zeby pomiescily ubranka i sprzety dwoch brzdacow. ufff troche tego bedzie....

Słuchajcie wczoraj 2 moje koleżanki urodziły dzieci, obie chłopców, jeden z nich waży 4.100kg i 56 cm, drugi 3.750kg 57 cm!:szok:
A one obie przed ciążą szczuplutkie około 160 cm wzrostu i okolo 50 kg wagi i take duże dzieci urodziły jestem lekko zszokowana, ale słyszalam że teraz się duże dzieci rodzą:tak: .

reklama
Do góry